Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ay evet mutfagi seviyorum kaynanam bile beni arayip bana soruyo o yemegi nasil bu yemegi nasil yapiosun diye bende bisey yeyince ilk.kez yedim diyor degisik cinsim ben herifin zaten salyalar yerlerde ben yemek yaptikca ben simdi dusunuyorumda annem benim yasimdayken ben ortaokuldaydim aman olsunda yas onemli degil ben hep cocugumla aramda yas farki cok olmasin isterdim ancak nasipten ote koy yok

bende evlenmeden önce o tarafdaydım şimdi etimesguta yakınız. olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin önemli olan bu
Gonul isterki medicana da yap ama o sadece doguma 5500 istiyo doktoru testi yok git gidelide var onun yerine bebisin eksiklerini aliriz o rakamlara dedigin gibi onemli olan saglicakla dogmasi..

Hemen bir bebe aspirini varsa at.. Sekerli su yap kan sekerin yogun kanamadan dusmustur

Ben hayatımda ilk defa böyle adet oluyorum. Normalde koyu kırmızı kahverengi gibi ama bu bildiğin sanki bir yerin kesilmiş gibi kıpkırmızı taze kan ( özürdilerim böyle açık yazdığım için )

bozuluyo atmayınca. dağılıyor. geçerliliğini yitiriyor bence. hem de hijyenik olmuyor.
Yoo benimkiler hala ilk gunki gibi duruyor hepsini agzi kapali bir posette biriktiriyordum degerlendirme yapacagim zaman tarihlerine gore dizip izledigimde anormalligi farkedip doktora gostermesi icin kuzene attim doktor gebelik var demis ertesi gun test yaptigimda 2.cizginin sadece yeri belliydi daha ertesinde ise cizgi cikti..

Hemen bir bebe aspirini varsa at.. Sekerli su yap kan sekerin yogun kanamadan dusmustur
Canim yanlisim varsa duzelt bebe aspirini kani sulandiriyor ya o yuzden adetliyken alinmamali diye biliyorum ben kimyasaldan sonra kendimce ne olur ne olmaz diye hergun bu tane iciyorum ama adete yakin kesiyorum yanlis mi biliyorum TEKPRENSES ne diyosun ?

Ben hayatımda ilk defa böyle adet oluyorum. Normalde koyu kırmızı kahverengi gibi ama bu bildiğin sanki bir yerin kesilmiş gibi kıpkırmızı taze kan ( özürdilerim böyle açık yazdığım için )
Canim buyuklerimiz bebek yerini temizliyor derler rahim kendini bebege hazirliyordur belkide :))

Lop lop pihtilasmis dedigi icin al dedim ayrica ben hala kan sulandirici kullaniyorum doktorum bana kan sulandiricilarin zarari yok demisti.. evet tekprensesden yanit gelsin ona gore davraniriz :))

benim testlerin aynı gün içinde bozulduğunu dahi gördüm.

bende öyle canım çok seviyorum keşke çalışmasamda mutfakta hep uğraşsam diyorum..neyse bebiş inşallah gelirde tez zamanda buda gerçekleşir inşallah. aynen benim annemde öyle napalım bizdede böyle olsun aralarına yaş farkıda olmayacak bu gidişle hemen peşpeşe olur inşallah iki tane. benimki 3 diyor dedim şaşırdın galiba bu yaşta

Suan okudugum habere gore urfadaki multeci kamplarinda gunde 125 bebek doguyormus.. 50 yasin uzerindeki erke ve bayanlar soylentilere itibar edince tum bebek mamalarini tuketmisler sebebi afrodizyak etkisi varmis sozum ona mamalarda hayy sizin afrodizyaginizaaaaa kizlar hadi marketlere mama aliyorsunuz

Salcali_ekmek kuzum çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Sabirsiz61 e katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…