- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.101
Herhalde bir kere benimde öle oldu hafif cift cizgi gördum adet gecikti sonra tuhaf geldi baya agrili bakalim sali hastanede randavum var ben esim icin cok istiorum.bebek aii suan bile agliorumsanırım benim tutuyor regl ile atıyor muhtemelen rahme yerleşmiyor.
ben bu ay hiç dinlemiycem kendimi diye söz verdim kendime yum. çatlamadan yaklaşık 16 saat önce ilişki oldu tek sefer geçen ay gece yumurtam çatlamasına rağmen tutmadı bu ay şehir dışındaydım falan kilo verecem diye odakladım kendimi, bu ay çaba yok geçen ay çok taktığım için günlerce belim ağrıdı resmen oturamıyordum. bu ay arada karnımda regl sancısını andıran ağrı oluyor sadece her ayki gibi diyip geçiştiriyorum bakalım ne olacak sen inşallah hamilesin ama öyle hissediyorum çok olumlusun haberleşelimhadi bakalım canım umutla bekliyoruz 12 şubatı.
ben ovülasyonu yakaladım yumurtalıklarda sızıda var bugünde iş dolayısıyla çok ayakta kaldım belim ağrıdı.
umut var bende ama bakalım ne olacak?
ben bu ay hiç dinlemiycem kendimi diye söz verdim kendime yum. çatlamadan yaklaşık 16 saat önce ilişki oldu tek sefer geçen ay gece yumurtam çatlamasına rağmen tutmadı bu ay şehir dışındaydım falan kilo verecem diye odakladım kendimi, bu ay çaba yok geçen ay çok taktığım için günlerce belim ağrıdı resmen oturamıyordum. bu ay arada karnımda regl sancısını andıran ağrı oluyor sadece her ayki gibi diyip geçiştiriyorum bakalım ne olacak sen inşallah hamilesin ama öyle hissediyorum çok olumlusun haberleşelim
aslında umutlanmak değil de sanki öyle gibi hissediyorum.
olmazsa da çok takılacağımı zannetmiyorum. Henüz çok üzerine düşmedim gebelik konusunun
istiyorum ve ovü. takibi yapıyorum olursa çok sevinirim ama olmazsa da çok üzülmem. 2 ayım denemede.ilk ay kimyasalla sonuçlandı. herşeyin hayırlısı.
daha çok yeniii :) ben 1 yıl korunmadım yeni ov. takibi yapıyorum hiç gebelik yaşamadım. sen gebe kalmışsın en azından o vakit olur gibime geliyor bu ay değilse bile bi kaç aya hayırlısını versin rabbim
inşallah kardeşceğzimminş. Rabbim hepimize yaşatsın o güzel duyguyu. ikimizde 12 sinde pozitif test sonuçları koyalım buraya
Selam.cnm.kac kilosun kac olman lazim ben 64 63 ins 59 60 ol.ak istiom boy 1.67 iste belin ince yok yani ama göbek ve bazen iste nasip bende 4.ayim bu ay ama gecen aylarda cok ugrasmadik en fasla 4 kere iliski oldu bakalim.nasipben bu ay hiç dinlemiycem kendimi diye söz verdim kendime yum. çatlamadan yaklaşık 16 saat önce ilişki oldu tek sefer geçen ay gece yumurtam çatlamasına rağmen tutmadı bu ay şehir dışındaydım falan kilo verecem diye odakladım kendimi, bu ay çaba yok geçen ay çok taktığım için günlerce belim ağrıdı resmen oturamıyordum. bu ay arada karnımda regl sancısını andıran ağrı oluyor sadece her ayki gibi diyip geçiştiriyorum bakalım ne olacak sen inşallah hamilesin ama öyle hissediyorum çok olumlusun haberleşelim
Selam.cnm.kac kilosun kac olman lazim ben 64 63 ins 59 60 ol.ak istiom boy 1.67 iste belin ince yok yani ama göbek ve bazen iste nasip bende 4.ayim bu ay ama gecen aylarda cok ugrasmadik en fasla 4 kere iliski oldu bakalim.nasip
oluyudu canım özellikle aşılamadan sonra ki 3 gün oldu sonra çok olmadı bir de aşılamadan 10 gün sonra yerleşme lekelenmesiyle birlikte 5 gün falan fazlaca kasık ve bel ağrım oldu.bende sabredıcem ınsallahsendede kasık batması oluyormuydu bende sağ kasıgımda batma oluyor
Bende hep diät ediom hemde calismalar hamole oldugumu ögreneyim birakirim yine siserim kolay degil ya vermekmerhaba canım ben 69 kiloyum 1,65 boyum bende senin gibi göbek bölgesinden muzdaribim 2,5 yıllık evliyim 9 kilo aldım resmen, bakalım bu ay gebelik yoksa başlıcam diyete, bende yum. günlerinde hep tek ilişki oldu tutmadı bu aydan o yüzden umutlu değilim canım
Bu ay oyle yapiyorum canim ovulasyon testi bile yapasim gelmiyo pazartesi yumurtlama gunum o gunmu olsa iliski yoksa ovulasyon testi siliklesince mi karasizim sadece o gun ya da siliklestiginde deniycez insallah sonrası ni rabbime birakcam olmazsada bu defa uzulmem gecen ay cok umuuydum cok üzülmüştüm vakti var demek ki diyorum artıkCanım ben 3 ay daha önce klomen kullandım. Onda yumurtanın çatlama saati belli ama nasip olmadı. Sana tavsitem bunlara kafa yorma sen ovu testini yap gerisini Rabbine bırak ve rahatla. Çünkü ne kadar üstüne düşersek o kadar itiyoruz bazı şeyleri. Ben 13 ay bekledim kuzumu. Hamile kalamıyorum kısır bi karıyım diye yedim bitirdim kendini. Ama Allah razı olsun kocam hep yanımdaydı. Nisan mayısta aşılama düşünüyodm artık. Üstelik görünürde ikimizinde bi sorunu yoktu. Bende aşılamaya kadar rahat davrancam ovuyla devam etcem olursa olur dedim ve Rabbime şükür ilk ayda tuttu. Yani ben rahatladığım ilk ay. Neyin vesile olduğunu bilmiyorum ama bin şükür.... çok zor yapması biliyorum ama rahat ol ve Rabbine bırak.
Selam.cnm.kac kilosun kac olman lazim ben 64 63 ins 59 60 ol.ak istiom boy 1.67 iste belin ince yok yani ama göbek ve bazen iste nasip bende 4.ayim bu ay ama gecen aylarda cok ugrasmadik en fasla 4 kere iliski oldu bakalim.nasip
Kadin doktoru ölemi dedi ben sali gidecem.bugun doktora gittim ya olum sey sölemedi yumurtlamassam ilacla olur diorum hep degil dio hollandali doktor sonra nebileyim.yumurtlama sagliksizsa saglikli yapilir diom hep degil dio morelimi bozdu acikcasi bakalim hastane ne diyecek..cnm ben gittim kadın doğuma benim tahlil sonucun dehas-so4 bi hormon var 420 çıktı ve proklatinim 40 çıktı bunlar yumurtlamayi engeller mis sanırım sizin bilginiz var mi
Cnm hatırladığım kadarıyla sen anti değerlerine baktırmıştın.kaç çıkmıştı sorun çıkmış mıydıcnm inş tutr da bizede ümit olursun @friendlyfriendly arkadaşımızda yaptıracak aşılama... çok heyacanlı bir süreç :))
Oyy maşallah her ay güzelce gelişsin büyüsün seni hiç üzmesin ve zamanı gelince bi solukta al kucağına yavrunu darısıda bize olsunBiz bugün bebişimizi gördük kalp atışlarını da duyduk teyzeleri. Darısı bütün bebek isteyenlerin başına
amin canım inşallah ne güzel dua etmişsin. Size de en yakın zamanda tattırsın rabbim inşallahOyy maşallah her ay güzelce gelişsin büyüsün seni hiç üzmesin ve zamanı gelince bi solukta al kucağına yavrunu darısıda bize olsun
Hadi gozun aydin rahatlamissindir artik :)Biz bugün bebişimizi gördük kalp atışlarını da duyduk teyzeleri. Darısı bütün bebek isteyenlerin başına
rahatladım canım çok şükür :)Hadi gozun aydin rahatlamissindir artik :)
Cnm haşimeto hastalığı çıktı. Antitpo 343 antitg 54 çıktıCnm hatırladığım kadarıyla sen anti değerlerine baktırmıştın.kaç çıkmıştı sorun çıkmış mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?