Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Surekli belirti ariyorum. Bu ay biraz farkli gibi. Benim adet ağrım ya hiç olmaz yada adet olduktan sonra cok az olur. 2 gundur karın agrisi yasiyorum. Bu konuda tecrubeli arkadaşım var mi

2-3 belki 4 onemli olan pikten sonra ne kadar surede siliklestigi ayni gun silinirde sadece o gun iliski kafi ama ertesi gun silinirse 2 gun hatta 3 gun
Anladm cnm. Mesela benim pik yaptigi gunun ertesi gunu sabah ailiklesmeye basladi aksam yok gbiydi ondan znraki gun hic cikmadi nerdeyse. Pik gjnu ve ertrsi gunu iliski oldu pik gunu ve 2.gun yani 3 ve 4 olmadi ama 3 tamemn silikti yeterlimidir

Anladm cnm. Mesela benim pik yaptigi gunun ertesi gunu sabah ailiklesmeye basladi aksam yok gbiydi ondan znraki gun hic cikmadi nerdeyse. Pik gjnu ve ertrsi gunu iliski oldu pik gunu ve 2.gun yani 3 ve 4 olmadi ama 3 tamemn silikti yeterlimidir
Tabiki yeterli eger nasipte varsa tek iliski ile bile olur gerekli gunleri degerlendirmissin zaten

inş vesile olur cnm aşılama... ne zamandır beklıyorsunuz benım 2,5 sene oldu nisanda bende aşılama düşünüyorum ...
nısanda 2 yılımız bıtecek evlılıgımızın ama 13 aydır olmuyor kasım 30 da rahım filmi çektırdım sorun yok esımdede sorun yok o yuzden doktor asılama dedı yarın sabah asılama olucam nasippp

Kizlar bisey sorcam bu lh surekli artip azalan biseymi pikten sonra silindiginde 4 gun bakmadım bugun test yapaym dedim sonuca bakin .d hicbiaey anlamadm bh isten

Kizlar merhabalar
Adete yakin ovulasyon testinde cok koyu olmasa da belirgin cift cizgi ne anlama gelir sizce
Canım benim adete beşgün kala lh testim çok koyu çıkmıştı gebelik testim de pozitif çıkmıştı.gebe olmadığım zamanlarda da denemiştim o zaman koyu çıkmamıştı ama gebelik testi çok silikken lh tam koyu çıkmıştı burdan da paylaşmıştım hatta temmuzun başıydı.belki anlamlı olabilir

Kızlar ilk oğlumu tam 33 hafta sıfır günlük doğurmuştum yani beklenen doğum tarihine 49 gün kala.yani şu anki gebeliğimin bu gününde diğer oğlum doğmuştu.dündwn beri kasılmalarım da var inşallah yine erken doğmaz en azından bi kaç hafta daha beklesin beni üzmesin sıpa

Kızlar selammmm bi kaç haftadır giremiyorum şehir dışındaydım geçen ay adetin 22. Gün pik olmuştu sadece o gün ilişki olmuştu 23. Gün çatlamıştı. Bu ay 1 hafta kadar soğan suyu içtim 1 hafta şehir dışındaydım 2 gün oldu geleli gelmişken teste bakayım dedim çatlamıştır diye düşünüyordum ama test beni şaşırttı sanki yeni koyulaşmaya başlıyor testimi atıyorum fikriniz nedir ben mi yanlış görüyorum bugün 23. Günüm yukarıdan aşağıya dün sabah dün akşam ve bugün sabahki testlerim bi de siz yorumlar mısınız
S sinkar sher33 misss_girl

Son düzenleme:
Evet Gebelikte çıkmaz ama ov. Testleri bazı kişilerde erken gebelikte koyulaşıyor ama koyu olup adet görende var pko hastası değilsen artmaz diye biliyorum ama kızlar da yok bugün bize bakmiiiler :)
Pko degilim cnm erken gebeliktede ckmaz dha bata 9 gun var.d

Cnm senin kıyulaşman şimdi başlıyor ilişkiye başladınmı?? Testi yapmaya devam et gün aşırı ilişkiyi de ihmal etme... yumurtlaman biraz geç sanki doktora gittin mi??

Cnm senin kıyulaşman şimdi başlıyor ilişkiye başladınmı?? Testi yapmaya devam et gün aşırı ilişkiyi de ihmal etme... yumurtlaman biraz geç sanki doktora gittin mi??
Yumurtlama.gec olursa ne gibi sorun olur cnm benim gec yada olmuom bilmiom off delircem.bugunde dis etim sizlio ic yanayim sizlio anlamadim doktora gittim dis eti ituhabi ilerlemis dedi yaptirmassak ilerde dokulur dedi delircem hepsi bi arada

Gittim canım ama hiç yumurtlama takibi yaptıramadım adam akıllı bi kere 16. Gün baktrdm en büyügü 10mm geç büyüyo olabilir bu ay böyledir belki dedi ama benim bu ay da geç oldu, adatim 40 gün civarı oluyor zatn gün aşırı ilişkiye başladık nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…