- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.901
cnm bazen hormonlarda çıkmayabılıyor ayrıntılı ultrasyona girip pko var mı yokmu diye baktırmak lazım... birde sana tavsiyem tsh, serbest t4, anti tg ve anti tpo testide yaptır bunlarda etkılıyor gebelıgı...Canım doktora gittim kaç kere ama adam okadar yoğunki hormonlarda bişey çıkmayınca üstüne durmadı diğer doktorda 2 3 ay daha dene gel dedi ben de üstüne durmadım yumurta tembelliği bebeğe engelmi olmazmı boşa mı uğraşıyorum acaba çok geç büyüyor yumurtalar
cnm çatlamış görünüyor yumurtan :))S sinkar
Canım bu akşamki testim böyle çatlamış mı iki türlü fotosunu da atıyorum Eki Görüntüle 1945936 Eki Görüntüle 1945932
Biz anamizin karninda ogrenip gelmedik ya askolsun :))Ayy kızlar teşekkür ederim vallahi cahillik
cnm sen testini yap atmaya devam et gün aşırı ilişkıyıde ihmal etme... eğer bundan daha fazla koyulaşmazsa büyük ihtimalle yumurtlamışındır.Evet geçen ayki bu şekilde pik olmuştu bu sefer öyle olmadı kafam karıştı yarın öğlenkini de atarım canımEki Görüntüle 1945970
evett cnm tüm anneler anne olmanın ne kadar zor olduğunuı, çocuk büyütmenın ne kadar zahmetli olduğunu söylüyorlar. Muhakkak öyledir. Benımle aynı sene evlenen arkadaşlarım en güzel günlerini yaşıyorsun, kocanla geziyorsun, eğlenıoyrsun , hayatının tadını çıkarıyorsun biz uzun zamandan beri bir sinemeya bile gidemedık vallahı senı kıskanıyoruz diyorlar. Halbu kı bılmıyorlar ben de o zahmetlere çekmek için uğraştığımı, her gece dua ettiğimi .Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş :))Hamile kalmak icin ugrasiyorsunuz ya 29 gundur yasadiklarimi yasasaniz kocanizin koynuna girip yorganida kafaniza ortersiniz basim agriyor dersiniz herhaldekusuyor siciyor uyumuyor kucakta durmak istiyor cucuk kadar beyniyle parmaginda oynatiyor bizi deliksiz 2 saat uykuya hasret kaldim. Isin bu kismini dusunmemistim ne yalan soyleyeyim ama dusununcede en guzel gunleri bu boklu kusmuklu halleri 1 metre oteden duyulan mis kokulari oy oy oy ama zaman cok acimasiz ve cok cabuk geciyor günler. Bu cektiklerimi Rabbim sizede cektirsin insallah tez zamanda
Ama senin cifti ve gecikti hayirlisi olsun cnm yaSabirsiz61 yeni bat 19 şubat canım güncelleyebilirmsin.Yeni kendime gelebildim.Rabbimden hayırlısını diliyorum.
Aynen banada diyirlar birtane yap yeter onu yetistir imanli akilli saygili diye ins öle olur zaten bir dusunuozevett cnm tüm anneler anne olmanın ne kadar zor olduğunuı, çocuk büyütmenın ne kadar zahmetli olduğunu söylüyorlar. Muhakkak öyledir. Benımle aynı sene evlenen arkadaşlarım en güzel günlerini yaşıyorsun, kocanla geziyorsun, eğlenıoyrsun , hayatının tadını çıkarıyorsun biz uzun zamandan beri bir sinemeya bile gidemedık vallahı senı kıskanıyoruz diyorlar. Halbu kı bılmıyorlar ben de o zahmetlere çekmek için uğraştığımı, her gece dua ettiğimi .Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş :))
vallahı cnm ben 3 düşünüyorum hele bir tane olsun 3 tane oluncaya kadar korunmayı düşünmüyorum :))Aynen banada diyirlar birtane yap yeter onu yetistir imanli akilli saygili diye ins öle olur zaten bir dusunuoz
anladım canım çok sağol işimiz doktorlara kalırsa zor kendimiz takip edeeceğiz artık. bu dediklerini yaptırmam gereken bir gün var mı adette yada adet sonrası gibi sağlık ocağından baktırıyım sonuçları doktora gösteeyimcnm bazen hormonlarda çıkmayabılıyor ayrıntılı ultrasyona girip pko var mı yokmu diye baktırmak lazım... birde sana tavsiyem tsh, serbest t4, anti tg ve anti tpo testide yaptır bunlarda etkılıyor gebelıgı...
cnm bu dediklerımı istediğin gün baktırabilirsin özel bir gün yok yanlız sabah aç karnına olman şart.... yanlız fsh, lh muhakkak adetin 3. günü bakılmalı... prolaktinede baktır hazır gitmişken prolaktınde de özel bir gün yok sabah aç karnına olman şartıyla istediğin gün baktırabilirsin...anladım canım çok sağol işimiz doktorlara kalırsa zor kendimiz takip edeeceğiz artık. bu dediklerini yaptırmam gereken bir gün var mı adette yada adet sonrası gibi sağlık ocağından baktırıyım sonuçları doktora gösteeyim
cnm inş tutr da bizede ümit olursunSlm kızlar dün aşılama yaptırdım sımdı 12 gün beklıycez bugünle 2 oldu hemen gelsin 9 şubat ☺
İnşALLAH Can'ım evet Zor stres ve heyecn yapmamız gerekıyor sizlerede banada nasıp eder inşallahcnm inş tutr da bizede ümit olursunfriendlyfriendly arkadaşımızda yaptıracak aşılama... çok heyacanlı bir süreç :))
inş cnm aşılamada şans %15 diyorlar ama bu sıralar çok duyuyorum tutanları bende yaptıracagım nisan ayında o yüzden tutanları duyunca sevınıyorum :))İnşALLAH Can'ım evet Zor stres ve heyecn yapmamız gerekıyor sizlerede banada nasıp eder inşallah
Evet şans %20 ama ümidimiz bitmiyor olmazsa birdaki ay tekrar yaptırıcam mecbur Can'ıminş cnm aşılamada şans %15 diyorlar ama bu sıralar çok duyuyorum tutanları bende yaptıracagım nisan ayında o yüzden tutanları duyunca sevınıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?