- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.461
Sen ne guzel ornek oldun simdi :)canım öncelikle Rabbim biran önce güzel haberler almayı nasip etsin. Nerede yaşıyorsun acaba. Ben aralık ayında aşılama denedim öncesinde 1 yıl boyunca hiç hamilelik yaşamadım ama şükür Rabbim ilk aşılamada nasip etti güzel sonuçlar. Bende bulunduğum şehirde aşılama için güveneceğim bir doktor bulamamıştım bunun için il merkezine gidip geldim aşılama sürecinde. Süreci kısaca anlatayım 2 haftalık bir süreç bu önce adetinin 2. ya da 3. günü muayeneye gidiyosun ve doktor duruma göre klomenle ya da hemen yumurta geliştirici iğneyle tedaviye başlıyo daha sonra 1 hafta sonra falan tekrar kontrole gidiyosun yumurtaları kontrol için. Daha sonra adetin 11 yada 12 günü tekrar çağırıyo doktor bu sefer çatlatma iğnesi yapılmasına karar vermek için yumurta kontrolüne. Çatlatma iğnesi vurulmasına karar verdikten ve vurulduktan 2 gün sonra da aşılama için gidiyosun tekrar ve toplamda bu süreçte 4 ya da 5 kez gitmiş oluyosun doktora. benim bulunduğum şehre 2 saat uzaklıkta gittiğim doktor ve ben karda kışta o yolları teptim 2 saatlik yolu 5 saatte kardan tipiden zor gittiğim zamanlar oldu bu süreçte ama şunu anladım ki bazı şeyleri göze almak gözünü karartmak gerekiyor bazen. umarım herşey gönlünce olur
Canım korkuları hep yaşıyoruz bebek sürecinde her ay baştan tekrar tekrar hem de. Sana şunu da anlatayım ben bebek düşünmeye başladıktan 2 ay sonra annemin 2 kez kalınbağırsak kanserine yakalandığını öğrendim ben ve ondan önce her ay düzenli gelen adetlerim üzüntü ile 45 hatta 55 günlerde bir gelmeye başladı. Bu süreçte hem bebek sahibi olamamanın hem de annemin stresi beni çok yıprattı. Ayrıca bulunduğum ilçede 2 doktora gittim ikisi de dediğin gibi baştan savmaydı. Sonra tavsiye üzerine Afyona gittim ve klomene başladım ama fayda göremedim ve o doktordan da soğudum. En sonunda yine tüp bebek yaptıran bir arkadaşın tavsiyesiyle Konyaya aşılamamı yapan doktoruma gittim ve kimsenin daha önce istemediği rahim filmini istedi bana çok babacan yaklaştı sonunda da nasip oldu bebişim. Seni çok iyi anlıyorum stres her zorluğu çıkarıyo karşımıza ama yine dediğim gibi gerek internet üzerinden gerek arkadaş tavsiyesiyle bir doktor bulmalısın elbet biri çıkar karşına ve Rabbim vesile kılar. Önce doktor araştırmaya başla bu sürede de istediğin gibi kendine şans vermiş olursun sonra da aşılama için vakit kaybetme derim. İnşallah güzel şeyler olurAllah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim. İzmirde yaşıyorum ama beni anlayan bi doktora daha rast gelmedim. Hep baştan savma davrandılar. Klomen de burdaki doktor başlattı dört ay kullandım yalnızca.ve sadece yarım tablet onunla da zaten yumurta gelişimi olmuştu. Aradan zaman geçti babamı kaybettim dört ay önce. Ailemin yanındaydım bir iki ay. Tabi babamın hastalığı nedeniyle hep çok üzgünüm ve psikolojim çok bozuktu. Şuanda hep normal sayılmam ama.. Neyse döndüğümde kendimi toparladım gittim yumurta takibi için adetin onuncu gün doktor sana neden klomen vermişiz ki senin yumurta gelişim var dedi. O zaman o doktora güvenim kalmadı. Rahim filmini de başka yerde çektirdim o yüzden. Aşılama ile hamile kalmanız hem de ilk denemede şuan beni çok umutlandırdı. Beklemek ve kendime şans vermek de istiyorum ama bir taraftan da korkularım ağır basıyor. Rabbim hayırlısı neyse gönlümü ona razı etsin diye dua ediyorum
aşılama konusunda ben de hep olumsuz şeyler okudum ilkinde zor aşılamada zaten şans düşük gibi şeyler ama şükür Rabbim nasip etti ve insanlara umut olmak mutlu ediyor beni de :)Sen ne guzel ornek oldun simdi :)
Annenize Allah şifa versin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Gerçekten şuan inanmıyorum valla iyi ki yazmışım buraya. Ben de düştükten iki hafta sonra öğrenmiştim babamın o hastalığını. O zaman demiştim ki Rabbim demek ki hayırlısını nasip etti hamile olsam babamın yanında olamazdım gidip gelemezdim belki de. Çok istedim babam torununu görsün diye. Hep bı düşünce vardı ve çok stresliyim lakin olmadı. Eşim bi sperm testi yaptı herşey iyi görünüyor ama morfoloji gibi bi sonuç yok o testte. Doktor için rahat olsun diye kruger diye bi test istemiş ama daha yaptırmadık. Bi doktor var aklımda senin de dediğin gibi çok babacan kaliteli bi doktor. Bulunduğu ilçedeki hatunların yarısını o doğurtmuştur. Tecrübeli biri. İşte belki ona giderim uzak ama napalım bi tek o beni telkin etti. Rahim filmimi de o çekti ve güzel şeyler söylemişti. Sabirsiz61 arkadaşın dediği gibi kafamdan bu düşünceyi çıkarmam lazım. Hamile insanlara bakıp imreniyorum ne büyük birşeyi başarmışlar diye. Bazen de kızıyorum kendime Allah korusun kıskançlık ediyorum gibi geliyor, Allahım aklıma mukayyet ol diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Sizlerden de Allah razı olsun. Bu gün dolmuşum epey kusura bakmayınCanım korkuları hep yaşıyoruz bebek sürecinde her ay baştan tekrar tekrar hem de. Sana şunu da anlatayım ben bebek düşünmeye başladıktan 2 ay sonra annemin 2 kez kalınbağırsak kanserine yakalandığını öğrendim ben ve ondan önce her ay düzenli gelen adetlerim üzüntü ile 45 hatta 55 günlerde bir gelmeye başladı. Bu süreçte hem bebek sahibi olamamanın hem de annemin stresi beni çok yıprattı. Ayrıca bulunduğum ilçede 2 doktora gittim ikisi de dediğin gibi baştan savmaydı. Sonra tavsiye üzerine Afyona gittim ve klomene başladım ama fayda göremedim ve o doktordan da soğudum. En sonunda yine tüp bebek yaptıran bir arkadaşın tavsiyesiyle Konyaya aşılamamı yapan doktoruma gittim ve kimsenin daha önce istemediği rahim filmini istedi bana çok babacan yaklaştı sonunda da nasip oldu bebişim. Seni çok iyi anlıyorum stres her zorluğu çıkarıyo karşımıza ama yine dediğim gibi gerek internet üzerinden gerek arkadaş tavsiyesiyle bir doktor bulmalısın elbet biri çıkar karşına ve Rabbim vesile kılar. Önce doktor araştırmaya başla bu sürede de istediğin gibi kendine şans vermiş olursun sonra da aşılama için vakit kaybetme derim. İnşallah güzel şeyler olur
Cnm cok iyi etmisin burda oldugun burda cok ii insanlar var cok iyi bende 3bucuk senelik evliyim.ama 4.ay bu denememiz dahha sonuc yok bende ayni dusunce ve aile baskisi kaynanam annem kardesim daha yokmu bak doguran var kacinciya hamie olan falan filan uste uzuo beni ama buda imtihan kimi hastalikla kimi böle Rabbim hastalarimizi sifa versin hic korkmasinlar hersey imtihan burasi yalan dunyaAnnenize Allah şifa versin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Gerçekten şuan inanmıyorum valla iyi ki yazmışım buraya. Ben de düştükten iki hafta sonra öğrenmiştim babamın o hastalığını. O zaman demiştim ki Rabbim demek ki hayırlısını nasip etti hamile olsam babamın yanında olamazdım gidip gelemezdim belki de. Çok istedim babam torununu görsün diye. Hep bı düşünce vardı ve çok stresliyim lakin olmadı. Eşim bi sperm testi yaptı herşey iyi görünüyor ama morfoloji gibi bi sonuç yok o testte. Doktor için rahat olsun diye kruger diye bi test istemiş ama daha yaptırmadık. Bi doktor var aklımda senin de dediğin gibi çok babacan kaliteli bi doktor. Bulunduğu ilçedeki hatunların yarısını o doğurtmuştur. Tecrübeli biri. İşte belki ona giderim uzak ama napalım bi tek o beni telkin etti. Rahim filmimi de o çekti ve güzel şeyler söylemişti. Sabirsiz61 arkadaşın dediği gibi kafamdan bu düşünceyi çıkarmam lazım. Hamile insanlara bakıp imreniyorum ne büyük birşeyi başarmışlar diye. Bazen de kızıyorum kendime Allah korusun kıskançlık ediyorum gibi geliyor, Allahım aklıma mukayyet ol diyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Sizlerden de Allah razı olsun. Bu gün dolmuşum epey kusura bakmayın
Canım bugün kesin olsun yumurtan çatlamış akşamki testinde hatta yarında olsun
Olsun tabiki es gecsen hatri kalirmis zaten teste baktimda :))
Olsun tabiki es gecsen hatri kalirmis zaten teste baktimda :))
Çok teşekkür ederim sizleree şimdi kahve ve bitteri verdim yarım saat sonra dansCanım bugün kesin olsun yumurtan çatlamış akşamki testinde hatta yarında olsun
Canım ciğer geliştirici iğneye gerek duyacağını zannetmiyorum bu hafta sonunda zaten akciğer gelişimi tamamlanmış olması gerekiyor. Ve eğer sezaryene alalım dese bile bu iğne 24 saat kala yaptırıyorlar genelde.oğlumda öyle yapmışlardıCiger geliştirici igneye gerek duydumu doktor cidden stres yapma beklemesede kuveze bile girmeyecektir annesi acelesi var demekki benim kizim gibi :)
Çok teşekkür ederim canım.siz de benim gibi som haftalarda deli gibi dönüp durmayın ben Bi ayaklarımı uzatıp da oturabilen Bi insan olmadığım için böyle olduÖnemli olan ikinizinde sağlığı yerinde olsun inşallah güzel bir doğumla sağlıkla kucağına al
Aynen dediğin gibi canım. Bu dünya bir imtihan dünyası. İnsanlara değil insan kendine bakmalı ama işte bizler aciz birer kuluz. Bazen farkında olmuyoruz verilen nimetlerin.Kabul edip şükretmek gerek. Başkalarının da dediklerini çok düşünmemek gerek. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.Cnm cok iyi etmisin burda oldugun burda cok ii insanlar var cok iyi bende 3bucuk senelik evliyim.ama 4.ay bu denememiz dahha sonuc yok bende ayni dusunce ve aile baskisi kaynanam annem kardesim daha yokmu bak doguran var kacinciya hamie olan falan filan uste uzuo beni ama buda imtihan kimi hastalikla kimi böle Rabbim hastalarimizi sifa versin hic korkmasinlar hersey imtihan burasi yalan dunya
Bendede gerek duyulmadi o yuzden sordum canim demekki riskli bir durum yok icini ferah tut.Canım ciğer geliştirici iğneye gerek duyacağını zannetmiyorum bu hafta sonunda zaten akciğer gelişimi tamamlanmış olması gerekiyor. Ve eğer sezaryene alalım dese bile bu iğne 24 saat kala yaptırıyorlar genelde.oğlumda öyle yapmışlardı
mrh.bayadır giremedim 6 haftalık düşük yaptım bir hafta önce 2.düşük oldu ALLAH BÜYÜK zamanı değilmişKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------ ANNE - @sevyeter ---------------- ANNE
- @AdAraS -------------- ANNE
- @Olderseolur4406 ------ ANNE
- @yunus_ciklet ----------- 19 Şubat
- @sevdelim --------------- HAMİLE
- @sunflower -------------- ANNE
- @Rba8992 -------------- HAMİLE
- @Ysmen29 ---------- ANNE
- @calamityjane ---------- HAMİLE
- @ShinSeGi --------- 10 Ocak
- @missagor -------------- 28 Şubat
- @Zeynepantepli -------- HAMİLE
- @Sanis69 ------------ 11 Kasım
- @Bnnmls1 --------------- HAMİLE
- @gibigibiyim ------------- HAMİLE
- @TEKPRENSES -------- ANNE
- @Sleepyyy ----------------- HAMİLE
- @glysldnl --------------- ANNE
- @ecrin ensar bebek-elif ANNE
- @htcmhmt3238 --------- ANNE
- @Sleepow ------------------ HAMİLE
- @candy1907 ------------- ANNE
- @gulenyuzumsunsen -- HAMİLE
- @Zeyevremg ------------- 15 Ekim
- @Minik bebis ------------- 30 Temmuz
- @selin_78 --------- ANNE
- @Melan-kolik ------------ ANNE
- @yeapp ------------------ HAMİLE
- @Salcali_ekmek ---------- HAMİLE
- @bhr_su ---------------- HAMİLE
- @beklenencan ---------- 20 Ağustos
- @ayavuz18 -------------- 13 Ocak
- @11gulum --------------- 11 Eylül
- @xergen ----------- HAMİLE
- @Sunrise82 -------------- ANNE
- @Minesuu -------------- 6 Ekim
- @edacimm ------------ 17 Kasım
- @mutlucukperisi ------ HAMİLE
- @gelecekelbetgelecek --18 Ağustos
- @seieda ----------------- HAMİLE
- @bert87 ----------------- 3 Kasım
- @sukufelale -------------- ANNE
- @exclusive26 ---------- HAMİLE
- A Asiy2 ----------------- HAMİLE
- @Sevgi_16 ------------- HAMİLE
- @ayn_ayn --------------- HAMİLE
- @hrm ------------------- HAMİLE
mineati -------------- HAMİLE Amine Busra ------------- HAMİLE - @Portakallicilek -------- 27 Ağustos
- @Me-ra --------------- HAMİLE
- @xra221 --------------- 4 Ocak
- @base2012 ------------- HAMİLE
- @sertk60 ---------------- HAMİLE
- @gul_unl ------------- HAMİLE
- @mrveee28 -------------- ANNE
- @hazychampagne ------ HAMİLE
- @citlembik23 ------------- 16 Aralik
- @zuzum87 -------------- 28 Eylül
- @yesa1 ------------------ 20 Ağustos
- @Yeniigeliin ------------ HAMİLE
sonbahar21 -------------- 24 Aralık - @ada_aras ------------ HAMİLE
- @Lovelyghost ------------ HAMİLE
- @Esra Ali --------------- 8 Şubat
- @happly ---------------- HAMİLE
- @balliballi -------------- HAMİLE
- @sinkar ----------------- 7 Ocak
- @lale_cik -------------- HAMİLE
- @country ------------ HAMİLE
- @Hudabin ------------- HAMİLE
- @rune ---------------- 20 Ekim
- @Selinokay ------------ 13 Mart
- @YESIMBOZ --------- HAMİLE
- @rdlpstck ------------- 23 Ocak
- @kubsheker --------- HAMİLE
- @deliimavii ----------- HAMİLE
- @kralice89 ------------- 12 Ekim
- @friendlyfriendly -------- 27 Ocak
sher33 ------------- 17 Ekim - @eftelyaumut ----------- 17 Ekim
- @Mrvmdpl ----------- HAMİLE
- @Safistd ------------- 2 Kasım
- @Allahim neolur ------ 10 Kasım
- @peloosh ----------- HAMİLE
- @drunkenduck ----------- 2 Aralık
- @Fatimasevket ---------- 6 Mart
- @sakyuz ------------ 20 Aralık
- @fml -------------- HAMİLE
- @purki90 ------------ HAMİLE
- @buzmavileylak ---------- 3 Ocak
- @luthien58 ----------- 12 Şubat
- @Feliceee ------------ 15 Ocak
- @KVSRCN59 ---------- HAMİLE
- @solitarywoman --------- HAMİLE
- @Huriyegozde18 -------- HAMİLE
- @bretta --------------- HAMİLE
Allah sabir versin ve yeniden nasip etsin canim.. kan pihtilasmasina baktirdin mi bir sebep soyledi mi doktorlar?mrh.bayadır giremedim 6 haftalık düşük yaptım bir hafta önce 2.düşük oldu ALLAH BÜYÜK zamanı değilmiş
Allah sabır versin canım ya. Doktor herhangi bir test birşey yaptı mı?mrh.bayadır giremedim 6 haftalık düşük yaptım bir hafta önce 2.düşük oldu ALLAH BÜYÜK zamanı değilmiş
Cok gecmis olsun canim Rabbim tekrarını yasatmasin insallah. 2.dusuk diyorsun gerekli tahliller yapildimi kan pihtilasmasi yada morfoloji bozuklugu olabilir mi acabamrh.bayadır giremedim 6 haftalık düşük yaptım bir hafta önce 2.düşük oldu ALLAH BÜYÜK zamanı değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?