Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar servikal faktöre bağlı kısırlık hakkında bilgisi olan var mı? Rahim ağzındaki salgıların ph ından kaynaklı olarak spermler içerde ölüyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Boyle bir sıkıntın mi var yoksa bu konulari kurcalayip neden kendini strese sokuyorsun?

Canlarrr yardim yildiz koydugum iliski gunumdu bugunde yapicam fakat esimin sperm sayisi normalin bi tık alti yarinmi yapsam diye kararsizim yumurtanin omru 24saat diye biliyorm sizce yarin yapsam gecmi kalmis olurum

Eklentiler

• IMG_20170216_215044.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 44
Aslından yok ama Doktor aşılamayı önerirken böyle birşeyden bahsetti. Bazen Rahim ph ı nedeniyle sperm ilerleyemez aşılama yapılır demişti. Bugün kafama takıldı bu.

Cok gecmis olsun canim Rabbim tekrarını yasatmasin insallah. 2.dusuk diyorsun gerekli tahliller yapildimi kan pihtilasmasi yada morfoloji bozuklugu olabilir mi acaba
Üniversiteye sevk etti az toparlansam gitcem herşeye baktırıcam.malesef bulunduğum ilde o dediklerinize bakmıyorlar üniversite de yok.araştırmadan gebe kalmam herseferinde hevesimiz kursağımda kalıyor.ilkinde bakmak istedim normal düşünme kötü şeyler dedi doktor.2 yıldır çektiğimi bir ben biliyorum.

Aynı şeyleri bende çok yaşadım beraber düğün yaptığımız arkadaşlar 2. Bebeğini aldı kucağına ben stres yaptıkça olmadığını farkettim boş ver oluruna bırak.bu Arda yumurtlama günü takip Et her ayı değerlendir.stres çok etkili.

Cok haklisin tahmin edebiliyorum az cok yasadiklarini insallah tez vakitte toparlanip sebebini arastirirsin. Rabbim saglikli gebelik nasip eder hayirli vakitte insallah ve bu gunleri unutursun.

Çok geçmiş olsun

Bir soru sormak istiyorum ben ya. Önceki sorularım cevapsız kaldı ama ben yine de sorym. Bende ilk kez ilişki sonrası kasık ağrıları oldu dün gece. Adet olacakmış gibi ama adetime daha çook var :/ bu arada ben adet tarihimi yazmıştım daha önce 11 mart diye ablacım ama değiştirmemişsin Sabirsiz61

Gozumden kacmistir malum bebekle ugrasiyorum. Her agriyi bebege yormayin buraz oluruna bırakın kafaniz rahatlasin.

Sonraki iliskilerde de agri olursa vajinal mantar olabilir canim akintin var mi enfeksiyona dair

Sabirsiz61 slm canm bırsey danısıcam sana.bugun 15.gunum ve test pık yaptı. dun aksam ılıskı olmustu.bugunu es gecıp yarın sabah mı yapsak yoksa bugun de ılıskı olsa mı

Bence ilişki olmalı canın şansını artırırsın
Bı de benım test hemen sılınmıyo canm ıkı gun pık kalıyo o yuzden yarın sabah mı olsa dedm oyyy ne kadar karısık ısler bunlar.bı de sabah spermler daha aktıf oluyorlarmıs ondan aklıma gelıyo da gelıyo ıste hep acabalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…