- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.921
hayırlı olsun canım. Benim ilk aşılamamda yüzüm güldü inşallah senin de öyle olur beklemek zor ama duayla ve sabırla beklemelisinSlm kızlar dün aşılama yaptırdım sımdı 12 gün beklıycez bugünle 2 oldu hemen gelsin 9 şubat ☺
Canim merhaba. Persembe aksam adet oldum cumartesi sabah kontrolum vardi. Cumartesi aksam igneye basladim. Yarin sabah tekrar kontrolum var. Sanirim 3 gunde bir ultrason ve e2 kontrolu yapacak. Bir de Vitabiol diye hap verdi. Icinde folik asit de var baska ilac kullanmana gerek yok dedi dr.friendlyfriendly cnm nasılsınj? adet oldun mu?
Hayirlisiyla tutar insallah canim.Slm kızlar dün aşılama yaptırdım sımdı 12 gün beklıycez bugünle 2 oldu hemen gelsin 9 şubat ☺
anladım cnm hakkında hayırlısı neyse mevlam onu nasip etsin... benım anlamadığım 2-3 yumu biz zaten klomen ilede elde edebılıyoruz 4-5 yum oluşsada hepsinin tutma olasılıgı zayıf ve muhtemeln olusabılırde sonuçta yumurtlama problemı yasamadığımız için vücudumuz ilaca fazla tepkı verecektır. O kadar iğne ve ilaçtan sonra iptal etmelerı çok saçma olur... İnş sağlıklı 2 yum gelısırde iptal olmaz cnmCanim merhaba. Persembe aksam adet oldum cumartesi sabah kontrolum vardi. Cumartesi aksam igneye basladim. Yarin sabah tekrar kontrolum var. Sanirim 3 gunde bir ultrason ve e2 kontrolu yapacak. Bir de Vitabiol diye hap verdi. Icinde folik asit de var baska ilac kullanmana gerek yok dedi dr.
Canm benimde moralim bozuldu asilamayi iptal ederiz oyle olursa dediginde. Ve evet biliyosun gecen yil klomenle benim 2 sag 2 sol olmak uzere 4 yumurtam olusmustu. Dr.a bunuda soyledim. Neden igneli asilama diye sormadim dr.a acaba tup bebek raporu cikmasi icin olabilir mi diye aklima geliyo. Bir de gonal f 75 basladi. Pcos olmayanlarda okudugum kadariyla 50 ile baslayanlar olmus. Neden 75 basladi acaba diyorum. Yarin sabah kontrolumde yumurtalarin akibeti belli olur belki.anladım cnm hakkında hayırlısı neyse mevlam onu nasip etsin... benım anlamadığım 2-3 yumu biz zaten klomen ilede elde edebılıyoruz 4-5 yum oluşsada hepsinin tutma olasılıgı zayıf ve muhtemeln olusabılırde sonuçta yumurtlama problemı yasamadığımız için vücudumuz ilaca fazla tepkı verecektır. O kadar iğne ve ilaçtan sonra iptal etmelerı çok saçma olur... İnş sağlıklı 2 yum gelısırde iptal olmaz cnm
Cnm benimde sol tüpümü beğenmedi doktor darlık var gibi birşey demişti. Sağ tüpün çok iyi dedi ben ise hep sağdan yumurtlarım. Dur bakalım cnm vardır doktorun bildiği. Zaman gösterecek. Dua edelim bol bol Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasınCanm benimde moralim bozuldu asilamayi iptal ederiz oyle olursa dediginde. Ve evet biliyosun gecen yil klomenle benim 2 sag 2 sol olmak uzere 4 yumurtam olusmustu. Dr.a bunuda soyledim. Neden igneli asilama diye sormadim dr.a acaba tup bebek raporu cikmasi icin olabilir mi diye aklima geliyo. Bir de gonal f 75 basladi. Pcos olmayanlarda okudugum kadariyla 50 ile baslayanlar olmus. Neden 75 basladi acaba diyorum. Yarin sabah kontrolumde yumurtalarin akibeti belli olur belki.
Gogsen hoca her hsg me baktiginda gozle gorulur bir sey yok ama sol tupunu begenmiyorum sanki diyor. Bana umarim sagdan da yumurtan olusur; hep soldan yumurtluyosun dedi.
Bakalim canim neler diyecek yarin sabah. Cuma ve pazartesi de cagirip haftaya carsamba asilama olur diye dusunuyorum. Tahminen 10 gun kadar igne kullanicaz dedi dr. Ayy S sinkar simdiden cok heyecanliyim napçaksam boyle..Cnm benimde sol tüpümü beğenmedi doktor darlık var gibi birşey demişti. Sağ tüpün çok iyi dedi ben ise hep sağdan yumurtlarım. Dur bakalım cnm vardır doktorun bildiği. Zaman gösterecek. Dua edelim bol bol Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın
Bende senin adına çok heyecanlıyım cnm. Rabbim nasip edecek inş. Eşin iyi düşünmüş fayda var görüşmekte... :)Bakalim canim neler diyecek yarin sabah. Cuma ve pazartesi de cagirip haftaya carsamba asilama olur diye dusunuyorum. Tahminen 10 gun kadar igne kullanicaz dedi dr. Ayy S sinkar simdiden cok heyecanliyim napçaksam boyle..
Esim; dr uygun gorurse embriyologla gorusup kayiplarimizdan ve sperm dna sindan bahsetmek istiyorum dedi. Iyi olur dedim.
Varmı hissetigin bişeybata son 7 :)
bugune kadar yoktu.bugun asırı kasık agrım var agrı gıbıde degıl zonkluyo kasılıyo gıbı bı hıs. ara ara batar gırıyo sol kasıgıma test yapsam cıkmazda beklıcez.Varmı hissetigin bişey
Üzüldüm sağlık olsun canım. .Kızlar umutlar öbür aya kaldı
Bn bişey hissetmiyorum bişey yok sanki kasigim ağrıyor ama soğuk yiyorum başkada bişey yokbugune kadar yoktu.bugun asırı kasık agrım var agrı gıbıde degıl zonkluyo kasılıyo gıbı bı hıs. ara ara batar gırıyo sol kasıgıma test yapsam cıkmazda beklıcez.
kac gunun kaldı cnmBn bişey hissetmiyorum bişey yok sanki kasigim ağrıyor ama soğuk yiyorum başkada bişey yok
Tam hesaplayamyrm 4 5 gün fln sanrmkac gunun kaldı cnm
test yapsana cnmTam hesaplayamyrm 4 5 gün fln sanrm
Hissetmiyorum zaten canım günü geçerse ancak öyle :)test yapsana cnm
Hissetmiyorum zaten canım günü geçerse ancak öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?