- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.561
canım benim eşim çok anlayışlı bu gibi durumlarda erkeklik gururu vs dinlemeyen biridir ama inan bende kaç aydır doktora gitmesi için yalvarıyorum resmen ama çokta üstüne gitmiyorum 8. ayımızdayız ben her türlü tahlil vs yaptırdım bir kerede sen git diyorum tamam diyor ama bir harekette yok.olmuyorsa olmasın diye bir şey yok grip olduğunda üşüttüğünde nasıl gidiyorlarsa gidecekler doktora biz anne olmak istiyoruz bunun için üstlerine düşenleri yapmalılar. ben bu ayregl olursam ki inşallah olmam direk randevu alıp elinden tutup götüreceğimBilmiom cnm aradim sordum cok cok iyi dediler oersembede 3.gunu adetimin kan vercem öbur hormonlar icin
Hmm yumurtlamada önemli ozaman iyi doktor dedi esinde olabilir sorun dedi esime dedim uzuldu yok gitmem doktora dedi olmuorsa olmasin dedi morel sifir
Ai neguzel dedin olcak diye ai simdiden heycan ettim.ins cnm seninde olurcnm eşinin üzerine çok fazla gitme erkeklerin kabullenmesı zaman alıyor. Biraz daha deneyın doğal yollarla olacagına inanıyorum...
Neguzel dedin benimki inat cokkkk inat yok dedimi anam cevirmek mumkun degil randavu var 14.3 de gitmior gecende ben gittim o yok dior sirun bende tamam dio gitmio niye böle bilmiom bende olsa sucu atacak ustumu Allahim buyukcanım benim eşim çok anlayışlı bu gibi durumlarda erkeklik gururu vs dinlemeyen biridir ama inan bende kaç aydır doktora gitmesi için yalvarıyorum resmen ama çokta üstüne gitmiyorum 8. ayımızdayız ben her türlü tahlil vs yaptırdım bir kerede sen git diyorum tamam diyor ama bir harekette yok.olmuyorsa olmasın diye bir şey yok grip olduğunda üşüttüğünde nasıl gidiyorlarsa gidecekler doktora biz anne olmak istiyoruz bunun için üstlerine düşenleri yapmalılar. ben bu ayregl olursam ki inşallah olmam direk randevu alıp elinden tutup götüreceğim
sorun bendeyi neye dayanarak söylüyor hiç tahlil yaptırmadı dimi? ikna edemiyorsan dayacaksın keçiboynuzu kürünü balı poleni hatta çinko hapları mı ne kullanıyormuş erkekler belki burda bilenler çıkar sanki gerçekten sorun varmış tahlilleri kötü çıkmış gibi davranacaksın. bu kürlerle bile değerleri yükselten kadınlar var guruplarda. ben mart ayında da götüremezsem (çünkü iş yerinden izin alamıyorum vs diyor) alacam kür malzemelerini her akşam bir şeyler içireceğim başka çare bırakmıyorlar çünkü bize. hiç olmadı her akşam havuç suyu sıkıp içiricem eşimeNeguzel dedin benimki inat cokkkk inat yok dedimi anam cevirmek mumkun degil randavu var 14.3 de gitmior gecende ben gittim o yok dior sirun bende tamam dio gitmio niye böle bilmiom bende olsa sucu atacak ustumu Allahim buyuk
cnm çoğu zaman 10. yada 11. gün başlıyorum :))Ai neguzel dedin olcak diye ai simdiden heycan ettim.ins cnm seninde olur
Sen adet bitince kac gun sonra denemelere baslion cnm
cnm hiç farketmez içinden nasıl gelıyorsa öyle davran 2,5 senedir deneiyorum gün aşırıda oldu, üst üstte 3 günde ama nasip olmadı nasibindeyse her türlü senı bulacak bebişin :)) dün gece ilişkı oldu şükür... buğünde testte göre davranıcagım ben, eğer koyuluk silinmezse buğünü es gecip yarına bırakabılırım ama silindiyse son defa bebiş için bu akşamda ilişkı olur... ama koyuluk silinir büyük ihtimalle yane öyle umuyorum :))
bende öyle olmasını umuyorum inşallah silinmeye başlamıştır. canım benim en son 3 gün üst üste ilişkim olduğunda hamile kalmıştım ama devam etmedi nasip değilmiş aylar sonrada 2. çizgiyi görünce heyecanlandım ne yapayımcnm hiç farketmez içinden nasıl gelıyorsa öyle davran 2,5 senedir deneiyorum gün aşırıda oldu, üst üstte 3 günde ama nasip olmadı nasibindeyse her türlü senı bulacak bebişin :)) dün gece ilişkı oldu şükür... buğünde testte göre davranıcagım ben, eğer koyuluk silinmezse buğünü es gecip yarına bırakabılırım ama silindiyse son defa bebiş için bu akşamda ilişkı olur... ama koyuluk silinir büyük ihtimalle yane öyle umuyorum :))
cnm bende histeroskopi oldum bu beşinci ayım eğer bu ay olmazsa mart ayında aşılama düşünüyorum :) Rabbim bir an önce nasip etsin isteyen herkese inş... sanada çok geçmiş olsun düşükten sonra genellıkle hemen hamile kalınıyor üzülme cnm inş bu ay bebişin gelıor :)bende öyle olmasını umuyorum inşallah silinmeye başlamıştır. canım benim en son 3 gün üst üste ilişkim olduğunda hamile kalmıştım ama devam etmedi nasip değilmiş aylar sonrada 2. çizgiyi görünce heyecanlandım ne yapayımdediğin gibi nasibimizde varsa tutacak inşallah
Ay canim amin insallah nerde isteyen varsa hepsi bu ay hamile kalsincnm bende histeroskopi oldum bu beşinci ayım eğer bu ay olmazsa mart ayında aşılama düşünüyorum :) Rabbim bir an önce nasip etsin isteyen herkese inş... sanada çok geçmiş olsun düşükten sonra genellıkle hemen hamile kalınıyor üzülme cnm inş bu ay bebişin gelıor :)
Cnm bana cogu dediki adetin biter bitnez mesela 5 gun adet oluorsan yikan 6ci gun iliski gir 3 gun pespese sonra 1 hafta ara sonra yine 3 gun bak nasiltutuor dediler adet bitince rahimmi acikmis öle birseycnm çoğu zaman 10. yada 11. gün başlıyorum :))
Tm cnm ya doktor sende yoksa belki esinde yavas sperm vardir dedi yada özurlu sperm fasladir tutmuordur dedi kardesi özurlu ve gemetik hastaligi esim belki tasiyici ondanda yani hepsi bakilcak iste ama diom ben sende sorun olsa ve olmaza cocugunuz ben yine seninlegim diom yanisorun bendeyi neye dayanarak söylüyor hiç tahlil yaptırmadı dimi? ikna edemiyorsan dayacaksın keçiboynuzu kürünü balı poleni hatta çinko hapları mı ne kullanıyormuş erkekler belki burda bilenler çıkar sanki gerçekten sorun varmış tahlilleri kötü çıkmış gibi davranacaksın. bu kürlerle bile değerleri yükselten kadınlar var guruplarda. ben mart ayında da götüremezsem (çünkü iş yerinden izin alamıyorum vs diyor) alacam kür malzemelerini her akşam bir şeyler içireceğim başka çare bırakmıyorlar çünkü bize. hiç olmadı her akşam havuç suyu sıkıp içiricem eşime
tatlım rahimin açık olması bir anlam ifade etmiyor ki yumurtanın gelişmesi çatlaması lazım o da en az 1 haftalık bir süreyi kapsıyor. ha şu da var regl olmasına 1 gün kala ya da regl biter bitmez hamile kalanlarda yok mu var alnımıza ne yazılmışsa artıkCnm bana cogu dediki adetin biter bitnez mesela 5 gun adet oluorsan yikan 6ci gun iliski gir 3 gun pespese sonra 1 hafta ara sonra yine 3 gun bak nasiltutuor dediler adet bitince rahimmi acikmis öle birsey
cnm bende polip yokto doktorun dediğine göre rahim yolunda darlık vardı genişletildi ama yine gelışme yok cnm... ben akşam 7 de test yapıcagım atarım sana bakalım silinmişmi? senin bu akşamda çalışma olsun sonra keyfinize bakın :))Ay canim amin insallah nerde isteyen varsa hepsi bu ay hamile kalsin
Polip mi var di sende?bende de var ama doktor hamile kalabilirsin aldirmadan once deneyin dedi. Bakalim olmazsa mart ya da nisanda aldiririm bende.. Test yaptin mi benim testimin rengi acilmis dun gece cok kasik agrim ve karin agrim oldu catladi sanirim
Eki Görüntüle 1957614
aa o zaman genetiğe falan kesinlikle baktırın. tabi Rabbim nasip etmezse ne olacak adamları boşucaz mıTm cnm ya doktor sende yoksa belki esinde yavas sperm vardir dedi yada özurlu sperm fasladir tutmuordur dedi kardesi özurlu ve gemetik hastaligi esim belki tasiyici ondanda yani hepsi bakilcak iste ama diom ben sende sorun olsa ve olmaza cocugunuz ben yine seninlegim diom yani
cnm hiç öyle denemedım duymadım da ...Cnm bana cogu dediki adetin biter bitnez mesela 5 gun adet oluorsan yikan 6ci gun iliski gir 3 gun pespese sonra 1 hafta ara sonra yine 3 gun bak nasiltutuor dediler adet bitince rahimmi acikmis öle birsey
hiteroskopi denilince aklıma hemen polip geliyor benimcnm bende polip yokto doktorun dediğine göre rahim yolunda darlık vardı genişletildi ama yine gelışme yok cnm... ben akşam 7 de test yapıcagım atarım sana bakalım silinmişmi? senin bu akşamda çalışma olsun sonra keyfinize bakın :))
Yok cnm.ne bosamasi imtihan bu bizdede sorun olabilir adamlarmi bosuyacak oda kötu ya bu dunya gelici gecici kirmadan uzmeden ahirettimize göceriz bu bekledigimiz surede mukafat alcaz insaa o zaman genetiğe falan kesinlikle baktırın. tabi Rabbim nasip etmezse ne olacak adamları boşucaz mısonuçta herkes anne baba olcak diye bir kaide yok biz üstümüze düşeni yapıyoruz takdir Yüce Mevlamın
Nebileyim hersey deneyesim.geliocnm hiç öyle denemedım duymadım da ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?