- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.061
Eeee yapacak birsey yok tadini cikartmaya bak hamileliginin agrilar sizilar 9 ay birakmiyor malesef yakamizi ama sonucuna deger.Hadi yaa şuan arada giren ağrılar duşında hiiiiççç belirtim yok. Bide migrenim var benim bugün girdi ağrısı ne yapcam ben bunla bilmem
Evet canım 2 kere girdim rabbim nasip etti sizlerede nasip etsin inşaAllah en kısa zamanda.Sadece iko keremi girdin iliskiye tuttu
Yarında bi kan değerine bakalım canım sonra tadını çıkarcam artkEeee yapacak birsey yok tadini cikartmaya bak hamileliginin agrilar sizilar 9 ay birakmiyor malesef yakamizi ama sonucuna deger.
Agrin icin doktora danis istersen normal diyorlar ama belki progestan verir. Benim 6. Haftadan sonra yavas yavas basladi 14. Haftaya kadarda sürdü. Ama olanda var olmayanda bulanti dert etme :)Hamişler ne sorcam benim kasık ağrım var alt karında böle ağrı girip girip çıkıyo. Bide benim daha hiç midem bulanmadı korkuyom vallah
Yerlesme kanamasi olabilirmi her zamanki yogunlukta bir adetmi yasiyorsunKızlar araştıroyorum sabahtan beri sağlıklı bir bilgi bulamadım yumurtlama ayın 26 sında oldu piki yakaladım. Bugün tam 8. Gün ben adet oldum .. Döngümde 20 gün oldu.. Çok saçma bişey oldu yani..
Böyle bişey yaşayan duyan var mi
.. umutlar marta kaldı artık
Henüz yoğun değil kahverengi ama geçen ayda böyle başladı adetim.Yerlesme kanamasi olabilirmi her zamanki yogunlukta bir adetmi yasiyorsun
Bence yerleşme kanamasi bu devami gekmez sokulmezse 2 gun sonra kan ver :)Henüz yoğun değil kahverengi ama geçen ayda böyle başladı adetim.
Ağzın bal yesin kız :)) inşallah bakalım yarın anlarız şimdi yatıyorum sabaha kadarda çişe gitmem:))))Bence yerleşme kanamasi bu devami gekmez sokulmezse 2 gun sonra kan ver :)
kızlar adete 10 gün var ama ben hamileyim gibi hissediyorum.
ovulasyon geçtiğinden beri batmalar ve sızılar geçmedi.
Daha önce hiç böyle olmazdı. Bu da bana acaba dedirtiyor.
Kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmuştu. Batmalar devam etmişti.
Kizlar size bisey sorcam gecen ay adetimin 29gunu testimde cikmisti hamile oldugumu ogrenmistim. Sonra kimyasal oldu. Smdi bu ay 29. Gunumdeyim bugun. 19.da pik oldu 10 gun gecti suan. Test yaptim negatif. Acaba erkenmi siz kac gun kala ogrensiniz. Gecen ay ovu takibi yapmamistim kacinci gunde sonhc aldim blmyrm o yuzdn
Bende ivulasyon testi ile en koyu olan gunu sileklesmeye basladigi ertesi ve sonraki gunu degerlendirdim ama maalesef olmadi cok ümitliydim neden olmadi anlamadim koyulasmadan bir gun oncesini de degerlendirmistik biz acaba cinsel perhiz uygulamadik o sebepten mi olmadi anlamadimCanım ovulasyon testi yapıyodum en koyu olduğu günü ve sonraki günü değerlendirdim 3.güne kocamın gücü yetmedi artık
Cinsel perhiz ne canimBende ivulasyon testi ile en koyu olan gunu sileklesmeye basladigi ertesi ve sonraki gunu degerlendirdim ama maalesef olmadi cok ümitliydim neden olmadi anlamadim koyulasmadan bir gun oncesini de degerlendirmistik biz acaba cinsel perhiz uygulamadik o sebepten mi olmadi anlamadim
ovulasyon testinde koyu cizgiyi yakalayana kadar beraberlik olmuyo sperm daha kaliteli olsun diye tabi bu uc dort gunu gecmemeliymis canımCinsel perhiz ne canim
Kiz abla sana bisi danisicam sezeryan hakkinda bi bilgi verir misin bana nasil oluyo bebegi gosteriyolarmis uyanik sezeryan olurken gosteriyolarmis spinal sezeryan dedikleri o mu oluyoYerlesme kanamasi olabilirmi her zamanki yogunlukta bir adetmi yasiyorsun
Canım ben 3 ay daha önce klomen kullandım. Onda yumurtanın çatlama saati belli ama nasip olmadı. Sana tavsitem bunlara kafa yorma sen ovu testini yap gerisini Rabbine bırak ve rahatla. Çünkü ne kadar üstüne düşersek o kadar itiyoruz bazı şeyleri. Ben 13 ay bekledim kuzumu. Hamile kalamıyorum kısır bi karıyım diye yedim bitirdim kendini. Ama Allah razı olsun kocam hep yanımdaydı. Nisan mayısta aşılama düşünüyodm artık. Üstelik görünürde ikimizinde bi sorunu yoktu. Bende aşılamaya kadar rahat davrancam ovuyla devam etcem olursa olur dedim ve Rabbime şükür ilk ayda tuttu. Yani ben rahatladığım ilk ay. Neyin vesile olduğunu bilmiyorum ama bin şükür.... çok zor yapması biliyorum ama rahat ol ve Rabbine bırak.Bende ivulasyon testi ile en koyu olan gunu sileklesmeye basladigi ertesi ve sonraki gunu degerlendirdim ama maalesef olmadi cok ümitliydim neden olmadi anlamadim koyulasmadan bir gun oncesini de degerlendirmistik biz acaba cinsel perhiz uygulamadik o sebepten mi olmadi anlamadim
Kimyasalda benimde oyle olmuştu suan detime 4 gun var ara ara hala batmalarm var test uaptim negatif
Evet canım adet oldum aynen hayırlısı Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize tez zamanda...aynen zor oluyo o sekildemisss_girl adet mi oldun cnm sen omsun hayurlisi böleymis daha erken seninde biz daha bugun basliyacaz gun asiri iliskiye habalar soguk hic canin istemio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?