Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Beende şimdiye kadar pko çıkmadı sebebini bende bilmiyorum gelacek ay gideceğim doktora

Bu konuda çok skntiya düştüğünüzde nasıl rahatlatiyosnz kendinizi yine çok taktım bu çocuk mevzusunu buara canım skldi çok içim daralıyor
Düşünüyorum, mucizelerin sahibi Rabbimin benim için gönderecegi mucizemin vakti gelmemiş diyorum, insanları bu konuda konuşturmuyorum. Kul ne yaparsa yapsın O'nun OL demesiyle olacağını bilip hayırlısını diliyorum, bazen bunları yapmadan önce ağladığım oluyor tabiki. başka şeylere odaklanıyorum örgü örüyorum eşim film acıyor güldürmeli onu izliyoruz, gündüz zaten iş yoğun, bi şekilde avunuyoruz ilk aylarda daha hamdım bunları düşünemeyip sırf üzüntü ve sinirimden kavga bile çıkartırdım, zaman değiştiriyorinsanı verdiğin tepkilerin ölçülerini düzeltiyorsun zamanla dünyada ölüm var malesef insanoğlu herşeyin üstesinden geliyor napayım olmazsa bi yetimi alır sevindiririm diyorum diyorum da diyorum....

Çok sağol canım tek olmadığımı bilmekde rahatlatiyor kendimi ama isterim tabi sizinde hamile oldgnzu. . Çok duygusalım isyan etmek istemiyorum niye diyorum demek istemiyorum ... başka bişeyi bahane edip agliyorm bnde

Tşk ederim canım bende yarın gidecem bakalım unutmassam sorarım yazarım sanada unutursam sen sorarsan benife bilgilendirir misin
Tabi canim ne demek ogrenince yazarim..

Çok sağol canım tek olmadığımı bilmekde rahatlatiyor kendimi ama isterim tabi sizinde hamile oldgnzu. . Çok duygusalım isyan etmek istemiyorum niye diyorum demek istemiyorum ... başka bişeyi bahane edip agliyorm bnde
Meraba canim. Bende 22. Ayimda mutlu haberime kavuştum ustelik bende pco vardi. Asla kolay surecler degil bunlar. Psikolojimiz ayri hormonlarimiz ayri... Ben herşeyin bir vakti olduğuna inandım. Hep dua ettim. Ve her ay beklerdim bende, bende çok ağladım. Çoğumuz sizin yollarinizdan geçti. Bu ay hiç takmadım diyenlere inanamazdim. Benim tedaviyle oldu, oncesinde tedavi oldugu icin beklentim artiyordu ama malesef sonu hüzün oluyordu. Son tedavide gerçekten hiç kafama takmadım.. iş arıyordum deli gibi, sonbahardı evimi komple temizledim. Vakti var olacak bu ay olmak zorunda degil moduna girdim. Eşimle arabamızı satıp arsa alma kararı aldık, ilan bile verdik.. yani hiç bebeğe dair plan yapmaz olduk. Sonunda test günü haberi alınca butun planlarimiz suya düştü :) demem o ki kalbini ferahlat, inşirah suresi dinle, meryem suresi dinle. Bunlar ferahlatir seni inşallah. Hamile birilerinin haberini alinca bile istemdisi agliyordum ne kadar kabul etmesekte bunlarda isyana girer Allah korusun. Psikolojimizi duzeltmekte bizim elimizde evet kolay degil ama basariyorsun, insallah guzel haberide o zaman alacaksiniz

Bu konuda çok skntiya düştüğünüzde nasıl rahatlatiyosnz kendinizi yine çok taktım bu çocuk mevzusunu buara canım skldi çok içim daralıyor
canım benim öncelikle Rabbim hayırlısıyla seni ve burdaki tüm arkadaşları evlatlarına kavuşturmayı nasip etsin. için daraldığında bu mevzuyu düşündüğünde inşirah süresi oku veya dinle.. inan çok rahatlatıyor. ben de sizler için bol bol dua ediyorum. bi de unutmadan her zaman hayırlısını iste kız veya erkek fark etmez. inşallah hayırlı evlat-evlatlar sahibi olursunuz. benim aklıma başka dua gelmedi :) ruhum daraldığı zamanlarda hep inşirah süresi dinlerdim çok iyi geliyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…