- 20 Mayıs 2010
- 428
- 394
- 303
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.401
Negatif olmayaydı iyiydi
tebriklerrrrrrr canım gözün aydın değer normal.. Hadi bakalım dua et bizede.benimde bata 6 var.Teste kaçgün önceden başlamıştın..
Allah kabul etsin inşaallahbende meryem 21 niyetliyim regaip kandiline kadar.
Maşallah gayet iyi canmm dua et bizlerekızlar 1 gün adet gecikmesiyle bhcg 189,55 nasıl sizce?
Maşallah gayet iyi canmm dua et bizlere
Ben bat gunu 146 ile ogrendim canim normal bence. Zaten onemli olan duzenli artis değerde. Bir hafta yada 10 gün sonra kese görünür Allahın izniylekızlar 1 gün adet gecikmesiyle bhcg 189,55 nasıl sizce?
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bekleyen arkadaşlarımında bir an önce bekleyişleri son bulsun gelsim bebişleriteşekkür ederim canımmm Rabb'im herkese nasip etsin inşAllahhh. tez vakitte herkesin güzel haberlerini alalım.
Ben bat gunu 146 ile ogrendim canim normal bence. Zaten onemli olan duzenli artis değerde. Bir hafta yada 10 gün sonra kese görünür Allahın izniyle
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bekleyen arkadaşlarımında bir an önce bekleyişleri son bulsun gelsim bebişleri
muhtemelen erken ymurtladınbu ay ozaman ovs testi kullandın mıteşekkür ederim canımmm Rabb'im herkese nasip etsin inşAllahhh. tez vakitte herkesin güzel haberlerini alalım.
Koyu çizgiyi 11 de gördüm 12 de silinmeye başladı. 9,11 ve 12.günleri değerlendirdim. Yine ümitsizim, beklemekten yoruldum artıkO zaman bugünü es geçme
Değerlendirilmesi gereken günler değerlendirilmiş biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi canım bu ay benim hiç umudum yoktu ovulasyon testlerim olmasına rağmen yapmadım bi dün bide bu sabah yaptım ya geç yumurtlama olacak yada hiç olmayacak bu ay bilmiyorumKoyu çizgiyi 11 de gördüm 12 de silinmeye başladı. 9,11 ve 12.günleri değerlendirdim. Yine ümitsizim, beklemekten yoruldum artık
Tebrik ederim canım bildin hamileliğinikızlar 1 gün adet gecikmesiyle bhcg 189,55 nasıl sizce?
Çok daraldım bende, boşuna kürek çekmekten sıkıldımDeğerlendirilmesi gereken günler değerlendirilmiş biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi canım bu ay benim hiç umudum yoktu ovulasyon testlerim olmasına rağmen yapmadım bi dün bide bu sabah yaptım ya geç yumurtlama olacak yada hiç olmayacak bu ay bilmiyorum
muhtemelen erken ymurtladınbu ay ozaman ovs testi kullandın mı
Tebrik ederim canım bildin hamileliğini
Bu ay randevum falan alındı hsg çekileceğim ve beklemeye çekileceğim artık Rabbim hayırlısını versinÇok daraldım bende, boşuna kürek çekmekten sıkıldım
Allah gönlüne göre versin canım, mart sonuna kadar olmazsa banada hsg demişti doktorum bakalım nasipBu ay randevum falan alındı hsg çekileceğim ve beklemeye çekileceğim artık Rabbim hayırlısını versin
Cnm hayırlı olsun sen hamilemisin :)canım benim öncelikle Rabbim hayırlısıyla seni ve burdaki tüm arkadaşları evlatlarına kavuşturmayı nasip etsin. için daraldığında bu mevzuyu düşündüğünde inşirah süresi oku veya dinle.. inan çok rahatlatıyor. ben de sizler için bol bol dua ediyorum. bi de unutmadan her zaman hayırlısını iste kız veya erkek fark etmez. inşallah hayırlı evlat-evlatlar sahibi olursunuz. benim aklıma başka dua gelmedi :) ruhum daraldığı zamanlarda hep inşirah süresi dinlerdim çok iyi geliyordu bana
19.gün yum. oldu canım ovü testi kullandım evet.
evet canım o kadar çok belirti yaşadım ki :) darısı isteyen herkese inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?