Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

misss_girl cnm bende sen gubuydim ama umreye gittim hocamla yazisiom.konusuom rahatliom vu imtihan bu dunya gecici ahiret ebediye dunyamiz herkes ne sikintilar cekio sukur dioruz bu nimetler verildi bazen kendimizi bu dunya ebediye gibi cabalioz ama degil iste böle böle sabir ediom tabikide cok iatioz cicuk ama sonrada baska seyler cikacak isteyimiz bitnioyecek Rabbim kotu hastaliklar vermesin neler cekenler var bizde hic birsey yok rabbim verir yada vernez onun bildugu sey vardir diorum dua edip beklioruz seni coookk iyi anliom bide esimi kaybetmek iatemiom bende stress bide bu ben esimi bu dumyalik degil ahirettlik sevdim ben sevdimmi böle bende böleyim

3 gün geçti adet bugün kan verdim bakalım ne olacak zerre umudum yok ama kanamam da yok ağrım da yok çıldıracağım, her ay gebelik belirtisi yaşayan bana ne oldu bu ay çok sallamadım tamam da bu kadar da değil canım, ağrı yolu gözler oldum :)

Cnm kan sonucunu bekle vardir belki sen kolay hamilelik gecirecen hic birsey olmadan cok öle olan ferah tut icini

Bende hastanedeyim adetime 25.gun progetoron icin kan vercem herseyin hayirlisi dua edin kizlar
HAYIRLISI CANIM
Cnm kan sonucunu bekle vardir belki sen kolay hamilelik gecirecen hic birsey olmadan cok öle olan ferah tut icini

evet hayal kırıklığına uğramamak için kendimi öyle alıştırıyorum canım bıktım çünkü hayal kırıklığından herşeyin hayırlısı....

Test bozuk sanirim boyle cıkan oldumu. 4 tam damla fazla kaçırmadım

Eklentiler

• 20170214_152211-1.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…