- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.781
Allah razi olsun darisi burdaki bekleyen herkse olsunAnladım canım tekrardan hayırlısı olsun
Cnm senin yum çatlamış bu akşam da ilişki olsun sonra dinlenmeye çekil
Ya ablam da radyolog saçmalama orda çalışan hamileler bile var abartma dedi ama hamilelik psikolojisi öyle tuhaf ki sürpriz yumurtama kıyamıyorum ödüm kopuyoEndiselenme canim bisey olmamistir koridorundan gectin iceri girmedin dimi. Sen gonlunu ferah tut gereksiz stres yapma.
Tmm cnmm:))Cnm senin yum çatlamış bu akşam da ilişki olsun sonra dinlenmeye çekil)
Ohooo kiz sen dogunca napican benden betersin:))Ya ablam da radyolog saçmalama orda çalışan hamileler bile var abartma dedi ama hamilelik psikolojisi öyle tuhaf ki sürpriz yumurtama kıyamıyorum ödüm kopuyo
Yok planlarıma göre rahat bi anne olacam güya hem senin tecrübelerin de var ya içim rahat iyi ki önce Miray doğduOhooo kiz sen dogunca napican benden betersin:))
Cnm sorun varmiydi 5 senedir deniormuydunuz kasin kac cok sevindim.ilkinizmi darisi bize ve burdakinlere ins ne guzel duygudur heleki aileye haber vermekAmin cnm amin insaAllah Rabim bekleyen tum kadinlara nasip eder insaAllah haber vercm cnm insaAllah
Bu akşamı kaçırma canım
Cnm 4 yildir infertilite dediler sonra t Rahim oldugum ortaya cikti yani rahimde sekil bozuklugu vardi laparaskopi ve histereskopi ameliyati oldum ameliyattan 6 ay sonra hamille kaldim ve 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim xok kotu gunler atlatiim ama Herzaman Rabime sigindim Kurtajdan 6 sonra yine hamile kaldim isteee Hamd olsnCnm sorun varmiydi 5 senedir deniormuydunuz kasin kac cok sevindim.ilkinizmi darisi bize ve burdakinlere ins ne guzel duygudur heleki aileye haber vermek
Ai neguzel sukur ya bende bi umudum var bide diom ya hic olmazsa neolcak iste hazirlikliyim ama daha 3 aydkr denioz 3.bucuk yillik evliyiz ama vajinuzmustum iste yeni daaha yasta gecio 28 olcam insCnm 4 yildir infertilite dediler sonra t Rahim oldugum ortaya cikti yani rahimde sekil bozuklugu vardi laparaskopi ve histereskopi ameliyati oldum ameliyattan 6 ay sonra hamille kaldim ve 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim xok kotu gunler atlatiim ama Herzaman Rabime sigindim Kurtajdan 6 sonra yine hamile kaldim isteee Hamd olsn
Canim kızlar söylemiş zaten bugunude degerlendir yum zamanı eve cekildgm için yumdan sonra işlerm oluyo arkadaşlarla gorsyrz yarinada misafrm var geç gördüm o yüzden
Inşallah öyledir canım test yap istersenKizlar meraba ovulayon testinde cift cizgiyi gordgum iki gunu ve silik cizgiyi gordugum yani yumurtamin catladigi gunu degerlendirdik (uc gunu arka arkaya) adetime iki gun var ama bugun kAhverengi leke geldi cok az ve acik renk sizce yerlesme kanamasi olabikir mi adetim normalde tam gununde olur cok üzüldüm neden biyle okdu ki bu aydan cok umitliydim
Dun oldu ilsiki cnm bu aksam olamadi. Yarina kaldi artk nasipBu akşamı kaçırma canım
Dun olmustu. Bugun olamad yarin ins :/Canim kızlar söylemiş zaten bugunude degerlendir yum zamanı eve cekildgm için yumdan sonra işlerm oluyo arkadaşlarla gorsyrz yarinada misafrm var geç gördüm o yüzden
Cikarmi ki canim erken gdbelik testi var evde ama en erken adet gunu yaparsan sonuc alınıyor. Negatif cikarsa diye cok korkuyorumInşallah öyledir canım test yap istersen
cnm bende histeroskopi oldum bende de darlık vardı o düzeldi şükürler olsun bu 4. ayım hala birsey yokCnm 4 yildir infertilite dediler sonra t Rahim oldugum ortaya cikti yani rahimde sekil bozuklugu vardi laparaskopi ve histereskopi ameliyati oldum ameliyattan 6 ay sonra hamille kaldim ve 4 aylik oglumun kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim xok kotu gunler atlatiim ama Herzaman Rabime sigindim Kurtajdan 6 sonra yine hamile kaldim isteee Hamd olsn
Sabirla bekle cnm ancak ameliyat sonrasi rahim toparlanmasi insaAllah Rabim en kisa zamanda nasip edercnm bende histeroskopi oldum bende de darlık vardı o düzeldi şükürler olsun bu 4. ayım hala birsey yokgalıba hala 6. aya kadar şansım var... genellıkle histerokopiden sonra ilk 3 ay çok önemlı diyorlar ... Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin... bu arada bende 2,5 senedir beklıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?