- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.041
Seninkide donmeyecek o zaman desene bu haftadan sonra yerleri daraldigi icin donme sanslari cok az ben bu yuzden mecburi sezeryan oldum hos benimki 37.haftada kendi baslatti dogumu sonrasinda donermiydi bilmiyorum :)Henuz busi demedi dr pazartesi acilden girdim cati muayenesi yapti bide mukus tabakasina bakti kapali dedi bebek ters duruyo dedi nst de sanci cikti dr serum verdi azaltti ama bana bisi demedi ilkdogum oldugu icin 40a kadar beklicez dedi durum bu baya zor zamanlarda gecirdim tabi o aralarda
Iyiyiz hamdolsun huysuz biraz ya kucakta ya memede durmak istiyor ama bunada sukur sikayetci degilim dun 1 aylik olduk bile vakit cok cabuk geciyor dun gibi daha ogrendigim gun sanki.Sen nasilsin taze annis kizce nasil allahim saglicakla buyutmeyide nasip etsin kuzum
Geçen ay aynen bahsettiğin gibi oldu bende de canım nasıl batıyor kasıklarım özellikle sağ yumurtam ve hiç böyle olmazdı adet başlayana kadar bel ağrılarımla batmalar devam etti malesef adet oldum çok üzüldüm inşallah sende belirtidir yinede çok kaptırma kendini üzülme sonrasında benim gibi hakkımızda hayırlısı burda haykırırsın inşallah hamileyimmmm diye :)kızlar adete 10 gün var ama ben hamileyim gibi hissediyorum.
ovulasyon geçtiğinden beri batmalar ve sızılar geçmedi.
Daha önce hiç böyle olmazdı. Bu da bana acaba dedirtiyor.
Kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmuştu. Batmalar devam etmişti.
5.gün oluyo ve hastaligim bitmeli oluyo 6gun fln sürüyor olurmu canim
Tamam canım teşekkür ederimben de 5. gün baktırmıştım haftasonuna denk geldiği için 6 gün sürmüştü benimde sorun olmuyormuş canım5. gün verebilirsin
Inşallah hamilesindir canım benim ilk ayim öyle olmuştu herseyimi hamilelige yormustm sonra su 2aydirda hasta olmadan hissetmiyorum bişey yok demiştim öylede oldukızlar adete 10 gün var ama ben hamileyim gibi hissediyorum.
ovulasyon geçtiğinden beri batmalar ve sızılar geçmedi.
Daha önce hiç böyle olmazdı. Bu da bana acaba dedirtiyor.
Kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmuştu. Batmalar devam etmişti.
Tamam canım çok sağolEvet olur 2-5.gunler arasi gidilebiliyor sorun yok
Tabiki kan değerini görmeden emin olamam. İçimde acabalar oldukça büyük. Ama içimde bir his hamilesin diyor bakalım sonuç ne olacak :)Geçen ay aynen bahsettiğin gibi oldu bende de canım nasıl batıyor kasıklarım özellikle sağ yumurtam ve hiç böyle olmazdı adet başlayana kadar bel ağrılarımla batmalar devam etti malesef adet oldum çok üzüldüm inşallah sende belirtidir yinede çok kaptırma kendini üzülme sonrasında benim gibi hakkımızda hayırlısı burda haykırırsın inşallah hamileyimmmm diye :)
İnş Canım teşekkür ederim. Kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmştu o zamanda acaba demiştim. Ama bu ay çok soğuk belki de üşüttüm diyorum bilemiyorum 10 gün sabretmem lazım. :)Inşallah hamilesindir canım benim ilk ayim öyle olmuştu herseyimi hamilelige yormustm sonra su 2aydirda hasta olmadan hissetmiyorum bişey yok demiştim öylede oldu
Hehehehehe ben 37+4 gunluk oldum suan bakalim henuz gelen giden yok nisan yahut su falan eee bebisde donemdi ama gobek deligimin orda tostop oluyo kizcem yaaa karnim futbol topu gibi oluyo aca donmeye mi calisiyo ne anlamiyim ama bu ara acayip harekettttliiii teyzosuuuu dua edin baanaaa hayirlisiyla gelsin kuzum kucagima zaman daraldi rabbom hepinizs nasip etsin canlarimSeninkide donmeyecek o zaman desene bu haftadan sonra yerleri daraldigi icin donme sanslari cok az ben bu yuzden mecburi sezeryan oldum hos benimki 37.haftada kendi baslatti dogumu sonrasinda donermiydi bilmiyorum :)
Ayyyy evet yaaa mesela ben aksam oturup soyle bi dusundum de hayale daldim daha dun gibiydi zaman nasil gecti ne zaman 38 e girdim ne zaman gecti bu zaman anlamadim hamileligimin tadini cikaramadim bazi sikintilardan dolayi ama buna da sukur masaAllah kuzuma yaaa saglicakla buyut emiIyiyiz hamdolsun huysuz biraz ya kucakta ya memede durmak istiyor ama bunada sukur sikayetci degilim dun 1 aylik olduk bile vakit cok cabuk geciyor dun gibi daha ogrendigim gun sanki.
Canım ovulasyon testi yapıyodum en koyu olduğu günü ve sonraki günü değerlendirdim 3.güne kocamın gücü yetmedi artıkMerhaba peki yumurtlama gününu mu değerlendirdiniz sadce acaba
Teşekkür ederim canım. Sende doğumunu bi çırpıda yapıver inşaAllah.Gozun aydin kuzum cok sevindim ❤
Ayyy aminn aminn agzindan bal damliyorrrrr balll ballll ❤Teşekkür ederim canım. Sende doğumunu bi çırpıda yapıver inşaAllah.
Agrinin her türlüsü normal endise etme. Hamileligi boyunca hic bulanti yasamayanlar var bu korkulacak edilecek birsey degil. Benim 8.hafta basladi. 20 ye kadar devam etti kabus gibiydi :)Hamişler ne sorcam benim kasık ağrım var alt karında böle ağrı girip girip çıkıyo. Bide benim daha hiç midem bulanmadı korkuyom vallah
Hadi yaa şuan arada giren ağrılar duşında hiiiiççç belirtim yok. Bide migrenim var benim bugün girdi ağrısı ne yapcam ben bunla bilmemAgrinin her türlüsü normal endise etme. Hamileligi boyunca hic bulanti yasamayanlar var bu korkulacak edilecek birsey degil. Benim 8.hafta basladi. 20 ye kadar devam etti kabus gibiydi :)
Sadece iko keremi girdin iliskiye tuttuCanım ovulasyon testi yapıyodum en koyu olduğu günü ve sonraki günü değerlendirdim 3.güne kocamın gücü yetmedi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?