- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.581
Hamilesin tebrikler cnmKızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
hayırlısı olsun canım bu kadar erken baktırdıysan ve 20,40 çıktıysa süper 2 gün sonra yine ver kan 2 katına çıkıp düzenli yükselmesi lazım. sağlıkla devam etsin inşallahKızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
bekle tatlım bende bu ay hamile kalırsam eşime de söylemeyeceğim kimyasaldan sonra baya üzülmüştü eşim. değerin kese görmek için gerekli yüksekliğe gelinceye kadar bekleAllah razı olsun canlarım sığamıyorum işyerine eşime aileme söylemeyeceğim henüz, çok heyecanlıyım
cnm benımde aklımda aşılama olmadan direk tüp denemek vardı ama son zamanlarda çevremdde aşılama ile hamile kalan birçok kişi görünce vazgeçtim... bizim sebebsiz infertilite eşimim değerleri çok iyi benımde normal yaşımızda daha genç o yüzden 2 defa aşılama olmadan tüp bebeğe geçmek istemiyorum :)hiteroskopi denilince aklıma hemen polip geliyor benimbirde bu ay tutmazsa aşılama değilde direk tüp deneseniz çoğu topikte aşılamay vakit kaybı diyorlar tabi maddiyat ta çok önemli tüp bebekte
Arkadaşlar ben dün sabah sekizbuçuk gibi sezaryenle doğurdum. Bebeğim beklediğimden çok daha iyi çok şükür. 36+3 günlük bekleyemedi miniğimmm
cnm inş değerin sağlıklı şekılde artar tebrik ederım :)Kızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
cnm pko genellıkle ultrasyon kontrollerınde bellı oluyor çatlamamış yumurtalar sıra sıra üzüm gibi diziliyor ve doktor anlıyor pko teşhisi koyuyor... progestronun iyi olması bir nevi yumun çatladığını gösterır yumurta çatlıyorsada pko olma şansın yoktur cnm :)Nebileyim hersey deneyesim.geliopeki pkolu olunca nerden belli olur progestoron kanda olurmuydu cnm
ayyy buradaki solitarywoman benimKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------ ANNE - @sevyeter ---------------- ANNE
- @AdAraS -------------- ANNE
- @Olderseolur4406 ------ ANNE
- @yunus_ciklet ----------- 19 Mart
- @sevdelim --------------- HAMİLE
- @sunflower -------------- ANNE
- @Rba8992 -------------- HAMİLE
- @Ysmen29 ---------- ANNE
- @calamityjane ---------- HAMİLE
- @ShinSeGi --------- 10 Ocak
- @missagor -------------- 28 Şubat
- @Zeynepantepli -------- HAMİLE
- @Sanis69 ------------ 11 Kasım
- @Bnnmls1 --------------- HAMİLE
- @gibigibiyim ------------- HAMİLE
- @TEKPRENSES -------- ANNE
- @Sleepyyy ----------------- HAMİLE
- @glysldnl --------------- ANNE
- @ecrin ensar bebek-elif ANNE
- @htcmhmt3238 --------- ANNE
- @Sleepow ------------------ HAMİLE
- @candy1907 ------------- ANNE
- @gulenyuzumsunsen -- HAMİLE
- @Zeyevremg ------------- 15 Ekim
- @Minik bebis ------------- 30 Temmuz
- @selin_78 --------- ANNE
- @Melan-kolik ------------ ANNE
- @yeapp ------------------ HAMİLE
- @Salcali_ekmek ---------- HAMİLE
- @bhr_su ---------------- HAMİLE
- @beklenencan ---------- 20 Ağustos
- @ayavuz18 -------------- 13 Ocak
- @11gulum --------------- 11 Eylül
- @xergen ----------- HAMİLE
- @Sunrise82 -------------- ANNE
- @Minesuu -------------- 6 Ekim
- @edacimm ------------ 17 Kasım
- @mutlucukperisi ------ HAMİLE
- @gelecekelbetgelecek --18 Ağustos
- @seieda ----------------- HAMİLE
- @bert87 ----------------- 3 Kasım
- @sukufelale -------------- ANNE
- @exclusive26 ---------- HAMİLE
- @Asiy2 ----------------- HAMİLE
- @Sevgi_16 ------------- HAMİLE
- @ayn_ayn --------------- HAMİLE
- @hrm ------------------- HAMİLE
- @mineati -------------- HAMİLE
Amine Busra ------------- HAMİLE Ateacherlady -------- 27 Ağustos - @Me-ra --------------- HAMİLE
- @xra221 --------------- 4 Ocak
- @base2012 ------------- HAMİLE
- @sertk60 ---------------- HAMİLE
- @gul_unl ------------- HAMİLE
- @mrveee28 -------------- ANNE
- @hazychampagne ------ HAMİLE
- @citlembik23 ------------- 16 Aralik
- @zuzum87 -------------- 28 Eylül
- @yesa1 ------------------ 20 Ağustos
- @Yeniigeliin ------------ HAMİLE
- @sonbahar21 -------------- 24 Aralık
- @ada_aras ------------ HAMİLE
- @Lovelyghost ------------ HAMİLE
- @Esra Ali --------------- 11 Mart
- @happly ---------------- HAMİLE
- @balliballi -------------- HAMİLE
- S sinkar ----------------- 7 Ocak
- @lale_cik -------------- HAMİLE
- @country ------------ HAMİLE
- @Hudabin ------------- HAMİLE
- @rune ---------------- 20 Ekim
- @Selinokay ------------ 13 Mart
- @YESIMBOZ --------- HAMİLE
- @rdlpstck ------------- 23 Ocak
- @kubsheker --------- HAMİLE
- @deliimavii ----------- HAMİLE
- @kralice89 ------------- 12 Ekim
- @friendlyfriendly -------- 27 Ocak
- @sher33 ------------- 17 Ekim
- @eftelyaumut ----------- 17 Ekim
- @Mrvmdpl ----------- HAMİLE
- @Safistd ------------- 2 Kasım
- @Allahim neolur ------ 10 Kasım
- @peloosh ----------- HAMİLE
- @drunkenduck ----------- 2 Aralık
- @Fatimasevket ---------- 6 Mart
- @sakyuz ------------ 20 Aralık
- @fml -------------- HAMİLE
- @purki90 ------------ HAMİLE
- @buzmavileylak ---------- 3 Ocak
- @luthien58 ----------- 12 Şubat
- @Feliceee ------------ 15 Ocak
- @KVSRCN59 ---------- HAMİLE
bir garip oblomov --------- HAMİLE - @Huriyegozde18 -------- HAMİLE
- @bretta --------------- HAMİLE
Çok sağol kuzum inşallah :)cnm inş değerin sağlıklı şekılde artar tebrik ederım :)
Ya evet cok iyi dendi iste internetten de baktim.progesteron az olmasi deger hastalik olur yuksek olmasi da iste pkolu ya iyi olmasinu sanki hamile gibi murlu oldum sorun cikmasinda bende yetercnm pko genellıkle ultrasyon kontrollerınde bellı oluyor çatlamamış yumurtalar sıra sıra üzüm gibi diziliyor ve doktor anlıyor pko teşhisi koyuyor... progestronun iyi olması bir nevi yumun çatladığını gösterır yumurta çatlıyorsada pko olma şansın yoktur cnm :)
Tebrik ederim canımm ne kadardır deniyordun sen hayırla al kucağınaÇok sağol kuzum inşallah :)
Oluyorda mi lafmi olmus bile hemde cok guzel olmus gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin darisi bekleyenleri basina hayırlısı ile insallah.Kızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
Canim dusukmu yaptin sen ?ayyy buradaki solitarywoman benimgörmemişim ah o zamandan kalmış bebeğim olaydı da adım olmasaydı keşke
8 aydır canım inşallah umarım değer yükselmeye devam eder cuma test yaptırıp cumartesi doktora gideceğim bakalımTebrik ederim canımm ne kadardır deniyordun sen hayırla al kucağına
Sagol canim tesekkur ederim darisi basiniza insallah tez zamanda guzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim.Sabirsiz61 canım gözün aydin allah anali babali buyutsn inşallah. Benim bekleme sürem bitti tüm gebelik öncesi testlerimi yaptırdım folik asitimi aldım çalışmalara başlıyorum :) 17 mart bat günü öpüldünüz
Amin canımm şoktayım hala adet gününe daha varya o yüzden beklemiyodum 2 gün öncede 1.7 olunca şaşkınım cumartesi gelmeden heveslenmek istemiyorumOluyorda mi lafmi olmus bile hemde cok guzel olmus gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin darisi bekleyenleri basina hayırlısı ile insallah.
kimyasal oldu malesef 2 sefer yükseldi sonra reglimi 4-5 gün geçtiten sonra kanamam başladı buraya yazdım diye hatırlıyorum benCanim dusukmu yaptin sen ?
Bende kimyasal yasadim ama bak kizim uyuyor yanimda simdi. Saglikli olsaydi dusmezdi boyle bak olaya hayırlısıyla tekrardan en kisa zamanda ver mujdeyi insallahkimyasal oldu malesef 2 sefer yükseldi sonra reglimi 4-5 gün geçtiten sonra kanamam başladı buraya yazdım diye hatırlıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?