- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.761
bence çatladı cnm yum çatladıktan sonra 24 saat yaşıyabılıyor o yüzden bu akşam da ilişkı olursa süper olur :))O zmn benim catladimi cnm
bence çatladı cnm yum çatladıktan sonra 24 saat yaşıyabılıyor o yüzden bu akşam da ilişkı olursa süper olur :))
İnşallah birsey olmamiştir kalbini ferah tut..Ya kızlar bana yardım ödüm kopuyo radyoloji koridorundan geçtim bebeğime bişey olurmu lanet yerin girişinde hamileler giremez yazmıyordu çıkışında gördüm
cnm bir kereden Rabbimin izniyle birsey olmaz ... içini ferah tut... bebekler sandığımızdan daha iyi korunuyor anne karnında :))Ya kızlar bana yardım ödüm kopuyo radyoloji koridorundan geçtim bebeğime bişey olurmu lanet yerin girişinde hamileler giremez yazmıyordu çıkışında gördüm
inş cnm kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar bu ay tutmasada üzülme vücudun daha toparlanma aşamasında... ben çoğunlukla kımyasaldan sonra 3. ayında tekrar hamile kalanları çok duyuyorum :))tmm o zaman cnm bugunde olur ayy ınsallah tutar ya
nasip canım bakalım hakkımızda hayırlsıı. sağlıklı olsundainş cnm kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar bu ay tutmasada üzülme vücudun daha toparlanma aşamasında... ben çoğunlukla kımyasaldan sonra 3. ayında tekrar hamile kalanları çok duyuyorum :))
Bende bundan kullandım bu ay canım ınşallah hamilesindir hamilelik testide yapsaydın hemen bunda cıkdıysa ondada çıkar benımde adetime 5gün var heyecanla beklıyorum sabırsızlanıyorum hatta beklemek çok zor ama bence hamilesin inşallah öyledir belkide gene yumurtalıcaksındır ıdrar testı de yap ona göre bugünü degerlendirKizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum yoksa gebe olabilirmiyim
Yaptim cnm pozitif ciktii simdi hastanedeyim kan verdim bekliyorumBende bundan kullandım bu ay canım ınşallah hamilesindir hamilelik testide yapsaydın hemen bunda cıkdıysa ondada çıkar benımde adetime 5gün var heyecanla beklıyorum sabırsızlanıyorum hatta beklemek çok zor ama bence hamilesin inşallah öyledir belkide gene yumurtalıcaksındır ıdrar testı de yap ona göre bugünü degerlendir
Ohhh ne güzel çok sevındım oda pozitif olur inşallah rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah sonucu paylaş :)Yaptim cnm pozitif ciktii simdi hastanedeyim kan verdim bekliyorum
Amin cnm amin insaAllah Rabim bekleyen tum kadinlara nasip eder insaAllah haber vercm cnm insaAllahOhhh ne güzel çok sevındım oda pozitif olur inşallah rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah sonucu paylaş :)
Aminn canım ya inşallahAmin cnm amin insaAllah Rabim bekleyen tum kadinlara nasip eder insaAllah haber vercm cnm insaAllah
Cnm Allaha cok sukur 5 haftalik gebeymisim 5 yilldir bekliyodum Rabime Hamd olsun darisi sizlere olsun insaAllahAminn canım ya inşallah
Ne güzel canım çok sevindim peki hiç belirti yasadınmı bugun adet günündü degilmi hayırlısı olsun ınşallahCnm Allaha cok sukur 5 haftalik gebeymisim 5 yilldir bekliyodum Rabime Hamd olsun darisi sizlere olsun insaAllah
Endiselenme canim bisey olmamistir koridorundan gectin iceri girmedin dimi. Sen gonlunu ferah tut gereksiz stres yapma.Ya kızlar bana yardım ödüm kopuyo radyoloji koridorundan geçtim bebeğime bişey olurmu lanet yerin girişinde hamileler giremez yazmıyordu çıkışında gördüm
Meselaaa ben ben ben :)))inş cnm kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar bu ay tutmasada üzülme vücudun daha toparlanma aşamasında... ben çoğunlukla kımyasaldan sonra 3. ayında tekrar hamile kalanları çok duyuyorum :))
Yok cnm hic belirtim yoktu sadece agzimin tadi bi gariptiNe güzel canım çok sevindim peki hiç belirti yasadınmı bugun adet günündü degilmi hayırlısı olsun ınşallah
Anladım canım tekrardan hayırlısı olsunYok cnm hic belirtim yoktu sadece agzimin tadi bi garipti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?