Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

tebriklerrrrrrr canım gözün aydın değer normal.. Hadi bakalım dua et bizede.benimde bata 6 var.Teste kaçgün önceden başlamıştın..

battan 4 gün önce silik çizgiyi gördüm canım 1 gün öncede kopkoyu kırmızıyı gördüm. Rabbim sizlere de nasip etsin inş. dua edin sizde kese ve kalp atışını duyayım bende.

teşekkür ederim canımmm Rabb'im herkese nasip etsin inşAllahhh. tez vakitte herkesin güzel haberlerini alalım.
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bekleyen arkadaşlarımında bir an önce bekleyişleri son bulsun gelsim bebişleri

Ben bat gunu 146 ile ogrendim canim normal bence. Zaten onemli olan duzenli artis değerde. Bir hafta yada 10 gün sonra kese görünür Allahın izniyle

ayy inş. biran önce görünsün :)

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bekleyen arkadaşlarımında bir an önce bekleyişleri son bulsun gelsim bebişleri

amin canım aminnn

Koyu çizgiyi 11 de gördüm 12 de silinmeye başladı. 9,11 ve 12.günleri değerlendirdim. Yine ümitsizim, beklemekten yoruldum artık
Değerlendirilmesi gereken günler değerlendirilmiş biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi canım bu ay benim hiç umudum yoktu ovulasyon testlerim olmasına rağmen yapmadım bi dün bide bu sabah yaptım ya geç yumurtlama olacak yada hiç olmayacak bu ay bilmiyorum

Çok daraldım bende, boşuna kürek çekmekten sıkıldım

Cnm hayırlı olsun sen hamilemisin :)

bat dündü bu gün tuvalette idrarla beraber turuncumsu kahve tarzı bi akıntı oldu kesildi peçeteyede geldi, iki gündür pedle dolanıyorum, adet sökülmüyor bu da şiddetli baş ağrısı halsizlik yapıyor yerleşme kanaması olayı var bi de olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum yarın kana gitsem mi kafamda deli sorular geçen ay yum.dan 14. gün gelmişti kırmızılar yoğun bi şekilde bu kahveler de neyin nesi, bebiş varsa bian önce öğreneyim yoksa bi an önce darımdan kurtarsın Allahım dua edin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…