Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ya kızlar bana yardım ödüm kopuyo radyoloji koridorundan geçtim bebeğime bişey olurmu lanet yerin girişinde hamileler giremez yazmıyordu çıkışında gördüm

Ya kızlar bana yardım ödüm kopuyo radyoloji koridorundan geçtim bebeğime bişey olurmu lanet yerin girişinde hamileler giremez yazmıyordu çıkışında gördüm
cnm bir kereden Rabbimin izniyle birsey olmaz ... içini ferah tut... bebekler sandığımızdan daha iyi korunuyor anne karnında :))

tmm o zaman cnm bugunde olur ayy ınsallah tutar ya
inş cnm kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar bu ay tutmasada üzülme vücudun daha toparlanma aşamasında... ben çoğunlukla kımyasaldan sonra 3. ayında tekrar hamile kalanları çok duyuyorum :))

inş cnm kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar bu ay tutmasada üzülme vücudun daha toparlanma aşamasında... ben çoğunlukla kımyasaldan sonra 3. ayında tekrar hamile kalanları çok duyuyorum :))
nasip canım bakalım hakkımızda hayırlsıı. sağlıklı olsunda

Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum yoksa gebe olabilirmiyim
Bende bundan kullandım bu ay canım ınşallah hamilesindir hamilelik testide yapsaydın hemen bunda cıkdıysa ondada çıkar benımde adetime 5gün var heyecanla beklıyorum sabırsızlanıyorum hatta beklemek çok zor ama bence hamilesin inşallah öyledir belkide gene yumurtalıcaksındır ıdrar testı de yap ona göre bugünü degerlendir

S sinkar iyimis cnm valla hersey Rabbim.kolaylastirmis teknolojode ilerlemis baksana normal ilsikiden kolay hatta diorlarya bir sperm olsa bile saglikli yeter cogaltiyorlar diye

Yaptim cnm pozitif ciktii simdi hastanedeyim kan verdim bekliyorum

Endiselenme canim bisey olmamistir koridorundan gectin iceri girmedin dimi. Sen gonlunu ferah tut gereksiz stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…