- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.941
Bende o yüzden yapmak istemiyorum :)ben bı tane test almsıtm ılıskıden 6 gun sonra yapılan korkuyom yapmaya.D
Bende o yüzden yapmak istemiyorum :)
Can'ım ben sadece klomen kullandım 3 yumurta oluştu 18mm 14mm 14mm ama doktor aşılama yapmaya karar verdi ve dün sabah 8 de aşılama oldum suan hafıf agrım var artık 9 şubatta bellı olur
Insallah 9 subatta iyi haberi ver bize canim. Igne doneminde bile zaman gecmezken asilamadan sonra hic gecmeyecek belliki..Can'ım ben sadece klomen kullandım 3 yumurta oluştu 18mm 14mm 14mm ama doktor aşılama yapmaya karar verdi ve dün sabah 8 de aşılama oldum suan hafıf agrım var artık 9 şubatta bellı olur
Canım doktor doğru demiş max 3 yumurtaya aşılama yapılıyo daha çok olursa yumurta aşılama iptal ediliyo. Ben 5 gün klomen kullandım sonra 5 gün de menegon iğne kullandım karından. 11. Gün 2 tane yumurtam gelişmişti ve çatlatma iğnesi yapıldı o gün 13. Gün de aşılamam yapıldı şükür ilk aşılamamda kavuştum bebişe inşallah sağlıkla büyür miniğim
aşılamadan sonra 3 gün benim de ağrılarım olmuştu biraz umarım sende güzel haberler alırsınCan'ım ben sadece klomen kullandım 3 yumurta oluştu 18mm 14mm 14mm ama doktor aşılama yapmaya karar verdi ve dün sabah 8 de aşılama oldum suan hafıf agrım var artık 9 şubatta bellı olur
Ya sorma valla 5 gün klomen geçmedi ardından aşılama ay valla stres yapmıyım diyorum olmuyor daha 2 gün gectı kaldı 10 günInsallah 9 subatta iyi haberi ver bize canim. Igne doneminde bile zaman gecmezken asilamadan sonra hic gecmeyecek belliki..
Yok canım sızı şeklinde bnmkisendede zonklama falan olyuomu
Senın yumurta kaç mm dı Can'ım inşallah hakkımızda hayırlısı dua et biZedeaşılamadan sonra 3 gün benim de ağrılarım olmuştu biraz umarım sende güzel haberler alırsın
ederim tabi canım. Kaç mm olduğunu hiç sormadım doktoruma o da söylemedi. Doktorum çok uzman bi doktor çok inandım ona Allahın izniyle de vesile oldu. O yüzden hiç sormadım tamam olmuş çatlatma iğnesini vuralım hayırlısı olur inşallah dedi bizde tamam dedik :)Senın yumurta kaç mm dı Can'ım inşallah hakkımızda hayırlısı dua et biZedeCan'ım
Ay ne güzel işte rabbımden hayırlısı olsun ınsallah beklemek zor ya saha 2 gün bıttıederim tabi canım. Kaç mm olduğunu hiç sormadım doktoruma o da söylemedi. Doktorum çok uzman bi doktor çok inandım ona Allahın izniyle de vesile oldu. O yüzden hiç sormadım tamam olmuş çatlatma iğnesini vuralım hayırlısı olur inşallah dedi bizde tamam dedik :)
Ins olur cnm sen nezamandir evlisin yas kac sorun neydi varmiydiki ins bir umut ol bizeAy ne güzel işte rabbımden hayırlısı olsun ınsallah beklemek zor ya saha 2 gün bıttı
Insallah sagligiyla kucagina al bebegini canim. Insallah bizler de ilk asilamada sagligiyla kavusuruz evlatlarimiza. Tahminimce haftaya carsamba falan da benim asilamam yapilir.Canım doktor doğru demiş max 3 yumurtaya aşılama yapılıyo daha çok olursa yumurta aşılama iptal ediliyo. Ben 5 gün klomen kullandım sonra 5 gün de menegon iğne kullandım karından. 11. Gün 2 tane yumurtam gelişmişti ve çatlatma iğnesi yapıldı o gün 13. Gün de aşılamam yapıldı şükür ilk aşılamamda kavuştum bebişe inşallah sağlıkla büyür miniğim
12 gun oncesinde de test yapmaya cesaret edemez insan ya catlatma ignesinin etkisiyse diye.. sabir canim insallah hepimiz icin sonu selamet olsun..Ya sorma valla 5 gün klomen geçmedi ardından aşılama ay valla stres yapmıyım diyorum olmuyor daha 2 gün gectı kaldı 10 gün
yok cnm ... ama sen yine dişini ihmal etme hamile kalırsan hiçbirsey yapılmıyor yane antibiyotık falan içemıoyrsun, yada dişe müdahale yapılamıyor çok zorlanırsın şimdiden tedavine başla cnm
cnm adetin 35 günü geçiyorsa yumurtlama tembellığı olabılır ... yerınde olsam ilk öncelıgım doktora gidip adetımı düzene sokmak olur... 45 günde bir adet olmak gerçekten uzun bir süre ... bazen birkaç gün oynamalar olabılıyor o normal sayılır... ama adetin çok geç olduğu için yumurtlamamışta olabılırsın...merhaba kızlar ben araniza yeni katıldım. Aslında uzun süredir takip ediyordum konulardan.Bende bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım adet düzensizliğim
Var 34.gun çift çizgiyi yakaladım. Ama 45.gun adet oldum.. 47.gun olmam gerekiyordu takvime göre..acaba yumurtlamadım mı..
aynen cesaret edemıyorum ama bi yandanda 2 yıldır hep negatifi gördugum teste pozitifi görmek için yapmak istiyorum :) hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah12 gun oncesinde de test yapmaya cesaret edemez insan ya catlatma ignesinin etkisiyse diye.. sabir canim insallah hepimiz icin sonu selamet olsun..
cnm bildiğim kadarıyla piki görüyorsun yaa sonra siliniyor işte silindiği gün ilişkıye girilirse erkek olma ihtimalı artıyor...ovulasyon günleri geçti sıra beklemekte.
bat 12 şubat.
bu arada kızlar dün aklıma birşey takıldı merak ettim yani. Hani bu 2. 3. çocukta falan erkek için 1 gün ilişki oluyor ya. O ovulasyonda piki gördüklerinde mi yoksa pik silinmeye başladığında yani çatladığında mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?