- 22 Eylül 2016
- 2.853
- 3.384
- 133
- 33
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.421
İnşaallah gerek kalmadan bebeğin senle olduğunun haberini gönderirAllah gönlüne göre versin canım, mart sonuna kadar olmazsa banada hsg demişti doktorum bakalım nasip
evet canım geçen hafta bugün öğrendim :) teşekkür ederim darısı sizlerin başına olsun inşallahCnm hayırlı olsun sen hamilemisin :)
Degerin gayet iyi hayirli olsun tekrardan :)kızlar 1 gün adet gecikmesiyle bhcg 189,55 nasıl sizce?
canım yerleşme kanaması yaşadın mı?
Degerin gayet iyi hayirli olsun tekrardan :)
Cnm kan sonucunu bekle vardir belki sen kolay hamilelik gecirecen hic birsey olmadan cok öle olan ferah tut icini3 gün geçti adet bugün kan verdim bakalım ne olacak zerre umudum yok ama kanamam da yok ağrım da yok çıldıracağım, her ay gebelik belirtisi yaşayan bana ne oldubu ay çok sallamadım tamam da bu kadar da değil canım, ağrı yolu gözler oldum :)
HAYIRLISI CANIMBende hastanedeyim adetime 25.gun progetoron icin kan vercem herseyin hayirlisi dua edin kizlar
Cnm kan sonucunu bekle vardir belki sen kolay hamilelik gecirecen hic birsey olmadan cok öle olan ferah tut icini
Bence de bozukTest bozuk sanirim boyle cıkan oldumu. 4 tam damla fazla kaçırmadım
bencede bozuk gün var daha bol bol yaparız canımBence de bozuk
Bozuk canim :)Test bozuk sanirim boyle cıkan oldumu. 4 tam damla fazla kaçırmadım
Sanki henuz pik degil ama elide kulaginda dun iliski yoksa olsun varsa yarinda olabilir ama ihmal etme :)
Insallah verirsin canim guzel haberini artik sizlerdende mujde bekliyorum heyecanla darisi basiniza tez zamanda insallahSabirsiz61 selam Bu ay bat vereyim korunmuyoruz herşey olacağına varir dedik bakalım 28 şubat beklenmeyen batım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?