Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

evet evet bende öyle yapıyorum.
dün uyumadan önce aklıma geldi acaba önemli olan piki görmek mi yoksa silinmeye başlaması mı diye
demek ki çatladığı zaman daha önemli.

evet evet bende öyle yapıyorum.
dün uyumadan önce aklıma geldi acaba önemli olan piki görmek mi yoksa silinmeye başlaması mı diye
demek ki çatladığı zaman daha önemli.
cnm erkek bebekmı istiyorsun?
ben genellıkle garantı olsun diye piki gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendiriyorum ...
tabi ondan önce gün aşırı ilişkıyede başlıyorum
ilk olduğu için kız erkek hiç farketmez yeterkı Rabbim sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etsin :)

yok canım benim ilk olacak kız erkek farketmez.
sadece merak için sordum.
bende piki ve ertesi günü değerlendiriyorum. Hatta bu sefer pikin bir önceki günde oldu.

anladım canım çok sağol adet zamanı prolaktine baktırmıştım değerlerim böyle çıkmıytı adetin 5. günüydü LH 3,99 TSH 0,7982 ESTRADİOL 55, FSH 6 PROLKTN 22.16 bu dediklerinede sabah erkenden baktırayım bu ay da olmazsa

cnm değerlerın iyi normal adetlerın nıye bı kadar geç anlamadım ayrıntılı bir ultrasyonada gir pko varmı diye bir incelesinler ...

cnm değerlerın iyi normal adetlerın nıye bı kadar geç anlamadım ayrıntılı bir ultrasyonada gir pko varmı diye bir incelesinler ...
Cnm ne bileyim olmayinca bende herseyden suphe duyuyorum
Ben inancli biriyim ol.azsada imtihan derim ama esim beni bu yuzden birakirsa ki sorun bendeyse birakirsa diye korkum esimi cunku cok seviom asigim inanilmaz off delircem bu dusuncelerden

Cnm ne bileyim olmayinca bende herseyden suphe duyuyorum
Ben inancli biriyim ol.azsada imtihan derim ama esim beni bu yuzden birakirsa ki sorun bendeyse birakirsa diye korkum esimi cunku cok seviom asigim inanilmaz off delircem bu dusuncelerden
cnm aklına öyle seyler gelmesin hem senı Allahın takdiri olan bir durum yüzünden eşin bıracaksa o insandan sana da evladınada fayda gelmez... Eşin den ziyade sen korkularından arınmalısın er yada geç olucakk ilk önce buna inanmalısın... sonuçta binlerce çocuksuz çift var hayatlarını devam ettriyorlar... Rabbim en hayılrsını nasip etsin inş ..

Kızlar ignelerden sonraki ilk dr kontrolumden geldim. Bugun ignemin 4.gunu estradiol 116 cikti. Cuma tekrar cagirdi. Solda 12mm ve 8mm 2 yumurta var dedi. Sagda da var ama buyurmu belli olmaz dedi. Acikcasi sasirdim ben 2-3 tane birbirine yakin buyukluklerde yumurtam olur diye bekliyordum. S sinkar ayavuz18

canım iğneler büyütur inşallah ben sadece 5 gun klomen kullandım 17mm-14mm-14mm-10mm-10mm yumurtalarım olurtu 9 gunu 2-12 gunude asılamam oldu stres yapma incir ye bol bol folık asıt ıc :)

cnm dur daha iğne etkısını yenı yenı göstermeye başlamıştır. Hem 2 yumurta olması daha iyi aşılama iptal olmaz hiç değilse... bu arada estraidol ne demek üst sınırı nedir? bende hiç buna bakılmamıştı?

canım iğneler büyütur inşallah ben sadece 5 gun klomen kullandım 17mm-14mm-14mm-10mm-10mm yumurtalarım olurtu 9 gunu 2-12 gunude asılamam oldu stres yapma incir ye bol bol folık asıt ıc :)
Esimde daha 3 gun igne oldun ve 3 gunluk igneye gore gayet iyi bence dr yaklasik 10 gun igne kullanacaksin dedi sana icin rahat olsun dedi. Ben de gecen yil 5 gun klomen kullanmistim solda 17mm 18mm sagda 15mm 16mm toplam 4 yumurtam olmustu ve o ay hamile kalmistim. Aslindan sayisindan cok kalitesi onemli ama takiliyoruz iste bakalim cuma neler gorucez:)

Evet canim dimi daha 3 güncük igne oldum:) canim estradiol(e2); progesteron ile birlikte adet oluşumunu kontrol eden hormon testi. 30 gunluk adet donemine gore deger degisiyor. Mesela benim cumartesi 33 idi bugun 116 cikti. Az once hemsire aradi estradiol gayet iyi yukselmis yumurtalar buyuyor dedi. Muhtemelen cuma bakildiginda 500lere falan ulasir. Kisaca yumurta gelistiginin gostergesi canim. Normalde vucud 1 yumurta olusturdugundan kontrol edilmiyor ama ignelerle cok yumurta olusma riski icin 3 gun ara ile kontrol ediliyor. Degere gore dr ignenin dozajini artiriyor ya da azaltiyor. Bana gonal f 75 devam cumaya kadar dedi hemsire.

S sinkar bu arada bugun prolaktine de baktirdim 16 cikti. Bugune kadar kendimde gordugum en dusuk prolaktin degerim. Cok ilginc hic stresli degilmiyim yani ben bu ay:))

ayavuz18 bu arada benim prolaktin bugune kadar hep sınırın ustundeydı ve kuru incir prolaktini cok yukselttigi icin yemiyordum. Esim bu ay sehirdisindan bal-polen-arisutu-dut kurusu-corekotu karisimi yaptirtmis. 1 haftadir esim de ben de 1 kasik yiyoruz.

anladım cnm gayet iyi yumların gelısımı bir tane bile olması bizim için yeterlı unutma , yeterkı Rabbim nasip etsin... cuma günü bakalım ne kadar olucaklar yumlar... prolaktin biliyorsun çok oynak bir hormon bir ay bir ayına tutmuyor bence düşmesinde en büyük etken bu ay daha rahat olman... ben buğüne kadar 2 defa prolaktine baktırdım birisnde 16 diğerınde 14 çıkmıştı ... aşılamadan önce tekrar hormon testimi yenileyecegım :)

Ayrıntılı ultrason dediğin doktorun baktığından başka bi ultrason mu canım doktor defalarca baktı alttan üstten, rahmin boyutu iyi içi tertemiz kistin vss. yok demişti pko derken kist olup olmadığınamı bakılıyor ayrıntılı ultrasonla hani okuduklarımdan şimdiye kadar anladığım bi hormonlardan kaynaklı pko var bi de kistten dolayı olan belki yanlış biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…