Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kizlar bisey sorcam bu lh surekli artip azalan biseymi pikten sonra silindiginde 4 gun bakmadım bugun test yapaym dedim sonuca bakin .d hicbiaey anlamadm bh istenEki Görüntüle 1945373
Evet surekli degiskenlik gosteriyor ama onemli olan t cizgisinin c den koyu olmasi diger durumlarda dikkate alma normal bu sekilde cikmasi

O zaman daha var yumurtlamaya sen teste devam et 2-3 gune olur gubdr 2 test yap kacirma

O zaman daha var yumurtlamaya sen teste devam et 2-3 gune olur gubdr 2 test yap kacirma

Haklısın canım sanırım yeni koyulaşıyor 4 numara dün akşam yaptığım 5 numara bu öğğlenki baya koyulaşmaya başlamış ya dimi canım, hakkını helal et güzel kalpli kadın bebişiinden ayırdığın vakti bize harcıyosun terketmedin bizi :)

Slm kızlar ben sabah aşılama oldum dualarınızı bekliyorum Rabbım hepımızın gönlündekinı nasıp etsin İnşallah

Rabbim korktuğuna uğratmasın, meleğin sımsıkı tutunur sana inşallah gebilik haberini heyecanla bekliyoruz, düşüncelerini olumlu tut en önemlisi bu

Evet koyulasiyor teste devam iliski dun yoksa bu aksam olsun hatta iceridr sperm beklemesi iyidir

Cnm yumurtlama tembelliği olabilir iyi bir doktora gidip kontrol ettirmende fayda var. Hormon testi yaptırdın mı?? 40 gün adet olman normal bir durum değil

Yumurtlama.gec olursa ne gibi sorun olur cnm benim gec yada olmuom bilmiom off delircem.bugunde dis etim sizlio ic yanayim sizlio anlamadim doktora gittim dis eti ituhabi ilerlemis dedi yaptirmassak ilerde dokulur dedi delircem hepsi bi arada
Cnm yumurtlama tembelliği olabilir yada hormonlarda bir sıkıntı olabilir. 35 günde fazla adet olmak pek normal sayılmıyor. Doktora gitmek te fayda var

Cnm yumurtlama tembelliği olabilir iyi bir doktora gidip kontrol ettirmende fayda var. Hormon testi yaptırdın mı?? 40 gün adet olman normal bir durum değil
Canım doktora gittim kaç kere ama adam okadar yoğunki hormonlarda bişey çıkmayınca üstüne durmadı diğer doktorda 2 3 ay daha dene gel dedi ben de üstüne durmadım yumurta tembelliği bebeğe engelmi olmazmı boşa mı uğraşıyorum acaba çok geç büyüyor yumurtalar

cumartesi piki yakaladım pazarda devam etti pik. dün gece çatlamıştır yada bugün çatlamak üzeredir diye düşünyorum. İki günüde değerlendirdik bu geceyi de değerlendireceğiz bir aksilik çıkmazsa.
ondan sonra bekleyiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…