Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

anladım. ama benim kafa hala testlerde olduğu için her mesajımda bi müddet pöykürebilirim

Spermlerin dışı vücuduna yolculuğu

ya lütfen izleyin ben izlerken hem güldüm hem gözlerim doldu inanılmaz bişey bu ya hiçde kolay değilmiş bu yolculukları, yumurtanın tutması. ve bebişin herşeyi omam belli oluyor, cinsiyeti gözlerinin rengi Allahım nasıl bir mucize bu

mucize budur işte..

izledim. boş laf değilmiş milyonlarca spermden yalnızca birinin yumurtayı döllemesi. bu bi mucize. çok zor bi serüven.

Salca yaa senin ovuler bana hep garip geliyo test yapiyorsun cikmiyo kan versene bi
bana da garip geliyo. ovulasyon öncesi ve sonrası çıkayan ikinci çizgi şimdi basbas bağırıyor. verdim dün. negatif dediler. elimde 2-3 tane kaldı ovulasyon testi. yapıp bitirecem, içim rahatlasın.

bana da garip geliyo. ovulasyon öncesi ve sonrası çıkayan ikinci çizgi şimdi basbas bağırıyor. verdim dün. negatif dediler. elimde 2-3 tane kaldı ovulasyon testi. yapıp bitirecem, içim rahatlasın.
Hamilelikte gormedim bu kadar koyu cizgiyi :))

Çok harika bir videoymuş canım paylaştığın için teşekkürler .mucize gerçekten

Hamilelikte gormedim bu kadar koyu cizgiyi :))
ovulasyonumdan önce ve sonra yok denilebilecek kadar silik gördüm bu mereti.. ( ovulasyonumda ikinci çizgi bu kadar koyu değildi, akıntım çok artmıştı, kasıklarımda sancı vardı). lh larımın şimdi coşası varmış demek ki.

Bize ne uzun bir yaşammış gibi geliyor oysaki ışık hızında hesaplaninca bir insanin ortalama ömrü sadece 8 saniyecik ( ve biz bu 8 e hic kiymet vermiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…