Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Seninkide donmeyecek o zaman desene bu haftadan sonra yerleri daraldigi icin donme sanslari cok az ben bu yuzden mecburi sezeryan oldum hos benimki 37.haftada kendi baslatti dogumu sonrasinda donermiydi bilmiyorum :)

Sen nasilsin taze annis kizce nasil allahim saglicakla buyutmeyide nasip etsin kuzum
Iyiyiz hamdolsun huysuz biraz ya kucakta ya memede durmak istiyor ama bunada sukur sikayetci degilim dun 1 aylik olduk bile vakit cok cabuk geciyor dun gibi daha ogrendigim gun sanki.

kızlar adete 10 gün var ama ben hamileyim gibi hissediyorum.
ovulasyon geçtiğinden beri batmalar ve sızılar geçmedi.
Daha önce hiç böyle olmazdı. Bu da bana acaba dedirtiyor.
Kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmuştu. Batmalar devam etmişti.

Geçen ay aynen bahsettiğin gibi oldu bende de canım nasıl batıyor kasıklarım özellikle sağ yumurtam ve hiç böyle olmazdı adet başlayana kadar bel ağrılarımla batmalar devam etti malesef adet oldum çok üzüldüm inşallah sende belirtidir yinede çok kaptırma kendini üzülme sonrasında benim gibi hakkımızda hayırlısı burda haykırırsın inşallah hamileyimmmm diye :)

Inşallah hamilesindir canım benim ilk ayim öyle olmuştu herseyimi hamilelige yormustm sonra su 2aydirda hasta olmadan hissetmiyorum bişey yok demiştim öylede oldu

Tabiki kan değerini görmeden emin olamam. İçimde acabalar oldukça büyük. Ama içimde bir his hamilesin diyor bakalım sonuç ne olacak :)

Inşallah hamilesindir canım benim ilk ayim öyle olmuştu herseyimi hamilelige yormustm sonra su 2aydirda hasta olmadan hissetmiyorum bişey yok demiştim öylede oldu
İnş Canım teşekkür ederim. Kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmştu o zamanda acaba demiştim. Ama bu ay çok soğuk belki de üşüttüm diyorum bilemiyorum 10 gün sabretmem lazım. :)

Seninkide donmeyecek o zaman desene bu haftadan sonra yerleri daraldigi icin donme sanslari cok az ben bu yuzden mecburi sezeryan oldum hos benimki 37.haftada kendi baslatti dogumu sonrasinda donermiydi bilmiyorum :)
Hehehehehe ben 37+4 gunluk oldum suan bakalim henuz gelen giden yok nisan yahut su falan eee bebisde donemdi ama gobek deligimin orda tostop oluyo kizcem yaaa karnim futbol topu gibi oluyo aca donmeye mi calisiyo ne anlamiyim ama bu ara acayip harekettttliiii teyzosuuuu dua edin baanaaa hayirlisiyla gelsin kuzum kucagima zaman daraldi rabbom hepinizs nasip etsin canlarim

Iyiyiz hamdolsun huysuz biraz ya kucakta ya memede durmak istiyor ama bunada sukur sikayetci degilim dun 1 aylik olduk bile vakit cok cabuk geciyor dun gibi daha ogrendigim gun sanki.
Ayyyy evet yaaa mesela ben aksam oturup soyle bi dusundum de hayale daldim daha dun gibiydi zaman nasil gecti ne zaman 38 e girdim ne zaman gecti bu zaman anlamadim hamileligimin tadini cikaramadim bazi sikintilardan dolayi ama buna da sukur masaAllah kuzuma yaaa saglicakla buyut emi

Hamişler ne sorcam benim kasık ağrım var alt karında böle ağrı girip girip çıkıyo. Bide benim daha hiç midem bulanmadı korkuyom vallah

Hamişler ne sorcam benim kasık ağrım var alt karında böle ağrı girip girip çıkıyo. Bide benim daha hiç midem bulanmadı korkuyom vallah
Agrinin her türlüsü normal endise etme. Hamileligi boyunca hic bulanti yasamayanlar var bu korkulacak edilecek birsey degil. Benim 8.hafta basladi. 20 ye kadar devam etti kabus gibiydi :)

Agrinin her türlüsü normal endise etme. Hamileligi boyunca hic bulanti yasamayanlar var bu korkulacak edilecek birsey degil. Benim 8.hafta basladi. 20 ye kadar devam etti kabus gibiydi :)
Hadi yaa şuan arada giren ağrılar duşında hiiiiççç belirtim yok. Bide migrenim var benim bugün girdi ağrısı ne yapcam ben bunla bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…