Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hadi yaa şuan arada giren ağrılar duşında hiiiiççç belirtim yok. Bide migrenim var benim bugün girdi ağrısı ne yapcam ben bunla bilmem
Eeee yapacak birsey yok tadini cikartmaya bak hamileliginin agrilar sizilar 9 ay birakmiyor malesef yakamizi ama sonucuna deger.

Hamişler ne sorcam benim kasık ağrım var alt karında böle ağrı girip girip çıkıyo. Bide benim daha hiç midem bulanmadı korkuyom vallah
Agrin icin doktora danis istersen normal diyorlar ama belki progestan verir. Benim 6. Haftadan sonra yavas yavas basladi 14. Haftaya kadarda sürdü. Ama olanda var olmayanda bulanti dert etme :)

Kızlar araştıroyorum sabahtan beri sağlıklı bir bilgi bulamadım yumurtlama ayın 26 sında oldu piki yakaladım. Bugün tam 8. Gün ben adet oldum .. Döngümde 20 gün oldu.. Çok saçma bişey oldu yani..
Böyle bişey yaşayan duyan var mi
.. umutlar marta kaldı artık

Yerlesme kanamasi olabilirmi her zamanki yogunlukta bir adetmi yasiyorsun

Kimyasalda benimde oyle olmuştu suan detime 4 gun var ara ara hala batmalarm var test uaptim negatif

Kizlar size bisey sorcam gecen ay adetimin 29gunu testimde cikmisti hamile oldugumu ogrenmistim. Sonra kimyasal oldu. Smdi bu ay 29. Gunumdeyim bugun. 19.da pik oldu 10 gun gecti suan. Test yaptim negatif. Acaba erkenmi siz kac gun kala ogrensiniz. Gecen ay ovu takibi yapmamistim kacinci gunde sonhc aldim blmyrm o yuzdn

Sabirsiz61

Canım ovulasyon testi yapıyodum en koyu olduğu günü ve sonraki günü değerlendirdim 3.güne kocamın gücü yetmedi artık
Bende ivulasyon testi ile en koyu olan gunu sileklesmeye basladigi ertesi ve sonraki gunu degerlendirdim ama maalesef olmadi cok ümitliydim neden olmadi anlamadim koyulasmadan bir gun oncesini de degerlendirmistik biz acaba cinsel perhiz uygulamadik o sebepten mi olmadi anlamadim

Cinsel perhiz ne canim

Canım ben 3 ay daha önce klomen kullandım. Onda yumurtanın çatlama saati belli ama nasip olmadı. Sana tavsitem bunlara kafa yorma sen ovu testini yap gerisini Rabbine bırak ve rahatla. Çünkü ne kadar üstüne düşersek o kadar itiyoruz bazı şeyleri. Ben 13 ay bekledim kuzumu. Hamile kalamıyorum kısır bi karıyım diye yedim bitirdim kendini. Ama Allah razı olsun kocam hep yanımdaydı. Nisan mayısta aşılama düşünüyodm artık. Üstelik görünürde ikimizinde bi sorunu yoktu. Bende aşılamaya kadar rahat davrancam ovuyla devam etcem olursa olur dedim ve Rabbime şükür ilk ayda tuttu. Yani ben rahatladığım ilk ay. Neyin vesile olduğunu bilmiyorum ama bin şükür.... çok zor yapması biliyorum ama rahat ol ve Rabbine bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…