Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Iyi aksamlar bayanlar regl dongum 33 gun dun rastgele test yapmaya basladim 15.gunumdu bugunde yaptim bakar misiniz?sizce daha koyulasir mi? Yumurta tembelligim var bayadir 2.cizgiyi goremedim bugun oglen gorunce gozlerim yasardi resmen dun iliski oldu bugunde olsun dimi hatta yarinda

Foto yan cikmis duzeltemedim

Cnm buğün de çalışma olsun yarın da gerisi kısmet :) benim de buğün pik yaptı

Yarin olsun bence bugun mola verin :) inan gebelik testi diye heyecanlanip actim etiketi gorunce :)
İnş cnm birgün gebelik testi de yükleyeceğim inanıyorum. Cnm dün koyulaşmaya başlamıştı sabah yapamadım test belki sabah daha koyuydu ben kaçırmış olabilirim. Yarın akşam geç kalabilirim. Buğün ve yarın ilişki olsun diyorum )

O zaman haklisin olsun iliski :)

Bilmiom cnm aradim sordum cok cok iyi dediler oersembede 3.gunu adetimin kan vercem öbur hormonlar icin
Hmm yumurtlamada önemli ozaman iyi doktor dedi esinde olabilir sorun dedi esime dedim uzuldu yok gitmem doktora dedi olmuorsa olmasin dedi morel sifir

cnm eşinin üzerine çok fazla gitme erkeklerin kabullenmesı zaman alıyor. Biraz daha deneyın doğal yollarla olacagına inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…