- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.841
Varsa çıkar diye düşünüyorum.Bata 4 gün var pazartesi olmam lazım sabırsızlanıyorum artık şeytan dıo Akşam acile git kan ver sizce yapayımmı kızlar yoksa beklıyeyımmı
Evet ben 3 kere sade smear testi yapildi rahim.agizda mikrop görunmus ondam 3 ayda bi yaptilar canim yandi yani batti ilk girisi ozaman yeni evliydim iste sukur gitmis mikrop baskada baktirmadim önce ilk alismam icin bi karindan baktirayimda yavas yavas vajinalda bide vajinizmus varya bende iste panik atakta hersey karisio hayirlisi ayni yasimiz buara ama 89 luyum ben ins 28 olcam bu senecnm ben nişanlıyken genel kontrol için gitmiştim tabı o zaman göbekten bakmışlardı evlendikten sonra vajinadan bakıyorlar... kolay oluyor çok kendini sıkma.... histerokopi anestezi altında rahmi kamera ile inceliyorlar cnm... ilk gün çok ağrım oldu sonra 10 gün kanama oldu daha sonrada geçti :)
sizin daha çok yenı Rabbim fazla bekletmez inş :)Hayırlısıyla ve sağlıkla gelsinler inşallah canım..
Bende 29 yaşındayım 6 aydır istiyoruz tabi bunun 3 ayında korunduk (Tedavi vs sebebiyle)
Hepimizi fazla bekletmesin inşallah..sizin daha çok yenı Rabbim fazla bekletmez inş :)
tmm cnm sen yaptıkça resimleri yüklersin yardımcı oluruz :))Hepimizi fazla bekletmesin inşallah..
Bende bu ay ilk defa ovülasyon takibi yapıcam tebrübelerinizden yararlanmak için geldim :)
hakkında hayırlısı cnm sadece klomen mı kullandın iğne kullanmadın mı?merhaba arkadaslar bugun batın 10 gunu randevum vardı aşılama tedavısıne baslamıstım klomen kullanmıstım 5 gun bugun doktor yumurtaların ıstenılen sevıyede dedı vee pazar gunu sabah 8 bucukta aşılama yapıcağız bugun gece 11 bucukta çatlatma iğnesini vurul pazar gel dedı AYY ALLAHIM İNŞALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI
Sagol tesekkur ederim cumlemizinkini insallah. 26 gunluk olduk bugun en guzel zamanlari cok cabuk geciyor yaaaSabirsiz61 Ayşecim yeni gördüm kusura bakma, gelmiş kızın:). Allah sağlıkla, hayırla büyütmeyi nasib etsin. Gözün aydın...
Evet hem de nasıl. Biz iki aya yaklaştık bile :) Sağlığınız, keyfiniz nasıl?Sagol tesekkur ederim cumlemizinkini insallah. 26 gunluk olduk bugun en guzel zamanlari cok cabuk geciyor yaaa
evet sadece klomenle 2 yumurtam 18 mm bi tanesi 14 mm olmus o yuzden iğneye gerek duymadı aksam çatlatma iğnesi yaptırıcam aksam bakalımhakkında hayırlısı cnm sadece klomen mı kullandın iğne kullanmadın mı?
inş vesile olur cnm aşılama... ne zamandır beklıyorsunuz benım 2,5 sene oldu nisanda bende aşılama düşünüyorum ...evet sadece klomenle 2 yumurtam 18 mm bi tanesi 14 mm olmus o yuzden iğneye gerek duymadı aksam çatlatma iğnesi yaptırıcam aksam bakalım
Hicbir anlami yok tecrubeyle sabit :)Kizlar merhabalar
Adete yakin ovulasyon testinde cok koyu olmasa da belirgin cift cizgi ne anlama gelir sizce
Tecrubeni paylasabilir misin tam olarakHicbir anlami yok tecrubeyle sabit :)
Adete yakin her zaman pik yapiyordu ama hep adet oldum o yuzden ovulasyon testini gebelik icin kullanmayin yakinda bat en guzeli gebelik testi yapmakTecrubeni paylasabilir misin tam olarak
2-3 belki 4 onemli olan pikten sonra ne kadar surede siliklestigi ayni gun silinirde sadece o gun iliski kafi ama ertesi gun silinirse 2 gun hatta 3 gunkızlar bişey sorcm pik olduktan sonra kaç gün ilişkiye girmek gerek
Aslinda yapmamasi lazim. Kist mi vardi sizde?Adete yakin her zaman pik yapiyordu ama hep adet oldum o yuzden ovulasyon testini gebelik icin kullanmayin yakinda bat en guzeli gebelik testi yapmak
Bazi kisilerde gebelik testleri bile her ay pozitif cikiyor ama gebe olmayabiliyor. Bu testlerin kesinligi zaten yok. En ufak bir hormon artişini algilayabiliyorlar. Ovulasyon yerine gebelik yapip orda pozitif gorurseniz kan vererek ogrenebilirsinizAslinda yapmamasi lazim. Kist mi vardi sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?