Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Çok teşekkür ederim rabbim en kıda zamanda sizlerede nasip etsin.Canım hayıtı adet başlayınca kullandım sabah aç akşam aç karna içtim. Ssprini duydum doktora falan sormadım benim zaten kan dolaşım problemim vardı o yüzden kullandım ama yumurtlama sonrası bıraktım canım.

Sukur halimizeki baska hastaliklarimiz yok elimiz ayagimiz tutuo hastame ye oda ev yapanlar var bu neki ins olcak birgun bende kavga ediorum sinirden aglamak geceleri oluor yatinca yada arkadaslarin cocugunu görunce onlar ne sansli diorum mutlu esinle cocuguda var ne bileyim

İnşaallah canım Rabbim bir an önce bizlerede nasip etsin bilmiyorum ben biraz erken pes ettim gibime geliyor

İnşaallah canım Rabbim bir an önce bizlerede nasip etsin bilmiyorum ben biraz erken pes ettim gibime geliyor
Benimkide soruo oldunmu adet gectimi insani maf edio bilmiorum evet erken edioruz cookk duyuyorun 5 sene 10 sene 20 seneden sonra ama genc yasta anne olmak isterdim yani 30 enfasla ama Rabbim bilir tabi

Benimkide soruo oldunmu adet gectimi insani maf edio bilmiorum evet erken edioruz cookk duyuyorun 5 sene 10 sene 20 seneden sonra ama genc yasta anne olmak isterdim yani 30 enfasla ama Rabbim bilir tabi
Bende kuzum İnşaallah Rabbim bu sene içinde hepimizin bebişlerimizi göbüşlerimize gönderir

Bide birsey daha sorcam benm 3.günüm haftasonuna denk geliyor iki kere randevu almıştım 6 ve 7sne ikiside doktorun çalışma plannda degisiklik oldugu için iptal olmuş şimdide yok boş randevu neyapablrm bir bilginiz varmı birde nezaman gitmem gerek

cnm aslında 5. günde yaptırabılırsın hormon testlerını ... yada bir ay daha bekle daha yenı sayılırsın muhakkak hafta içine gelecek gün olacak

Gozun aydin kuzum cok sevindim ❤

3.gunun takibindeki ilk is gunu gidebilirsin randevu alamazsan o tarihe sabah erkendeb randevusuz gitmeyi dene

Ne zaman dogumun nornalmi olacak
Henuz busi demedi dr pazartesi acilden girdim cati muayenesi yapti bide mukus tabakasina bakti kapali dedi bebek ters duruyo dedi nst de sanci cikti dr serum verdi azaltti ama bana bisi demedi ilkdogum oldugu icin 40a kadar beklicez dedi durum bu baya zor zamanlarda gecirdim tabi o aralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…