- 5 Eylül 2014
- 80
- 131
- 293
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.781
bekliyorum:))bir video var buraya bir linkini atmam gerek ne zamandır aklımda izleyenleriniz olmuştur ovulasyon hakkında çok iyi :) bulayımda bi izleyin
anladım. ama benim kafa hala testlerde olduğu için her mesajımda bi müddet pöykürebilirimSalcali_ekmek tatli_telasss ovülasyon derken yumurtlamayı kaçırdım diyoo canım :)) kaçırdım derken hangi gün olduğunu mu kaçırdın? çalışmalara devam ettiyseniz belli olmazki spermcikler yüzsün rahim karnında yeterki
inanmıyorum artık bu ovulasyon testlerine ya. eşimin dediği gibi eskiden ovulasyon testi mi varmış?niçin salçalı ekmek? zaten ben de çift çizgiyi birkaç saatliğine gördüm. burdaki yorumlarda birkaç gün çift çizgi yakalayan var.
mucize budur işte..Spermlerin dışı vücuduna yolculuğu
ya lütfen izleyin ben izlerken hem güldüm hem gözlerim doldu inanılmaz bişey bu ya hiçde kolay değilmiş bu yolculukları, yumurtanın tutması. ve bebişin herşeyi omam belli oluyor, cinsiyeti gözlerinin rengi Allahım nasıl bir mucize bu
Canim baska testle denesen olmazmiHala adet olmadım Bugün yine gebelik testi yaptim negatif. Ama testten suphelenir oldum internetten aldığım ovu testinin yanında hediye idi çubuk şeklinde dandik birşey
Gunaydin hatunlarrrr kadinlar günümüz kutlu olsun hazır gunleri kutlamaya baslamisken mayista hepinizin gobeciklerinde bebisleriniz hazirda bulunsunda tekmeleyerek anneler gununuzu kutlasin insallaaaah
Salca yaa senin ovuler bana hep garip geliyo test yapiyorsun cikmiyo kan versene biSiradaki ovulasyon testim sevip de kavusamayanlar için geliyor....
(bugünün testi bu )
@Olderseolur4406
izledim. boş laf değilmiş milyonlarca spermden yalnızca birinin yumurtayı döllemesi. bu bi mucize. çok zor bi serüven.Spermlerin dışı vücuduna yolculuğu
ya lütfen izleyin ben izlerken hem güldüm hem gözlerim doldu inanılmaz bişey bu ya hiçde kolay değilmiş bu yolculukları, yumurtanın tutması. ve bebişin herşeyi omam belli oluyor, cinsiyeti gözlerinin rengi Allahım nasıl bir mucize bu
bana da garip geliyo. ovulasyon öncesi ve sonrası çıkayan ikinci çizgi şimdi basbas bağırıyor. verdim dün. negatif dediler. elimde 2-3 tane kaldı ovulasyon testi. yapıp bitirecem, içim rahatlasın.Salca yaa senin ovuler bana hep garip geliyo test yapiyorsun cikmiyo kan versene bi
Hamilelikte gormedim bu kadar koyu cizgiyi :))bana da garip geliyo. ovulasyon öncesi ve sonrası çıkayan ikinci çizgi şimdi basbas bağırıyor. verdim dün. negatif dediler. elimde 2-3 tane kaldı ovulasyon testi. yapıp bitirecem, içim rahatlasın.
mucize budur işte..
Spermlerin dışı vücuduna yolculuğu
rica ederimm banada bir arkadaşım göndermişti bende çok mutlu olmuştumÇok harika bir videoymuş canım paylaştığın için teşekkürler .mucize gerçekten
ovulasyonumdan önce ve sonra yok denilebilecek kadar silik gördüm bu mereti.. ( ovulasyonumda ikinci çizgi bu kadar koyu değildi, akıntım çok artmıştı, kasıklarımda sancı vardı). lh larımın şimdi coşası varmış demek ki.Hamilelikte gormedim bu kadar koyu cizgiyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?