- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
- 88
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.821
Ankaradamısın sen canımcım?Tatlim belese hastanem var ama ben 36 yasinda dogurunca azcik nazlanip kralice odalari olan yerlere uctum ama fena cakildim GATA bekle bizi geliyoruz
wuhuuuu yaşlarınızı hep merak ediyordum acaba benden küçüklermi bunlar geç evlendim ya ben ondan neyse bende 34ümLen gel o.paraya ben dogurturum seni bakarim el bebek gul bebek sen 36 ben 33 yani ne gerek var soyguncular resmen o paraya bando mizika esligidemi cekip cikartiyolar bosversene yaa
Ankara da ve İstanbul da gata var diye biliyorum ama başka var mı bilmiyorumAnkaradamısın sen canımcım?
Bende dun 6 ay oldu evleneli gec sayilirwuhuuuu yaşlarınızı hep merak ediyordum acaba benden küçüklermi bunlar geç evlendim ya ben ondan neyse bende 34üm
Evet tatlimAnkaradamısın sen canımcım?
Hea rakamlari duyunca dudagimda ucuk cikayazdi abla simdi bana mesaj atiyo gelin goruselim fiyatlarda indirim yapicaz he canim hee geliriz bekleLen gel o.paraya ben dogurturum seni bakarim el bebek gul bebek sen 36 ben 33 yani ne gerek var soyguncular resmen o paraya bando mizika esligidemi cekip cikartiyolar bosversene yaa
akıntım hala var. batmalarımın sayısı azaldı ama şiddeti arttı. gitmeyin boşverin. adet gecikirse gidersiniz.Canım belirtin var mı peki şuan malum bata son 2 gün. Benim akıntım kesildi sancım da azaldı ama akşamları bi üşüme titreme tutuyo anlatamam vucudum da ateş oluyo ama bu sadece akşam hastada oluyo olabilirim. Kasıklarımda arada bi batma o kadar başkada bişeycik kana gidelim dedi dün eşim inat ettim gitmicem diye bakalım gelmez insallah :))
vayy kızlar ne listeler yapıyormuş biz kuru kuru testleri yapıp çıkıyoruzOzetledim kendimi.
bende canım Ankara. Gata ya iyi diyorlar bakalım ama erken zaten daha benim için araştırmadım hiçEvet tatlim
ben testleri biriktirmediğim için böyle bi tablo yapayım dedim.vayy kızlar ne listeler yapıyormuş biz kuru kuru testleri yapıp çıkıyoruz
Canim parca gelmesi benim kimyasal dusugumde oldu. Bisey diyemiyorum ama kansizlik falan varsa bide yogun oluyorsan ondan olabilir tansiyonunda dusmustur biraz dinlenip kendini toparla yedigine ictigine dikkat et.Kızlar bu gün adetin 4. Günü ve ben çok halsizim ve iki gündür elim ayağım titriyor. Sabah Bayılacak gibi oldum . Tansiyonum çok düşük. Sabah ogluma bağırdım bana bir bardak su getir diye Bayılıcam sandım. Acaba bunlar çok adet olduğumdan olabilirmi? Her wc ye oturmamda parça parça düşüyor o kadar iri ki afederdiniz çıkarken hissediyorum
Eşimin eski gorev yeri Gata takip ve mudahale gerektiren durumlarda iyi ama bize epey uzak.. ben türközündeyim gataaa teeeeyy nerde gidip gelmesi sorun olur diye istememistim ama ne yapalim..bende canım Ankara. Gata ya iyi diyorlar bakalım ama erken zaten daha benim için araştırmadım hiç
Bende dun 6 ay oldu evleneli gec sayilir
O testleri atmayin iste okumasi daha kolay oluyorben testleri biriktirmediğim için böyle bi tablo yapayım dedim.
Canim parca gelmesi benim kimyasal dusugumde oldu. Bisey diyemiyorum ama kansizkik galan varsa bide yogun oluyorsan ondan olabilir tansiyonunda dusmustur biraz dinlenip kendini toparla yedigine ictigine dikkat et.
bende evlenmeden önce o tarafdaydım şimdi etimesguta yakınız. olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin önemli olan buEşimin eski gorev yeri Gata takip ve mudahale gerektiren durumlarda iyi ama bize epey uzak.. ben türközündeyim gataaa teeeeyy nerde gidip gelmesi sorun olur diye istememistim ama ne yapalim..
Hemen bir bebe aspirini varsa at.. Sekerli su yap kan sekerin yogun kanamadan dusmusturCanim parca gelmesi benim kimyasal dusugumde oldu. Bisey diyemiyorum ama kansizlik falan varsa bide yogun oluyorsan ondan olabilir tansiyonunda dusmustur biraz dinlenip kendini toparla yedigine ictigine dikkat et.
ben onuda yapmıyorum atiyorum direk sonra ben ne zaman koyu çizgiyi görmüştüm diye düşünüyorum :))ben testleri biriktirmediğim için böyle bi tablo yapayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?