- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.021
Çok teşekkür ederim rabbim en kıda zamanda sizlerede nasip etsin.Canım hayıtı adet başlayınca kullandım sabah aç akşam aç karna içtim. Ssprini duydum doktora falan sormadım benim zaten kan dolaşım problemim vardı o yüzden kullandım ama yumurtlama sonrası bıraktım canım.ilk önce hayırlı olsun cnm Rabbım kucagına almayıda nsip etsin
hayıt suyunu ne zaman kullandım adet başlayınca mı yoksa bitincemı?
bebe aspirini bende duydum kullanmanın bir zararı olur mu yoksa doktoramı danışsam acaba?
a
Sukur halimizeki baska hastaliklarimiz yok elimiz ayagimiz tutuo hastame ye oda ev yapanlar var bu neki ins olcak birgun bende kavga ediorum sinirden aglamak geceleri oluor yatinca yada arkadaslarin cocugunu görunce onlar ne sansli diorum mutlu esinle cocuguda var ne bileyimamin cnm bizede nasip olucak inş senin aşamalardan bende geçtim çok çabuk ağlıyor ve duygulanıyordum ama şimdi daha sakinim ne bileyım kabullendım artık planda yapıyorum nisanda aşılama , eylülde tüp bebek diye... önceden aşılama yada tüp bebeği ağzıma almazdım şimdi öyle değil ... Bazen tüp bebek hikayelerı okuyorum tek spermden tüp bebek mı yaptıran, 10 seneden fazla bekleyen, hatta 20 seneden sonra hamile olan bunları okudukça kendıme kızıyorum ve diyorum kı insanlar nelerle uğraşmışlar Allaha şükür ufak sorunlar hariç hiçbir sorunum yok her ay doğal olma şansını koruyorum olmuyorsa vardır Rabbimim bildiği belkı sabrımı ölçüyordur .Sonrasında çok büyük mükafat vardır. Sen de kabullenme aşamasına gireceksın cnm ve zamanla düşüncelerın değişecek ve olaya mantıklı bakmaya başlıyacaksın.. Ama inş tez vakıtte hamile kalırsında tüm bunlara gerek kalmaz...
İnşaallah canım Rabbim bir an önce bizlerede nasip etsin bilmiyorum ben biraz erken pes ettim gibime geliyoramin cnm bizede nasip olucak inş senin aşamalardan bende geçtim çok çabuk ağlıyor ve duygulanıyordum ama şimdi daha sakinim ne bileyım kabullendım artık planda yapıyorum nisanda aşılama , eylülde tüp bebek diye... önceden aşılama yada tüp bebeği ağzıma almazdım şimdi öyle değil ... Bazen tüp bebek hikayelerı okuyorum tek spermden tüp bebek mı yaptıran, 10 seneden fazla bekleyen, hatta 20 seneden sonra hamile olan bunları okudukça kendıme kızıyorum ve diyorum kı insanlar nelerle uğraşmışlar Allaha şükür ufak sorunlar hariç hiçbir sorunum yok her ay doğal olma şansını koruyorum olmuyorsa vardır Rabbimim bildiği belkı sabrımı ölçüyordur .Sonrasında çok büyük mükafat vardır. Sen de kabullenme aşamasına gireceksın cnm ve zamanla düşüncelerın değişecek ve olaya mantıklı bakmaya başlıyacaksın.. Ama inş tez vakıtte hamile kalırsında tüm bunlara gerek kalmaz...
Benimkide soruo oldunmu adet gectimi insani maf edio bilmiorum evet erken edioruz cookk duyuyorun 5 sene 10 sene 20 seneden sonra ama genc yasta anne olmak isterdim yani 30 enfasla ama Rabbim bilir tabiİnşaallah canım Rabbim bir an önce bizlerede nasip etsin bilmiyorum ben biraz erken pes ettim gibime geliyor
Bende kuzum İnşaallah Rabbim bu sene içinde hepimizin bebişlerimizi göbüşlerimize gönderirBenimkide soruo oldunmu adet gectimi insani maf edio bilmiorum evet erken edioruz cookk duyuyorun 5 sene 10 sene 20 seneden sonra ama genc yasta anne olmak isterdim yani 30 enfasla ama Rabbim bilir tabi
Merhaba peki yumurtlama gününu mu değerlendirdiniz sadce acabaAmin canım hep beraber inşaAllah
cnm aslında 5. günde yaptırabılırsın hormon testlerını ... yada bir ay daha bekle daha yenı sayılırsın muhakkak hafta içine gelecek gün olacakBide birsey daha sorcam benm 3.günüm haftasonuna denk geliyor iki kere randevu almıştım 6 ve 7sne ikiside doktorun çalışma plannda degisiklik oldugu için iptal olmuş şimdide yok boş randevu neyapablrm bir bilginiz varmı birde nezaman gitmem gerek
Sagol canım bakalım randevu alablrsem ihmal etmk istemiyorumcnm aslında 5. günde yaptırabılırsın hormon testlerını ... yada bir ay daha bekle daha yenı sayılırsın muhakkak hafta içine gelecek gün olacak
Günaydın kızlar ben hastalandm hissetmiyordum bişey hasta olcagimi biliyordum ama üzüldüm yinede neyse hayırlısı diyelim Bidahaki ay inşallah
Inşallah canım hepimizinhayırlısı olsun canım inş. önümüzdeki ay gönlünce olur herşey.
Gozun aydin kuzum cok sevindim ❤Gelelim hikayemee... 2 buçuk yıllık evliyim ve 13 aydır bebek istiyoruz. Ben 6.aydan sonra teşaşlandum olmuyor diye başladum doktor doktor gezmeye. Bir doktor madem bu kadar çok istiyosn klomen kullanalım dedi. Başladık kullanmaya ben o kadar ümit bağladım ki doktora olcak kesin diye sonunda adet olunca koca bi yıkım oldu benim için. Sonra başka bir doktora gittim. Önce prolaktini halledelim yüksek dedi 48 çıkmıştı. Bir aylık tedaviyle düştü. Tabi ben demek bundanmışş deyip o ayda ümitle bekledim olmadı.... sonraki ay tekrar klomen ve tekrar koca bir yıkım. Tabi bu arada ben hariç çevremdekiler hamile kaldı o psikolojiyi hiç anlatmıcam hepimiz biliyoruz. Hatta artık herkes hamile kalıp ben kalamayınca eşim benim rahatlamam için dalga geçmeye başlamıştı. Apartmanda 80 yaşında bi teyze var bak aşkım daha o hamile değil üzülme o kalana kadar sen kalırsın falan diyodu :))) her ay farklı bişey denedim inofolik içtim olmadı klomen içtim olmadı. Sonra bi gün arı sütü bal polen almak için aktara gittim.aktardaki teyzeye durumu anlattım. Eşimin vebenim tahlillerimin normal olduğunu söyledim. Oda bana herşeyin tahlildegörünmeyeceğini bilinmeyen şeylerin etken olabileceğinden baksetti ve hayıt suyunu önerdi. Kadınlara birebir araştırın arkadaşlar özellikle fsh ve lh üzerinde etkisi büyük. Bu ay ovulayon testi sipariş vermekle başladım. Sonra hergün sabah akşam hayıt suyumu içtim gün içinde imom omegamı ve aspirinimi içtim. Aspirin içmemin sebebi yumurtalıklara kan pompalansın diye. Bebe aspirini bu arada. Sabah aç karna arı sütü bal polrn yedim vee sonuç pozitif :)))
3.gunun takibindeki ilk is gunu gidebilirsin randevu alamazsan o tarihe sabah erkendeb randevusuz gitmeyi deneBide birsey daha sorcam benm 3.günüm haftasonuna denk geliyor iki kere randevu almıştım 6 ve 7sne ikiside doktorun çalışma plannda degisiklik oldugu için iptal olmuş şimdide yok boş randevu neyapablrm bir bilginiz varmı birde nezaman gitmem gerek
Ne zaman dogumun nornalmi olacakGozun aydin kuzum cok sevindim ❤
5.gün oluyo ve hastaligim bitmeli oluyo 6gun fln sürüyor olurmu canim3.gunun takibindeki ilk is gunu gidebilirsin randevu alamazsan o tarihe sabah erkendeb randevusuz gitmeyi dene
Henuz busi demedi dr pazartesi acilden girdim cati muayenesi yapti bide mukus tabakasina bakti kapali dedi bebek ters duruyo dedi nst de sanci cikti dr serum verdi azaltti ama bana bisi demedi ilkdogum oldugu icin 40a kadar beklicez dedi durum bu baya zor zamanlarda gecirdim tabi o aralardaNe zaman dogumun nornalmi olacak
Sen nasilsin taze annis kizce nasil allahim saglicakla buyutmeyide nasip etsin kuzumNe zaman dogumun nornalmi olacak
Evet olur 2-5.gunler arasi gidilebiliyor sorun yok5.gün oluyo ve hastaligim bitmeli oluyo 6gun fln sürüyor olurmu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?