Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Siradaki ovulasyon testim sevip de kavusamayanlar için geliyor....
(bugünün testi bu )
Olderseolur0606
Canım bu kadar pozitif çıkması normal değil, ya beta hcg henüz kanda görünmedi ya da hormonlarda bir sıkıntı var, belki de testlerde.... bilemiyorum. Adeti bekleyip gidersin doktora artık, inşallah bebektir

Kizlar malesef degerim artmadi dun degerim 26 ya artmis en fazla bugun akintim baya kirmiziya donmeye baslamis doktor kimyasal gebelik dedi ve 2. Dusugumude yasamis bulunuyorum ama arastrmaya koymuyolar beni kafayi yicem hatali bolunme yada sagliksiz yumurtadan kaynakli hic bir problemin yok diyolar ilk denememde hamile kaliyorum ama malesef devami gelmiyo simdi 3. Olursa cok korkuyorum

Canım bu kadar pozitif çıkması normal değil, ya beta hcg henüz kanda görünmedi ya da hormonlarda bir sıkıntı var, belki de testlerde.... bilemiyorum. Adeti bekleyip gidersin doktora artık, inşallah bebektir
hayırlısı olsun ya. rabbim hiçbirimizin umutlarını boşa çıkarmasın. hep ağlamak geliyo içimden. bebek olayına bir daha bu kadar çok titremiycem ama bu bana der olsun.

geçmiş olsun çok üzüldüm. imkanınız varsa başka bi dr a gitseniz?

Medicana 6500tlcik medipol 4900 hrs 5300 hehhh dogurmucam ben vazgectim
Canım bilmiyorum hangi ildesin ama doğum Sigortaları varmış mesela halk bankasının. Sigorta yapılınca doğuma kadar olan tüm hastane masrafların karşılanıyorMuş. Yanlış hatırlamıyorSam emin değilim hastaneden ama arkadaşım ankarada medicana da 1,5 ay önce 3500e yaptı tüm her şeyini doğum masrafları dahil. Sigorta meselesini araştırmak lazım

Benim testlere cok benziyor o yuzden acaba mi diyorum 23 de yaptigimda cizgi koyu degildi 28 inde yaptigim ve sonrasi hep koyu cikmisti

geçmiş olsun çok üzüldüm. imkanınız varsa başka bi dr a gitseniz?
Canim cok sagol persembe gunu baska bir doktora gidicem. Ucuncu doktorum ucude kalp atisi duymadan dustugu icin seninle alakali degil bebekle alakali dusuk diyolar tamam ilkini kabullenmistim ama iki kere ustuste olur mu acaba bilemedim yani arastrsinlar istiyorum acikcasi

Simdi zaten ordan aldim canim bu rakamlari dogum paketleri bunlar doktoru testi dogumu hepsi icinde

Canım çok geçmiş olsun, üzülmemeye çalış Rabbim bir dahakini mutlulukla sonuçlandırsın inşallah. ŞÜkret ki sana zarar vermedi bebeğin hastalıklı doğmasını daha başından engelledi. 9 ay bekleyip kaybedenleri, daha da kötüsüñü yaşayanları görüyoruz. Yeni bir sayfa aç kendine ve moralini yüksek tutmaya çalış olur mu... burada hepimiz seninleyiz.
varsa bu alanda prof falan ona git, araştırma hastanesi gibi bir yer olsun ki sebebini bulsunlar...

Canim uzulme gecmis olsun ben senin yerinde olsam ozelde gerekirse kan.pihtilasmasi icin testi kendim yaptiririm yada git bir arastirma hastanesine 3 dusugum oldu de sebebibi arastirmak istiyorum de o sekilde bakiyorlar bu testlere ya yaan soyleyeceksin yada ozelde yapacaksin maalesef onemsemiyorlar belki ufacik bir onlemle bebsleri kucagimiza alabilecekken baslarindan saviyorlar resmen.

Canım belirtin var mı peki şuan malum bata son 2 gün. Benim akıntım kesildi sancım da azaldı ama akşamları bi üşüme titreme tutuyo anlatamam vucudum da ateş oluyo ama bu sadece akşam hastada oluyo olabilirim. Kasıklarımda arada bi batma o kadar başkada bişeycik kana gidelim dedi dün eşim inat ettim gitmicem diye bakalım gelmez insallah :))

Izledim canim daha onceden izlemistim zaten disarda kalan spermciklere iclendim yaa sen o kadar zorlugu atlat sıkış kal gerisini getireme biri daha gireydi eyiydi
evet onu bende düşündümm yazık onlara ama hayat serüvenleri oracıkta bitiyor işte napıcaksın tıpkı gerçek hayatdaki gibi orasıda savaş alanı

çok çok geçmiş olsun canımm bende yaşadım geçen ay ilk kez kimyasalı anlıyorum korkularını.
yaşın kaç senin sorabilir miyim? eğer daha gençsen az daha sabret diyeceğim çünki 2 veya daha fazla kimyasal yaptıktan sonra gebe kalan arkadaşların hikayesini okudum. en azından olduğunu biliyorsunuz.
ama emin olmak istiyorsan galiba hormon testi yapıyorlar bende çok araştırmadım henüz

Tatlim belese hastanem var ama ben 36 yasinda dogurunca azcik nazlanip kralice odalari olan yerlere uctum ama fena cakildim GATA bekle bizi geliyoruz
Len gel o.paraya ben dogurturum seni bakarim el bebek gul bebek sen 36 ben 33 yani ne gerek var soyguncular resmen o paraya bando mizika esligidemi cekip cikartiyolar bosversene yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…