Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar meraba size esimin test sonuclarini yolluyorum aranizda anlayanlar varsa cevaplarsa sevinirim normal yoldan hamile kalmam mümkün mü

Selamlar, ovulasyon testinde koyuluğu 11 inde yakaladm 12 de silindi 9,11 ve 12 yi değerlendirdim. 2 aydır 25 i gbi adet oluyorum kan testini en erken ne zaman yaptırabilirim

yeni ay yeni umutlar şuan bat veremiyorum ama sanırım yumurtam geçen ay çatlamadı pik olmadan silinmişti kist oldu galiba adetim kahverengi akıntı şeklinde sürdü hala devam ediyor, bal tarçın çöretotunu okudum günlerdir bir çok kişi hamile kalmış, bu ay innovita ovulasyon testi aldım daha önceki laboquick ti bu aydan ümitliyim inşallah olur, tavsiyelerinize açığım yumurtlamayı tespit edersem bat vereceğim

Canım yumurtlama olmaması normal bir durum değil. Doktora gittin mi. Bunun için klomen veriyorlar en azından zaman kaybetmezsin. Ayrıca ben inofolic şase kullanıyorum. Bi doktor tavsiye etti ama düzenli değil. Mesela bugün Adetin yedinci günü daha hiç almadım akşam içicem. Bal tarçın çörek otu da faydalıdır herhalde. Allah yardımcımız olsun arkadaşım. Ben de çok mutsuzum bu nedenle ama Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Evet canım daha önce doktora gittim 1 yıl önce hormonlarım pko lehine çıkmıştı ama doktor herhangi bi ilaç vermedi bir yıl dene olmazsa gel dedi 1 yıl sonra gittiğimde hormonlarım normal çıktı ultrasonda da herhangi bişey çıkmadı ilaçsız takip yaptırdım bi ay çok geç gelişiyor yumurta tekrar doktora gidemedim çok yoğun çalışıyorum 2 ay sonra gitmeyi düşünüyorum, ilaç tedavisinden önce alternatif tıp yöntemlerini denemek istedim araştıra araştıra uzman oldum nerdeyse zaten, üzülme ben 14 aydır korunmuyorum ve hiç gebe kalamadım 2 aydır ovulasyon testi yapıyorum hep düzensiz adetler bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler....

Bende bugun wc ye gittim kirmizi gördum.pecetede morelim sifirlarda cok uzgunum cok ama Allahin bildigi vardir ins bi sorun yoktur progestoron icin kan verdim simdide aderim ucuncu gunu gidip vercem ins

Kızlar teste bakarmısınız dün ilişki oldu. Testi şimdi yaptım buğün 13. Günüm Sabirsiz61 Amine Busra xra221 ve diğer kızlar... Bu arada nasılsınız pek giremiyorum kusura bakmayın

Eklentiler

• _20170221_185557.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 34
  • _20170221_185526.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…