Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bılmıyorum canım. 3 gun kaldı yapmıcam test

yok yok yapma bence de. Varsa bile erken öğrenmek iyi değil insan stres yapıyor yükselecek mi yok çok mu düşük.
En güzeli adetin geçsin öyle yap.
benim bat 12 si. o sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum
pozitif dahi olsa 15 inden önce kan vermeyeceğim.

Kiz abla sana bisi danisicam sezeryan hakkinda bi bilgi verir misin bana nasil oluyo bebegi gosteriyolarmis uyanik sezeryan olurken gosteriyolarmis spinal sezeryan dedikleri o mu oluyo
Evet belden uyusturulan spinal oluyor zaten imkanin varsa genel olma yani anestezi ile uyutulmadan olmak en guzeli. Bebege narkoz geciyor azda olsa o minicik bedene narkoz bence cok agir. Hem 9 ay karninda tasidigin o mucizeyi dogar dogmaz her aniyla gormek inan paha bicilemez birsey hayatimin en guzel ani onun aglamasini duyup ilk anlarini gormek ve temizlendikten sonra o sicacik yuzunu yanagima yasladiklari andi korkulacak hicbirseyi yok hissetmiyorsun bile

Kızlar bir şey söylemek istiyorum tabiki banada aynısı dediklerine hii söylemesi kolay bebeğin var tabi düşüncesine dahi girdiğim oluyordu tek sosyal olarak yaptığım burada günlerimi hesaplayim eşime koşup bugün de yapiyrz yada geçti artık yok demekti ki daha 1 sene 8aylik evliyim ne duyduysam eşime kendime yedirdim ve yedim ki eşime bi kaç şeyi aynı anda vermem yüzünden eşimi zehirledim resmn ama anladinmi hayır devam di bnm eşim varikosel ameliyatı oldu geçen sene nisan ayında ve doktar 6ay 1sene arası olur dedi tamm dedim ama gelin birde. Bana sorun 6ay 1sene ne kadar uzun geldi bana ve hatta 3ay kardeş modunda idik dikisler yüzünden neyse geçti 6aydayoktu birşey bn tabi sebebsz kadın doğum uzmanı na Gide Gde artık kovulacaktim ve eşimin 8ayinda doktar bize adetin bitiminden 3gun sonra ilişkiye başlayın 3gun atlayıp tekrr dedi ama madem siz çok istiysz gelecek ay yumurtlma tedavisi ne başlayalım dedi ve biz o ay sadece iki kez 3gun arayla beraber olduk ve aklımızda çocuğumuz olmuyor tedaviyle olacak düşüncesi vardı ve adet lerim hiç şaşmaz di bnm 1gun geçti olabilir belki üşüttüm 2gun de aynı ve 3yok dedim bunda var birşey ve hamile olduğumu öğrendim ama inanamdim hala tedaviyle olacakdi ve sonra konuştuk ki bnm yumurtlama tedavisi ne ihtiyacim yokki zaten iyiydi sadece doktorumuz aklımızdan çıksın diye ufacık bir oyun oynamış.uzulenler var biliyorum çok da iyi anlıyorum rabbim nasip edecek tabiki ama ne bir karışım ne bir ot bana tek yardım eden dua oldu ümit siz olmayın eşimle her şey görev gibiydi bikmistik sabredin kızlar varsa nasibimizde kucagimiza alıp anne olmak hiç ummadığı mız Bir zaman oluyor emin olun

Saglikla kucagina al insallah beraber basladik bu yola ben kucagima aldim sen haberini daha yeni aldin cok bekledin ama oldu demekki nasip bu zamanaymis saglikla gelsin kuzucuk

Saglikla kucagina al insallah beraber basladik bu yola ben kucagima aldim sen haberini daha yeni aldin cok bekledin ama oldu demekki nasip bu zamanaymis saglikla gelsin kuzucuk
inşallah bitanm bana o kadar yardımcı oldun ki gece gündüz beraber dik seninle diğer arkadaşlar la çok güzel günler geçirdim ve tek gerçek hiç bıkmadan birbirimizi tanımadan yardımcı olmaya calistin hepimize rabbim senden binlerce kez razı olsun hakkını helal et gece gündüz Sabirsiz61 dedik şimdide baktım da aynisin sen ne koca yürekli bir annesin minigime rabbim uzun ömürler versin seninle babasıyla sağlıklı mutlu huzurlu günleri yılları geçsin ins

Kızlar araştırdığım kadarı ile yerleşme kanamasına çok benziyor ama sonunda hamile kalan da var düşük yapan da var.

Adetin 20. Gününde de görülür adet gününde de görülür diyorlar... İnşallah bebeğim benimle kalır.. Allah cümlemizin yüzünü güldürsün ...
Sabirsiz61

Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir gebelik oluşmuştur.ben bu 3.gebeliğim ama hiç yerleşme kanaması yaşamadım ama çok yaşayan kişi biliyorum.sadece kendimi çok halsiz ve bitkin hissetmiştim bir de her defasında idrarımın kokusu değişmiş gibi gelmişti bana.daha kötü kokuyordu normale göre ondan anlıyordum her defasında gebe kalmış olabileceğimi

benım bat 6 subat. yrın erken gebelk yapcaktm yapmayım pzetesı bat gu nunde yapaym dıyorum

selam arkadaslar benim aşılamada 6 gunum 2 gundur kasık batması kabızlık ver halsızlık var doktor 12 gun test yap dedı daha erken yapsan bellı olmazmı acaba rabbım mübarek cuma yuzu hurmetıne isteyen dileyen herkezin kucagını boş bırakmasınnn inşALLAH

canım çatlatma iğnesinin etkisi 10. Gün geçiyo zaten o yüzden 12. Gün test yapman en doğrusu biraz daha sabır. Ben 17. Gün test yapmıştım hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için

battaşım hadi bakalım ben bu aydan çok umutlu değilim ama belli olmaz ikimizde seviniriz inşallah :)

battaşım hadi bakalım ben bu aydan çok umutlu değilim ama belli olmaz ikimizde seviniriz inşallah :)

hadi bakalım canım umutla bekliyoruz 12 şubatı.
ben ovülasyonu yakaladım yumurtalıklarda sızıda var bugünde iş dolayısıyla çok ayakta kaldım belim ağrıdı.
umut var bende ama bakalım ne olacak?

Ayyyy iyi iyii korkulcak bisi yok onu biliyom zaten bende tam bunu istiyom eger sezeryan olacaksam her anini gormek istiyom

canım çatlatma iğnesinin etkisi 10. Gün geçiyo zaten o yüzden 12. Gün test yapman en doğrusu biraz daha sabır. Ben 17. Gün test yapmıştım hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için
bende sabredıcem ınsallah sendede kasık batması oluyormuydu bende sağ kasıgımda batma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…