Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bata 4 gün var pazartesi olmam lazım sabırsızlanıyorum artık şeytan dıo Akşam acile git kan ver sizce yapayımmı kızlar yoksa beklıyeyımmı
Varsa çıkar diye düşünüyorum.
Ama değer düşük çıkarsa bu sefer yine pzt beklicen endişeyle yükselecek mi diye... Yani aynı şey olacak

Evet ben 3 kere sade smear testi yapildi rahim.agizda mikrop görunmus ondam 3 ayda bi yaptilar canim yandi yani batti ilk girisi ozaman yeni evliydim iste sukur gitmis mikrop baskada baktirmadim önce ilk alismam icin bi karindan baktirayimda yavas yavas vajinalda bide vajinizmus varya bende iste panik atakta hersey karisio hayirlisi ayni yasimiz buara ama 89 luyum ben ins 28 olcam bu sene

merhaba arkadaslar bugun batın 10 gunu randevum vardı aşılama tedavısıne baslamıstım klomen kullanmıstım 5 gun bugun doktor yumurtaların ıstenılen sevıyede dedı vee pazar gunu sabah 8 bucukta aşılama yapıcağız bugun gece 11 bucukta çatlatma iğnesini vurul pazar gel dedı AYY ALLAHIM İNŞALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI

hakkında hayırlısı cnm sadece klomen mı kullandın iğne kullanmadın mı?

evet sadece klomenle 2 yumurtam 18 mm bi tanesi 14 mm olmus o yuzden iğneye gerek duymadı aksam çatlatma iğnesi yaptırıcam aksam bakalım
inş vesile olur cnm aşılama... ne zamandır beklıyorsunuz benım 2,5 sene oldu nisanda bende aşılama düşünüyorum ...

kızlar bişey sorcm pik olduktan sonra kaç gün ilişkiye girmek gerek

Aslinda yapmamasi lazim. Kist mi vardi sizde?
Bazi kisilerde gebelik testleri bile her ay pozitif cikiyor ama gebe olmayabiliyor. Bu testlerin kesinligi zaten yok. En ufak bir hormon artişini algilayabiliyorlar. Ovulasyon yerine gebelik yapip orda pozitif gorurseniz kan vererek ogrenebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…