Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cnm sorun varmiydi 5 senedir deniormuydunuz kasin kac cok sevindim.ilkinizmi darisi bize ve burdakinlere ins ne guzel duygudur heleki aileye haber vermek
Cnm 4 yildir infertilite dediler sonra t Rahim oldugum ortaya cikti yani rahimde sekil bozuklugu vardi laparaskopi ve histereskopi ameliyati oldum ameliyattan 6 ay sonra hamille kaldim ve 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim xok kotu gunler atlatiim ama Herzaman Rabime sigindim Kurtajdan 6 sonra yine hamile kaldim isteee Hamd olsn

Ai neguzel sukur ya bende bi umudum var bide diom ya hic olmazsa neolcak iste hazirlikliyim ama daha 3 aydkr denioz 3.bucuk yillik evliyiz ama vajinuzmustum iste yeni daaha yasta gecio 28 olcam ins

Kizlar meraba ovulayon testinde cift cizgiyi gordgum iki gunu ve silik cizgiyi gordugum yani yumurtamin catladigi gunu degerlendirdik (uc gunu arka arkaya) adetime iki gun var ama bugun kAhverengi leke geldi cok az ve acik renk sizce yerlesme kanamasi olabikir mi adetim normalde tam gununde olur cok üzüldüm neden biyle okdu ki bu aydan cok umitliydim

Inşallah öyledir canım test yap istersen

cnm bende histeroskopi oldum bende de darlık vardı o düzeldi şükürler olsun bu 4. ayım hala birsey yok galıba hala 6. aya kadar şansım var... genellıkle histerokopiden sonra ilk 3 ay çok önemlı diyorlar ... Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin... bu arada bende 2,5 senedir beklıyorum...

Sabirla bekle cnm ancak ameliyat sonrasi rahim toparlanmasi insaAllah Rabim en kisa zamanda nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…