Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

olmuş cnm tesekkur ederım bende farkedıyordum yumurtlamadan birkaç gün önce cildim daha güzelleşiyor, dudaklarım dolgunlasıyor ve gözlerimin içi parlıyor demekkı bir açıklaması varmış :))

kızlar herkese günaydın öncelikle, ben pkoluyum ve ne zaman adet olurum ne zaman yumurtlarım cidden bilmiyorum ortalama 1.5 ayda 1 adet oluyorum ekim ayında hamile kalıp kasımda düşük yasamıştım düşük sonrası adetimi 23 aralıkta gördüm 2 gun önce yumurta akını farkettim ama ocağın6.sında da gelmişti o akıntı bu ay çok calışamadık ben suan adet olmayı bekliyorum normalde dun ve bugun yaptığım ovülasyon testlerini atıyorum suan yumurtluyor muyum acaba bu aksamı değerlendiricem ona göre cevap verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• 16344239_849061518567983_99147906_n.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 40
cnm pik yapmış bu akşamı ve yarını değerlendir muhakkak ... bu arada geçmiş olsun inş Rabbim sağlıklı bir gebelık nasip eder

cnm pik yapmış bu akşamı ve yarını değerlendir muhakkak ... bu arada geçmiş olsun inş Rabbim sağlıklı bir gebelık nasip eder
Amin canım inş bakalım yarın 24 saat nöbetciyim bu aksamı nasipse değerlendireceğim ama yarın olmayacak bide cumayı değerlendiricem bakalım nasip kısmet inş

Ai neguzel sukur ya bende bi umudum var bide diom ya hic olmazsa neolcak iste hazirlikliyim ama daha 3 aydkr denioz 3.bucuk yillik evliyiz ama vajinuzmustum iste yeni daaha yasta gecio 28 olcam ins
Ne bu yaş depresyonunuz anlamiyorum 34 yasinda kizimi kucagima aldim ben 9 ay sonunda. Bu bile erken bir coguna göre daha 3 ayda bu kadar stres yapmayin Allah askina.

Adette olabilir yerlesmede bunu test yapmadigin surece ogrenemeyiz adete yakin tarih oldugu icin kesin birsey soylemek zor. Ama boyle stres yapmanda dogru degil sonucta tam yumurta catladigi anda iliski olsa bile hamile kalma ihtimali her ay %25 zaten. O yuzden umutsuz olma cokta bel baglama stres en buyuk dusmanimiz bu surecte cunku. Insallah tez zamanda alirsin mujdeyi.

Canim kızlar söylemiş zaten bugunude degerlendir yum zamanı eve cekildgm için yumdan sonra işlerm oluyo arkadaşlarla gorsyrz yarinada misafrm var geç gördüm o yüzden
Sen bebek olsunda gor netin yuzune bakabiliyormusun hele arkadaslarla gorusmekte neymis markete bile gitmedim 24 gundur

Bu aksam saat 7-8 gibi testi tekrarlarsan daha net birsey soyleyebiliriz.

Sen bebek olsunda gor netin yuzune bakabiliyormusun hele arkadaslarla gorusmekte neymis markete bile gitmedim 24 gundur
Suan ona bile razıyım bukadar net düşkünü biri olarak hemde☺Doğu gorevindeyiz çok bi sosyal aktivitemz yok zaten o yüzdende çok istiyorum bebek burda bana arkadaş olcak insallah

Teşekkür ederim canım bebis yoksa randevumu aldım bakalım tamamdir buraya koycam sonuclarimi ona göre konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…