- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.441
Dün ilişki yoktu bide bugünün gazıyla olur zaten hiç ihmal edermiyimSanki henuz pik degil ama elide kulaginda dun iliski yoksa olsun varsa yarinda olabilir ama ihmal etme :)
Ben elimden geldiğince bildiğim kadar yardımcı oluyorum ama şu ovulasyonda kendimde karar verip doğruluğunu tescil etmek için sizlere sormadan yapamıyorumCok vakit ayiramiyorum arada dalma kapma bakiyorum kizlar gaziydi emzirmesi dinlenmeye firsatim yok ruh gibiyim ama herseye deger bu bicirik icin. Goruyorumki zaten yoklugumi aratmiyor deneyimli arkadaslar mutlu oluyorum birbirinize desteginizi gordukce aynen devam guzel haberler gelsin pespese insallah.
Gazlara gelesiniz insallahDün ilişki yoktu bide bugünün gazıyla olur zaten hiç ihmal edermiyim
Evet terzi misali senin olayinda ama olsun insan birinin daha onaylamasina bazen ihtiyac duyuyor bu cok normal :)Ben elimden geldiğince bildiğim kadar yardımcı oluyorum ama şu ovulasyonda kendimde karar verip doğruluğunu tescil etmek için sizlere sormadan yapamıyorum
Teşekkür ederimEvet terzi misali senin olayinda ama olsun insan birinin daha onaylamasina bazen ihtiyac duyuyor bu cok normal :)
Canim banada incelme baslamis demisti tam 8 gun sonra nisanim geldi 37+1de endise etme zaten 36.haftadasin artik riskli sureyi atlatmissin gelsin hayırlısı ile kuzucuk istedigi vakitteKızlar merhabalar .benim 3 gündür kasılmalarım var ve bugün doktora gitti . Benimki yola çıkmış geliyor kanala yerleşmiş rahim ağzı incelmiş. Doktorum çok sürmez gelir diyor
35+3 deyim. Benim kaderim de hep erken Doğum olacakmış demekki
İnşallah canım ,senin bebek neler yapıyor,zaman bulup girebilmek hala bıkmadan aynı sorulara cevap verebilmen.... maşallah diyorum.Insallah verirsin canim guzel haberini artik sizlerdende mujde bekliyorum heyecanla darisi basiniza tez zamanda insallah
Hayirlisiyla kavuşun inşallahKızlar merhabalar .benim 3 gündür kasılmalarım var ve bugün doktora gitti . Benimki yola çıkmış geliyor kanala yerleşmiş rahim ağzı incelmiş. Doktorum çok sürmez gelir diyor
35+3 deyim. Benim kaderim de hep erken Doğum olacakmış demekki
Önemli olan ikinizinde sağlığı yerinde olsun inşallah güzel bir doğumla sağlıkla kucağına alTeşekkür ederim kızlar ama ben o kadar bekleyeceğini zannetmiyorum.çünkü kasılmalarım geçmiyor.37 yi bekleyeceğini zannetmiyorum dedi doktor
Ciger geliştirici igneye gerek duydumu doktor cidden stres yapma beklemesede kuveze bile girmeyecektir annesi acelesi var demekki benim kizim gibi :)Teşekkür ederim kızlar ama ben o kadar bekleyeceğini zannetmiyorum.çünkü kasılmalarım geçmiyor.37 yi bekleyeceğini zannetmiyorum dedi doktor
Huysuzmu huysuz bir kizim var teyzesi cok yoruyor beni ama hamdoksun iyiyiz. Hicbirseye vaktim yok aslindavsuan bir yandan sut sagiyorumda yazıyorum yoksa vakit bulsam ilk isim uyumak olacak sanirim :))İnşallah canım ,senin bebek neler yapıyor,zaman bulup girebilmek hala bıkmadan aynı sorulara cevap verebilmen.... maşallah diyorum.
Benimde bat 28 insallah gelmez canimSabirsiz61 selam Bu ay bat vereyim korunmuyoruz herşey olacağına varir dedik bakalım 28 şubat beklenmeyen batım
8.5 yil bu hissi yasadim yalnız degilsin. Sebep yok anlattigina gore demekki nasip kismet meselesi Rabbim ol diyecek olacak. Kendine biraz ugras edinsen kafani rahatlatip oluruna biraksan olacak demekki biraz aklindan bebek olayini cikartip esinle keyfine baksan nasil olur. Surekli bebekle yatip kalkmakta olumsuz etkiliyor. Asilamada sans dusuk deniyor da iliski ile bile her kosul yerine gelse bile %25 hamile kalma ihtimali var yani o bile mucize lütfen umudunu kaybetme. Istedigin her turlu destegi ben ve diger arkadaslar sana talebin dogrultusunda verecektir ovulasyon testi yapmaya devam et ona gore gun gun ilerleyelim istersen.Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır takipteyim sizi. Bugün ilk kez yazmak istedim. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. 3,5 yıllık evliyim. Yaşım 31. 2015 ekimde beş hastalıktan bir düşük yaşadım ve bir daha hamile kalamadım. Klomen kullandım olmadı yumurta takibi yaptırdım olmadı. Geçen ay hsg de çektirdim. Bu ay çok umutluydum yine olmadı. Ovulasyonda sıkıntı yok. Eşim sperm testi verdi o da iyi şükür. Ama yine olmadı. Aşılama yapalım dedi bi doktor ama kararsızım. Şansı düşük diyorlar. Arkadaşlarımın hamilelik haberlerini aldıkça kendimi o kadar eksik hissediyorum ki. Rabbim diyorum eğer vermeyeceksin bu duyguyu düşünceyi at kafamdan diye yalvarıyorum artık. Her ay hüsrana uğramak beni kahrediyor. Biliyorum benim gibi hissedenler var içimi dökmek istedim size. Ne olur hakkınızı helal edin. Pek arkadaşımda yok bu şehirde hep aynı insanlara anlatıp onları da sıkıyorum gibi gelmeye başladı. O yüzden sizden yardım almak istedim
Şu an işyerinde olmasam hüngür hüngür ağlardım. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Nasıl bir çaresizliktir bu bilirsiniz. Bu ay aşılama yapsam mı çok kararsızım. Bir de burda güvenebileceğim bi doktor bulamadım. Başka bi şehirde yaptırmayı düşünüyorum yol da bir buçuk saate yakın sürüyor. Karar verirsem yarın adetimin üçüncü günü gidip kan vermem lazım. Sonraki aşamalarda kaç kez hastaneye gitmem lazım aşılama yapan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. En azından bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay denerim. Allah razı olsun şimdiden8.5 yil bu hissi yasadim yalnız degilsin. Sebep yok anlattigina gore demekki nasip kismet meselesi Rabbim ol diyecek olacak. Kendine biraz ugras edinsen kafani rahatlatip oluruna biraksan olacak demekki biraz aklindan bebek olayini cikartip esinle keyfine baksan nasil olur. Surekli bebekle yatip kalkmakta olumsuz etkiliyor. Asilamada sans dusuk deniyor da iliski ile bile her kosul yerine gelse bile %25 hamile kalma ihtimali var yani o bile mucize lütfen umudunu kaybetme. Istedigin her turlu destegi ben ve diger arkadaslar sana talebin dogrultusunda verecektir ovulasyon testi yapmaya devam et ona gore gun gun ilerleyelim istersen.
canım öncelikle Rabbim biran önce güzel haberler almayı nasip etsin. Nerede yaşıyorsun acaba. Ben aralık ayında aşılama denedim öncesinde 1 yıl boyunca hiç hamilelik yaşamadım ama şükür Rabbim ilk aşılamada nasip etti güzel sonuçlar. Bende bulunduğum şehirde aşılama için güveneceğim bir doktor bulamamıştım bunun için il merkezine gidip geldim aşılama sürecinde. Süreci kısaca anlatayım 2 haftalık bir süreç bu önce adetinin 2. ya da 3. günü muayeneye gidiyosun ve doktor duruma göre klomenle ya da hemen yumurta geliştirici iğneyle tedaviye başlıyo daha sonra 1 hafta sonra falan tekrar kontrole gidiyosun yumurtaları kontrol için. Daha sonra adetin 11 yada 12 günü tekrar çağırıyo doktor bu sefer çatlatma iğnesi yapılmasına karar vermek için yumurta kontrolüne. Çatlatma iğnesi vurulmasına karar verdikten ve vurulduktan 2 gün sonra da aşılama için gidiyosun tekrar ve toplamda bu süreçte 4 ya da 5 kez gitmiş oluyosun doktora. benim bulunduğum şehre 2 saat uzaklıkta gittiğim doktor ve ben karda kışta o yolları teptim 2 saatlik yolu 5 saatte kardan tipiden zor gittiğim zamanlar oldu bu süreçte ama şunu anladım ki bazı şeyleri göze almak gözünü karartmak gerekiyor bazen. umarım herşey gönlünce olurŞu an işyerinde olmasam hüngür hüngür ağlardım. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Nasıl bir çaresizliktir bu bilirsiniz. Bu ay aşılama yapsam mı çok kararsızım. Bir de burda güvenebileceğim bi doktor bulamadım. Başka bi şehirde yaptırmayı düşünüyorum yol da bir buçuk saate yakın sürüyor. Karar verirsem yarın adetimin üçüncü günü gidip kan vermem lazım. Sonraki aşamalarda kaç kez hastaneye gitmem lazım aşılama yapan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. En azından bu ay olmazsa bile önümüzdeki ay denerim. Allah razı olsun şimdiden
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim. İzmirde yaşıyorum ama beni anlayan bi doktora daha rast gelmedim. Hep baştan savma davrandılar. Klomen de burdaki doktor başlattı dört ay kullandım yalnızca.ve sadece yarım tablet onunla da zaten yumurta gelişimi olmuştu. Aradan zaman geçti babamı kaybettim dört ay önce. Ailemin yanındaydım bir iki ay. Tabi babamın hastalığı nedeniyle hep çok üzgünüm ve psikolojim çok bozuktu. Şuanda hep normal sayılmam ama.. Neyse döndüğümde kendimi toparladım gittim yumurta takibi için adetin onuncu gün doktor sana neden klomen vermişiz ki senin yumurta gelişim var dedi. O zaman o doktora güvenim kalmadı. Rahim filmini de başka yerde çektirdim o yüzden. Aşılama ile hamile kalmanız hem de ilk denemede şuan beni çok umutlandırdı. Beklemek ve kendime şans vermek de istiyorum ama bir taraftan da korkularım ağır basıyor. Rabbim hayırlısı neyse gönlümü ona razı etsin diye dua ediyorumcanım öncelikle Rabbim biran önce güzel haberler almayı nasip etsin. Nerede yaşıyorsun acaba. Ben aralık ayında aşılama denedim öncesinde 1 yıl boyunca hiç hamilelik yaşamadım ama şükür Rabbim ilk aşılamada nasip etti güzel sonuçlar. Bende bulunduğum şehirde aşılama için güveneceğim bir doktor bulamamıştım bunun için il merkezine gidip geldim aşılama sürecinde. Süreci kısaca anlatayım 2 haftalık bir süreç bu önce adetinin 2. ya da 3. günü muayeneye gidiyosun ve doktor duruma göre klomenle ya da hemen yumurta geliştirici iğneyle tedaviye başlıyo daha sonra 1 hafta sonra falan tekrar kontrole gidiyosun yumurtaları kontrol için. Daha sonra adetin 11 yada 12 günü tekrar çağırıyo doktor bu sefer çatlatma iğnesi yapılmasına karar vermek için yumurta kontrolüne. Çatlatma iğnesi vurulmasına karar verdikten ve vurulduktan 2 gün sonra da aşılama için gidiyosun tekrar ve toplamda bu süreçte 4 ya da 5 kez gitmiş oluyosun doktora. benim bulunduğum şehre 2 saat uzaklıkta gittiğim doktor ve ben karda kışta o yolları teptim 2 saatlik yolu 5 saatte kardan tipiden zor gittiğim zamanlar oldu bu süreçte ama şunu anladım ki bazı şeyleri göze almak gözünü karartmak gerekiyor bazen. umarım herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?