- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.881
Evet surekli degiskenlik gosteriyor ama onemli olan t cizgisinin c den koyu olmasi diger durumlarda dikkate alma normal bu sekilde cikmasiKizlar bisey sorcam bu lh surekli artip azalan biseymi pikten sonra silindiginde 4 gun bakmadım bugun test yapaym dedim sonuca bakin .d hicbiaey anlamadm bh istenEki Görüntüle 1945373
O zaman daha var yumurtlamaya sen teste devam et 2-3 gune olur gubdr 2 test yap kacirmaGittim canım ama hiç yumurtlama takibi yaptıramadım adam akıllı bi kere 16. Gün baktrdm en büyügü 10mm geç büyüyo olabilir bu ay böyledir belki dedi ama benim bu ay da geç oldu, adatim 40 gün civarı oluyor zatn gün aşırı ilişkiye başladık nasip...
O zaman daha var yumurtlamaya sen teste devam et 2-3 gune olur gubdr 2 test yap kacirma
Slm kızlar ben sabah aşılama oldum dualarınızı bekliyorum Rabbım hepımızın gönlündekinı nasıp etsin İnşallah
Insallah Can'ım. Cumlemızın hayırlı haberlerını alırız ınsallahhhhhRabbim korktuğuna uğratmasın, meleğin sımsıkı tutunur sana inşallah gebilik haberini heyecanla bekliyoruz, düşüncelerini olumlu tut en önemlisi bu
Evet koyulasiyor teste devam iliski dun yoksa bu aksam olsun hatta iceridr sperm beklemesi iyidirHaklısın canım sanırım yeni koyulaşıyor 4 numara dün akşam yaptığım 5 numara bu öğğlenki baya koyulaşmaya başlamış ya dimi canım, hakkını helal et güzel kalpli kadın bebişiinden ayırdığın vakti bize harcıyosun terketmedin bizi :)
Eki Görüntüle 1945763
Evet koyulasiyor teste devam iliski dun yoksa bu aksam olsun hatta iceridr sperm beklemesi iyidir
Cnm yumurtlama tembelliği olabilir iyi bir doktora gidip kontrol ettirmende fayda var. Hormon testi yaptırdın mı?? 40 gün adet olman normal bir durum değilGittim canım ama hiç yumurtlama takibi yaptıramadım adam akıllı bi kere 16. Gün baktrdm en büyügü 10mm geç büyüyo olabilir bu ay böyledir belki dedi ama benim bu ay da geç oldu, adatim 40 gün civarı oluyor zatn gün aşırı ilişkiye başladık nasip...
Cnm yumurtlama tembelliği olabilir yada hormonlarda bir sıkıntı olabilir. 35 günde fazla adet olmak pek normal sayılmıyor. Doktora gitmek te fayda varYumurtlama.gec olursa ne gibi sorun olur cnm benim gec yada olmuom bilmiom off delircem.bugunde dis etim sizlio ic yanayim sizlio anlamadim doktora gittim dis eti ituhabi ilerlemis dedi yaptirmassak ilerde dokulur dedi delircem hepsi bi arada
Canım doktora gittim kaç kere ama adam okadar yoğunki hormonlarda bişey çıkmayınca üstüne durmadı diğer doktorda 2 3 ay daha dene gel dedi ben de üstüne durmadım yumurta tembelliği bebeğe engelmi olmazmı boşa mı uğraşıyorum acaba çok geç büyüyor yumurtalarCnm yumurtlama tembelliği olabilir iyi bir doktora gidip kontrol ettirmende fayda var. Hormon testi yaptırdın mı?? 40 gün adet olman normal bir durum değil
Yeterli pik olmamis ama riske atma dun iliski yoksa iliski olsun varsada yarina birak Yarinki teste gore konusalim yineS sinkar
Canım bu akşamki testim böyle çatlamış mı iki türlü fotosunu da atıyorum Eki Görüntüle 1945936 Eki Görüntüle 1945932
Evet geçen ayki bu şekilde pik olmuştu bu sefer öyle olmadı kafam karıştı yarın öğlenkini de atarım canımYeterli pik olmamis ama riske atma dun iliski yoksa iliski olsun varsada yarina birak Yarinki teste gore konusalim yine
Beklenen adet tarihi nin kisaltmasi:)Bat nedir yahu
beklenen adet tarihi.
Beklenen adet tarihi nin kisaltmasi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?