- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.501
Her zaman olan akıntım yani bi değişiklik olmadıSonraki iliskilerde de agri olursa vajinal mantar olabilir canim akintin var mi enfeksiyona dair
Ben genelde 1 gün aralıklarla değerlendirirdim en son pik olunca 3 gün üst üste değerlendirdim bi değişiklik yapayım dedim öyle gebe kaldığımı fark ettim sperm sayısında düşüklük yoksa bu ay böyle deneSabirsiz61 slm canm bırsey danısıcam sana.bugun 15.gunum ve test pık yaptı. dun aksam ılıskı olmustu.bugunu es gecıp yarın sabah mı yapsak yoksa bugun de ılıskı olsa mı
Yarin sabahta olur hemde en guzeli olur :)Sabirsiz61 slm canm bırsey danısıcam sana.bugun 15.gunum ve test pık yaptı. dun aksam ılıskı olmustu.bugunu es gecıp yarın sabah mı yapsak yoksa bugun de ılıskı olsa mı
Bende ovulasyon testi aldım ama cift cizgiyi gördüğün gün mü yapmalı? Ve kac gün arayla?Yarin sabahta olur hemde en guzeli olur :)
CANım akşam testin de açılma yoksa bencede sabah en iyisi gerçekten gebelik şansını sabah ilişkisi artırır benimde gebe kaldığım testim iki gün pikti ilk gün akşam ilişki oldu ikinci pik günğ akşam testim silinmesine rağmen ertesi sabah ilişki oldu o ay hamile kaldım belki sabah ilişkim şansımı artırdıTamam canm ıns bu ay tutar bana da dua et olur mu
Cift cizgi her testte cikiyor zaten onemli olan t cizgisinin c den koyu olmasi o günü ve siliklestigi gunu degerlendirmen kafi.Bende ovulasyon testi aldım ama cift cizgiyi gördüğün gün mü yapmalı? Ve kac gün arayla?
Tamam bide öyle deneyeyimCift cizgi her testte cikiyor zaten onemli olan t cizgisinin c den koyu olmasi o günü ve siliklestigi gunu degerlendirmen kafi.
Ben de tam bunu dusunuyorm cunku dıger aylar pıkı degerlendırdr 4 gun ust ustede oldu olmadı.bu ayda dunden ılıskı var zaten hafta sonu oldugu ıcın cumartesı pazar sabahları ılıskı olsn dıye dusunuyorm senınkı gıbı.kac dakka kalkmadan yattn.ben 40 dakka yatıyorm sonra dusumu alıyorm geneldeCANım akşam testin de açılma yoksa bencede sabah en iyisi gerçekten gebelik şansını sabah ilişkisi artırır benimde gebe kaldığım testim iki gün pikti ilk gün akşam ilişki oldu ikinci pik günğ akşam testim silinmesine rağmen ertesi sabah ilişki oldu o ay hamile kaldım belki sabah ilişkim şansımı artırdı
Tamam yarın sabaha karar verdm bende bı de onu deneyelım sabah ılıskısını.ıns tutar hayırlısıylaYarin sabahta olur hemde en guzeli olur :)
Canım ben en az bir saat kalkmadım ama gece ikişki olmuşsa sabah duş aldım sabah ilişkidede en az 2-3 saat sonra duş aldımBen de tam bunu dusunuyorm cunku dıger aylar pıkı degerlendırdr 4 gun ust ustede oldu olmadı.bu ayda dunden ılıskı var zaten hafta sonu oldugu ıcın cumartesı pazar sabahları ılıskı olsn dıye dusunuyorm senınkı gıbı.kac dakka kalkmadan yattn.ben 40 dakka yatıyorm sonra dusumu alıyorm genelde
İnşallah canım allah sanada hayırlısı ile nasip etsinBen de tam bunu dusunuyorm cunku dıger aylar pıkı degerlendırdr 4 gun ust ustede oldu olmadı.bu ayda dunden ılıskı var zaten hafta sonu oldugu ıcın cumartesı pazar sabahları ılıskı olsn dıye dusunuyorm senınkı gıbı.kac dakka kalkmadan yattn.ben 40 dakka yatıyorm sonra dusumu alıyorm genelde
Cnm çok tşk ederim bende cuma gittim ilk kez kamer beye..ama bebeğin heyecanından bişey soramadım. UygunmuşPaytiPo meraba canim. Bugun gittigim hastanedeki dogum fiyatlarini ogrendim. Normal 550, sezeryan 950. Odalar tek kisilik
Amın canm cok sagol.bızım dun aksam 11.30 da ılıskı oldu cunku kasıklarım baya agrıdı ve cokca sıvı akıntım oldu buyuk ıhtımal dun gece catladı yumos o yuzden sabahı beklemedm ve sabaha kadar da oyle uyudum.bugun 4 gıbı test yapıcam bakalm ne olmusİnşallah canım allah sanada hayırlısı ile nasip etsin
İyi yapmışsın canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsunAmın canm cok sagol.bızım dun aksam 11.30 da ılıskı oldu cunku kasıklarım baya agrıdı ve cokca sıvı akıntım oldu buyuk ıhtımal dun gece catladı yumos o yuzden sabahı beklemedm ve sabaha kadar da oyle uyudum.bugun 4 gıbı test yapıcam bakalm ne olmus
Bugun ku test dune gore acık ama tam degıl acıklıgı. catlamıs oluyo demı.yoksa tam sılıklesınce mı catlıyoİyi yapmışsın canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun
Hafif bile açılmış olsa çatlamış oluyor canımBugun ku test dune gore acık ama tam degıl acıklıgı. catlamıs oluyo demı.yoksa tam sılıklesınce mı catlıyo
Tamam canm cok sagol. rabbım razı olsn .saglıklı sıhhatlı hayırla ıns bebısıne kavusursun canm. kolay dogumların olsn ınsHafif bile açılmış olsa çatlamış oluyor canım
Ben kullaniom cnm netten ismarladim ben pressed jel yazio onu al mavi paket cocuk anne resim varİyi akşamlar kızlar. Daha önce preseed jel kullanan var mı? Nerden aldınız? Bir çok sitede satış var ama hangisi güvenilir bilemedim. Haftasonu hem onu testi hem de jeli sipariş vereyim diyordum ama karar veremedim nerden alacağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?