Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Len gel o.paraya ben dogurturum seni bakarim el bebek gul bebek sen 36 ben 33 yani ne gerek var soyguncular resmen o paraya bando mizika esligidemi cekip cikartiyolar bosversene yaa
wuhuuuu yaşlarınızı hep merak ediyordum acaba benden küçüklermi bunlar geç evlendim ya ben ondan neyse bende 34üm

Kızlar bu gün adetin 4. Günü ve ben çok halsizim ve iki gündür elim ayağım titriyor. Sabah Bayılacak gibi oldum . Tansiyonum çok düşük. Sabah ogluma bağırdım bana bir bardak su getir diye Bayılıcam sandım. Acaba bunlar çok adet olduğumdan olabilirmi? Her wc ye oturmamda parça parça düşüyor o kadar iri ki afederdiniz çıkarken hissediyorum

Len gel o.paraya ben dogurturum seni bakarim el bebek gul bebek sen 36 ben 33 yani ne gerek var soyguncular resmen o paraya bando mizika esligidemi cekip cikartiyolar bosversene yaa
Hea rakamlari duyunca dudagimda ucuk cikayazdi abla simdi bana mesaj atiyo gelin goruselim fiyatlarda indirim yapicaz he canim hee geliriz bekle

akıntım hala var. batmalarımın sayısı azaldı ama şiddeti arttı. gitmeyin boşverin. adet gecikirse gidersiniz.

Canim parca gelmesi benim kimyasal dusugumde oldu. Bisey diyemiyorum ama kansizlik falan varsa bide yogun oluyorsan ondan olabilir tansiyonunda dusmustur biraz dinlenip kendini toparla yedigine ictigine dikkat et.

bende canım Ankara. Gata ya iyi diyorlar bakalım ama erken zaten daha benim için araştırmadım hiç
Eşimin eski gorev yeri Gata takip ve mudahale gerektiren durumlarda iyi ama bize epey uzak.. ben türközündeyim gataaa teeeeyy nerde gidip gelmesi sorun olur diye istememistim ama ne yapalim..

Bende dun 6 ay oldu evleneli gec sayilir
Sabirsiz61 canım bende sen hani buzlukları balıklarla dolduruyorum sebzeleri felan da ..yoğurdumu kendim yapıyorum deyince ee bu kız herhalde baya oldu evleneli demiştim içimden demekki hamaratmış sadece .. aynıı benim gibi boşver canımm pişman değilim nasip buzamanaymıış evlenmek sadece cocuk telaşı işte o olmasa ..genc anne olmak varken neyse hayırlısıyla doğsunda sağlıcakla başka bişey istemem...isterlerse okulda sen anneannemisin desinler napiiim :)))

Canim parca gelmesi benim kimyasal dusugumde oldu. Bisey diyemiyorum ama kansizkik galan varsa bide yogun oluyorsan ondan olabilir tansiyonunda dusmustur biraz dinlenip kendini toparla yedigine ictigine dikkat et.

Böyle halsiz bir şekilde işe gitmesi kötü oluyor. Birde dediğim gibi işim ağır 30 kg lık paket indirip bindiriyorum

Eşimin eski gorev yeri Gata takip ve mudahale gerektiren durumlarda iyi ama bize epey uzak.. ben türközündeyim gataaa teeeeyy nerde gidip gelmesi sorun olur diye istememistim ama ne yapalim..
bende evlenmeden önce o tarafdaydım şimdi etimesguta yakınız. olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin önemli olan bu

Canim parca gelmesi benim kimyasal dusugumde oldu. Bisey diyemiyorum ama kansizlik falan varsa bide yogun oluyorsan ondan olabilir tansiyonunda dusmustur biraz dinlenip kendini toparla yedigine ictigine dikkat et.
Hemen bir bebe aspirini varsa at.. Sekerli su yap kan sekerin yogun kanamadan dusmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…