- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.821
Bu gece ve yarin iliski sart gibi olmusCanım az önce yaptım akşam ki ovülasyon testim de bu :)) sanırım bu gece yumurtam çatlayacak .
Bn artik beklemeye gctimOlsun canım bi önceki dunude korur
6sina almstm randevm iptal oldu 7sine aldım smdi hiçbi değişiklik hissetmyrm ben suan bişey yok sanki bnde
Tamam canım bnde öyleBn artik beklemeye gctim
Benimde 7 sinde cnm.bakalim adetim.bitti temizlenmem.lazim6sina almstm randevm iptal oldu 7sine aldım smdi hiçbi değişiklik hissetmyrm ben suan bişey yok sanki bnde
Bnm kasiklarinda batma var6sina almstm randevm iptal oldu 7sine aldım smdi hiçbi değişiklik hissetmyrm ben suan bişey yok sanki bnde
Ins cnm nsl hissedysn
Benimde 7 sinde cnm.bakalim adetim.bitti temizlenmem.lazim
Bakin ne buldum S sinkarmisss_girl
Bursaki arkadaslar belki faydasi olur
Goji berry, Uzak Doğu’da hem kadınlarda hem de erkeklerde iktidarsızlığa karşı da tüketiliyor. Kadınlarda doğurganlık yetisini artırıyor. Erkeklerde ise spermlerin canlılığını sağlıyor, sperm sayısını artırıyor, testislerdeki hücrelerin stres kaynaklı azalmalarını ve ölümlerini engellediği biliniyor. Ayrıca kurt üzümü, kandaki testosteron seviyesini belirgin bir şekilde artırarak, her iki cinste de cinsel istek ve gücü artırmaktadır.
Selam kızçeler.. Dün pik oldu değerlendirelim dedik tam ilişki sırasında benim sıpa uyandı .. Herifi bi attım yataktan zıpladım çocuğu aldım kucağıma. Tabi yarım yamalak bişey oldu herif şaştı kaldı.
Bu akşam belki yum çatlardı ama bu akşam herif yok tatili misafirlerin var diye akrabasından kalacakmış bişey diyemsdim. Belki cuma akşamı bi daha deneriz ama geç kalmış olurum değilmi???
belli olmaz denemeye devam :)
Haklısın tabii :)))belli olmaz denemeye devam :)
cnm bende histeroskopi oldum bende de darlık vardı o düzeldi şükürler olsun bu 4. ayım hala birsey yokgalıba hala 6. aya kadar şansım var... genellıkle histerokopiden sonra ilk 3 ay çok önemlı diyorlar ... Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin... bu arada bende 2,5 senedir beklıyorum...
cnm histeroskopiden sonra ilk adetım 4 gün erken geldı olabılır böyle durumlar normal bence... biraz düzensizleşti mesala ilk adetımı 27. günde, ikinci adetım 28. günde ve en son adetımı 31. günde oldum normalde ben hep 29 günde bir adet olurdum ... zamanla düzene girer.... :))ben de 6 hafta korundum sonra ilk adetle çalışmlara başladık hala bir gelişme yok umutla beklıyorum :))Merhaba bende histeroskopi ile 2,5 ay önce ufak bir polip aldırdım. Histeroskopi sonrası 3 ay önemli demişsiniz okuyunca mutlu oldum..Ben 2 ay korundum bu ayda reglim 1 hafta erken geldi çok düzenliydi aslında sizdede böyle şeyler oldu mu ?
Cnm ben gittim kan aldilar prolaktine ve guvatiraya baktiar az prolaktun yuksekmis birsey vermedi simdi ayin 7 sinde var randavu bakalim yunurtaliklarimi baktiracam ilk kontrollum hic gitmemisim.kadin doktoruna sen kontroll olmusmuydun eskidende yoksa bebek isteyincemi gittincnm histeroskopiden sonra ilk adetım 4 gün erken geldı olabılır böyle durumlar normal bence... biraz düzensizleşti mesala ilk adetımı 27. günde, ikinci adetım 28. günde ve en son adetımı 31. günde oldum normalde ben hep 29 günde bir adet olurdum ... zamanla düzene girer.... :))ben de 6 hafta korundum sonra ilk adetle çalışmlara başladık hala bir gelişme yok umutla beklıyorum :))
cnm histeroskopiden sonra ilk adetım 4 gün erken geldı olabılır böyle durumlar normal bence... biraz düzensizleşti mesala ilk adetımı 27. günde, ikinci adetım 28. günde ve en son adetımı 31. günde oldum normalde ben hep 29 günde bir adet olurdum ... zamanla düzene girer.... :))ben de 6 hafta korundum sonra ilk adetle çalışmlara başladık hala bir gelişme yok umutla beklıyorum :))
cnm ben nişanlıyken genel kontrol için gitmiştim tabı o zaman göbekten bakmışlardı evlendikten sonra vajinadan bakıyorlar... kolay oluyor çok kendini sıkma.... histerokopi anestezi altında rahmi kamera ile inceliyorlar cnm... ilk gün çok ağrım oldu sonra 10 gün kanama oldu daha sonrada geçti :)Cnm ben gittim kan aldilar prolaktine ve guvatiraya baktiar az prolaktun yuksekmis birsey vermedi simdi ayin 7 sinde var randavu bakalim yunurtaliklarimi baktiracam ilk kontrollum hic gitmemisim.kadin doktoruna sen kontroll olmusmuydun eskidende yoksa bebek isteyincemi gittin
O dedigin histeroskopiden naail olunuo bayiltilarmi senide
cnm zamanı gelınce olucak inş ben 2,5 senedır beklıyorum yasım 27 siz ne zamandır bekliyorsunuz yasınız kaç... ?Hadi ya demek ki oluyor seninde erken gelmiş :) üzüldüm erken gelince düzenim bozuldu diye..
Ben histeroskopiden sonra 2 ay korundum hemde doktorum cyclo progynova vermişti onu kullanmıştım hiç gecikme veya erken gelme yaşamadım.Bu ay ilaçsız ilk ayımdı galiba ondan erken geldi.Bende umutla bekliyorum moralimi bozmak istemiyorum :)
Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler inşallah canım..cnm zamanı gelınce olucak inş ben 2,5 senedır beklıyorum yasım 27 siz ne zamandır bekliyorsunuz yasınız kaç... ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?