- 20 Mayıs 2010
- 428
- 394
- 303
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #50.981
cnm değerlerın iyi normal adetlerın nıye bı kadar geç anlamadım ayrıntılı bir ultrasyonada gir pko varmı diye bir incelesinler ...
Canim evet 10larca yumurta olsa da Allahin ol demesini bekleyecegiz. Allah dualarimizi kabul etsin. Asilamayi bana troid tedavisini de sana vesile kilsin insallah.anladım cnm gayet iyi yumların gelısımı bir tane bile olması bizim için yeterlı unutma , yeterkı Rabbim nasip etsin... cuma günü bakalım ne kadar olucaklar yumlar... prolaktin biliyorsun çok oynak bir hormon bir ay bir ayına tutmuyor bence düşmesinde en büyük etken bu ay daha rahat olman... ben buğüne kadar 2 defa prolaktine baktırdım birisnde 16 diğerınde 14 çıkmıştı ... aşılamadan önce tekrar hormon testimi yenileyecegım :)
S sinkar igneyi esim yapiyor. Gobek deliginin 4 parmak sagindan ve solundan hergun caprazlama yapiyor. Ben kendime yapamam ama cogu kisi kendi yapiyor. Ben esim ignenin ucunu cikarinca bile gormeyim diye basimi ceviriyorum görünce sıkıyorum kendimi kasılıyo karnim.friendlyfriendly cnm iğbeyi kendınmı yapıyorsun acıyormu çok? :)
..cnm adetin 35 günü geçiyorsa yumurtlama tembellığı olabılır ... yerınde olsam ilk öncelıgım doktora gidip adetımı düzene sokmak olur... 45 günde bir adet olmak gerçekten uzun bir süre ... bazen birkaç gün oynamalar olabılıyor o normal sayılır... ama adetin çok geç olduğu için yumurtlamamışta olabılırsın...
Benimde aderim duzensiz bakalim ayin 7 sinde randavum.var 41.gun oldum.gecen ay bu ay 29. Gun bilmiom artik 32. Gun oluordum.gecen aylarda..
Bugun kan tahlili yaptırdım perşembe günüde ultrason cekelicem bakalım ilk isim adet düzenlemek artık çocuk 2. Planda..
..Benimde aderim duzensiz bakalim ayin 7 sinde randavum.var 41.gun oldum.gecen ay bu ay 29. Gun bilmiom artik 32. Gun oluordum.gecen aylarda
..
..
Evet cnm aynen öle cok iatioruz ya cocuk bide baski var ya bendne sonra evlenenin oldu ikinciye bild ha demeden hamile oluorum demeleri yani insna kendi kusurlu göruo evet bu dusunceler iste hersey stressden piskoloji bende ins mayista 28 olcam esim 37 bide yas gecio diorlar iste of ne bileyim bu dunyaya biz kulluk icin geldik ahirette kazanmak icin asik icin ama dumya birakmio bizi yapalim.neyle ugrasioz..
Canım birde insan en çok istediği şeylerle imtihan olur bunu da aklımızdan çıkarmayalım rabbim herşeyin hayirlisini versin.. diyorum ya herseyin hayirlisini istemek lazım..
..Evet cnm aynen öle cok iatioruz ya cocuk bide baski var ya bendne sonra evlenenin oldu ikinciye bild ha demeden hamile oluorum demeleri yani insna kendi kusurlu göruo evet bu dusunceler iste hersey stressden piskoloji bende ins mayista 28 olcam esim 37 bide yas gecio diorlar iste of ne bileyim bu dunyaya biz kulluk icin geldik ahirette kazanmak icin asik icin ama dumya birakmio bizi yapalim.neyle ugrasioz
Evet biliorum.diorum.daha dusunmuoruz onlarda baslio yasiniz gecio dedemi diyeck Hamilelik zor olur gecikimce zor hamile.kalirsim offf neler neler kaynanam gil öle oglunda suc bulmuorlar tabi benimkide gitmedi daha doktor cagirio sperm icin vermio hayirlisi ya dua ediorum.hepimiz icin bakalim bide sözler kösku hayalhanem.varya orayi dinliom.rahatliom bazen huzun iste..
Aynen benden sonra evlenenler hamile ama inan ki canim herşeyin hayırlısı ..
Bender neler neler düşündüm ama bunlar işimizi daha çok zorlaştırıyor sakın ama sakın çocuk istediğini etrafına belli etme daha çok yaraliyorlar insanı
cnm bazı pkolu arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla hormon testlerınde bazen pko olup olmadığı bellı olmıyabılıyor. Ultrasyonda göründü benım pkolu olduğum diyorlar . Tam ayrıntı bılmıyorum yanlış bilgi vermeyeyım sana @balinmaz arkadasımızda pkoluydu şu an gebe kendisi onunda ultrasyonda görünmüştü adetlerı bazen geç oluyordu sana daha ayrıntılı bilgi verir...Ayrıntılı ultrason dediğin doktorun baktığından başka bi ultrason mu canım doktor defalarca baktı alttan üstten, rahmin boyutu iyi içi tertemiz kistin vss. yok demişti pko derken kist olup olmadığınamı bakılıyor ayrıntılı ultrasonla hani okuduklarımdan şimdiye kadar anladığım bi hormonlardan kaynaklı pko var bi de kistten dolayı olan belki yanlış biliyorum...
inş cnm sona yaklaştık Rabbimin izniyle haberleşirz yine :)Canim evet 10larca yumurta olsa da Allahin ol demesini bekleyecegiz. Allah dualarimizi kabul etsin. Asilamayi bana troid tedavisini de sana vesile kilsin insallah.
Asilamadan once dr e2 ve progesterona bakar diye dusunuyorum. Bakmazsa sen istersin hepsini.
Prolaktin bende 25ten asagi neredeyse hic dusmemisti. Heyecanliyim ama stres yok simdilik, sanirim bu da prolaktine yansimis zaten.
herhalde bende yapamam neyse eşim yardım eder :))S sinkar igneyi esim yapiyor. Gobek deliginin 4 parmak sagindan ve solundan hergun caprazlama yapiyor. Ben kendime yapamam ama cogu kisi kendi yapiyor. Ben esim ignenin ucunu cikarinca bile gormeyim diye basimi ceviriyorum görünce sıkıyorum kendimi kasılıyo karnim.
Son gebelikte biliyosun hibor3500 igne kullanmistim kan sulandirici. Onu da esim yapiyordu gobekten ama o cok yakiyordu aciyordu gozumden yas geliyodu onda. Bu ignede hic yanma yok aci yok.
cnm benım sol göğsüm biraz daha büyük ve beyaz tenlı olduğumdan da olabılır damarla bayağı belırgın
İyi ki varlar sağolsunlar:)herhalde bende yapamam neyse eşim yardım eder :))
cnm bazı pkolu arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla hormon testlerınde bazen pko olup olmadığı bellı olmıyabılıyor. Ultrasyonda göründü benım pkolu olduğum diyorlar . Tam ayrıntı bılmıyorum yanlış bilgi vermeyeyım sana @balinmaz arkadasımızda pkoluydu şu an gebe kendisi onunda ultrasyonda görünmüştü adetlerı bazen geç oluyordu sana daha ayrıntılı bilgi verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?