- 18 Ocak 2016
- 2.115
- 5.289
- 88
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #4.861
aynen canım bende öyle düşünüyorum o paraları bebişe harcarım daha iyi yinede tabii temiz bir yer olsun isterim. artık sana danışırım inşallahGonul isterki medicana da yap ama o sadece doguma 5500 istiyo doktoru testi yok git gidelide var onun yerine bebisin eksiklerini aliriz o rakamlara dedigin gibi onemli olan saglicakla dogmasi..
Hahah benimki 3 dedi dun aksam dedim sen iste sana 4 bile dogururum yeterki fabrikanin acilisini bir yapalim seri uretime geceriz hemenbende öyle canım çok seviyorum keşke çalışmasamda mutfakta hep uğraşsam diyorum..neyse bebiş inşallah gelirde tez zamanda buda gerçekleşir inşallah. aynen benim annemde öyle napalım bizdede böyle olsun aralarına yaş farkıda olmayacak bu gidişle hemen peşpeşe olur inşallah iki tane. benimki 3 diyor dedim şaşırdın galiba bu yaşta
Yumurtlama döneminden sonrada ne olur ne olmaz diye dikkatte etmen lazim canim ya
yaa onlar nası hemen pat pat doğuruyorr anlamış değilim hala üffSuan okudugum habere gore urfadaki multeci kamplarinda gunde 125 bebek doguyormus.. 50 yasin uzerindeki erke ve bayanlar soylentilere itibar edince tum bebek mamalarini tuketmisler sebebi afrodizyak etkisi varmis sozum ona mamalarda hayy sizin afrodizyaginizaaaaa kizlar hadi marketlere mama aliyorsunuz
Esim arkadaslariyla konusucak tatlim ozel oda imkanim var bunu biliyorum benim icin onemli olan yenidogan biriminin saglikli ve hijyen olmasi eger derlerse agbi burda enfeksiyon cok goruluyor o zaman yemişim parasini der baska hastanelere bakarim sana da bu konuda bilgi veririm merak etmeaynen canım bende öyle düşünüyorum o paraları bebişe harcarım daha iyi yinede tabii temiz bir yer olsun isterim. artık sana danışırım inşallah
Bebek mamasi birakmamislar sebebi belli isteyaa onlar nası hemen pat pat doğuruyorr anlamış değilim hala üff
Bu durumda olanlar genelde hamile çıkıyor canım yani bir iki gün daha bekle kırmızılar gelmezse bi kan daha ver
Iste dikkat etmek lazim kanamanda eger biraz degisik ornek.olacak ama portakalin dis zari varya o sekilde zar varsa kimyasal olabilir benim o sekilde zar geldi dusugumde bide kanamam siyaha dönüktü ilk gun cok agrim oldu. Olmuş la olmuse care yok bundan sonrasina dikkat etmek lazim ne guzel isyeriymis ultrason bile var bu aradaTatlım ben bundan 4-5 ay önce yumurtlama kanaması yaşadım iş yerindeydim birden bire bir şey aktı baktım çok az pembe bir akıntı. İş yerinde hemen doktorumu aradım işi bırak gel dedi ve ultrasyon dan baktı yumurtlama olmuş o yüzden o pembe akıntı dedi. Hatta günlük pedi gösterdim tamam aynen o şekil dedi. Zaten ovu zamanım dı değerlendir dedi. O günleri değerlendirdik ve adete 5 gün kala falan koyu bir akıntı oldu ve terslik şu ki hiç test yoktu. Ben hamile olabilecegimi düşünmüştüm. Ama o iş temposu adet tarihimden 3 gün sonra adet oldum . Hala ne olduğunu anlayamıyorum ama bence bir düşük oldudoktora sonradan gittim o da olabilir demişti
Bebek mamasi birakmamislar sebebi belli iste
Canım ben dün tek testimi yapmıştım ya benim kine benziyor seninki, yoksa?
Iste dikkat etmek lazim kanamanda eger biraz degisik ornek.olacak ama portakalin dis zari varya o sekilde zar varsa kimyasal olabilir benim o sekilde zar geldi dusugumde bide kanamam siyaha dönüktü ilk gun cok agrim oldu. Olmuş la olmuse care yok bundan sonrasina dikkat etmek lazim ne guzel isyeriymis ultrason bile var bu arada
Ay ben isyeri drlari oluyorya oyle sandim ahahahaha imrendim bide yaNe iş yeri kız :) işi bıraktım çarşıya gittim doktoruma :) bizim iş yerinde yara bantı zor bulursun
Yemisler semirmişler kuzum bebelere mama kalmamis sozcude yaziyordu az onceBen anlamadım kız bebek mamasini napiyorlar :-/
dün kan verdim. sonuç negatiffff...Canım ben dün tek testimi yapmıştım ya benim kine benziyor seninki, yoksa?
olsaydı dün çıkardı sanki yaaa. hayırlısı bakalım...Bu durumda olanlar genelde hamile çıkıyor canım yani bir iki gün daha bekle kırmızılar gelmezse bi kan daha ver
Yemisler semirmişler kuzum bebelere mama kalmamis sozcude yaziyordu az once
Cinsel gucu arttirdigi soylentisi cikmis kampta mamalarin saklandigi bolum talan edilmis ulann memleket diyeceginiz bi yer kalmadi siz hala o taraflarinizi dusunuyorsunuz.. bizim askerimizde oralara gidip sehit oluyor bu nasil bir dunya anlayisi..Niye gı yiyecek başka bir şey kalmamış mi
Her hastanenin referans aralığı farklı oluyor canım bazı hastaneler 50 üzeri hamile derken bazısı 5 üzeri diyor bi de geç döllenme olmuşsa lh yükselmiş hcg yukselmemistir dahaolsaydı dün çıkardı sanki yaaa. hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?