Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
hayırlısı olsun canım bu kadar erken baktırdıysan ve 20,40 çıktıysa süper 2 gün sonra yine ver kan 2 katına çıkıp düzenli yükselmesi lazım. sağlıkla devam etsin inşallah

Allah razı olsun canlarım sığamıyorum işyerine eşime aileme söylemeyeceğim henüz, çok heyecanlıyım
bekle tatlım bende bu ay hamile kalırsam eşime de söylemeyeceğim kimyasaldan sonra baya üzülmüştü eşim. değerin kese görmek için gerekli yüksekliğe gelinceye kadar bekle

hiteroskopi denilince aklıma hemen polip geliyor benim birde bu ay tutmazsa aşılama değilde direk tüp deneseniz çoğu topikte aşılamay vakit kaybı diyorlar tabi maddiyat ta çok önemli tüp bebekte
cnm benımde aklımda aşılama olmadan direk tüp denemek vardı ama son zamanlarda çevremdde aşılama ile hamile kalan birçok kişi görünce vazgeçtim... bizim sebebsiz infertilite eşimim değerleri çok iyi benımde normal yaşımızda daha genç o yüzden 2 defa aşılama olmadan tüp bebeğe geçmek istemiyorum :)

Kızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
cnm inş değerin sağlıklı şekılde artar tebrik ederım :)

Nebileyim hersey deneyesim.gelio peki pkolu olunca nerden belli olur progestoron kanda olurmuydu cnm
cnm pko genellıkle ultrasyon kontrollerınde bellı oluyor çatlamamış yumurtalar sıra sıra üzüm gibi diziliyor ve doktor anlıyor pko teşhisi koyuyor... progestronun iyi olması bir nevi yumun çatladığını gösterır yumurta çatlıyorsada pko olma şansın yoktur cnm :)

ayyy buradaki solitarywoman benimgörmemişim ah o zamandan kalmış bebeğim olaydı da adım olmasaydı keşke

Sabirsiz61 canım gözün aydin allah anali babali buyutsn inşallah. Benim bekleme sürem bitti tüm gebelik öncesi testlerimi yaptırdım folik asitimi aldım çalışmalara başlıyorum :) 17 mart bat günü öpüldünüz

Ya evet cok iyi dendi iste internetten de baktim.progesteron az olmasi deger hastalik olur yuksek olmasi da iste pkolu ya iyi olmasinu sanki hamile gibi murlu oldum sorun cikmasinda bende yeter

Oluyorda mi lafmi olmus bile hemde cok guzel olmus gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin darisi bekleyenleri basina hayırlısı ile insallah.

Sagol canim tesekkur ederim darisi basiniza insallah tez zamanda guzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim.

Oluyorda mi lafmi olmus bile hemde cok guzel olmus gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin darisi bekleyenleri basina hayırlısı ile insallah.
Amin canımm şoktayım hala adet gününe daha varya o yüzden beklemiyodum 2 gün öncede 1.7 olunca şaşkınım cumartesi gelmeden heveslenmek istemiyorum

kimyasal oldu malesef 2 sefer yükseldi sonra reglimi 4-5 gün geçtiten sonra kanamam başladı buraya yazdım diye hatırlıyorum ben
Bende kimyasal yasadim ama bak kizim uyuyor yanimda simdi. Saglikli olsaydi dusmezdi boyle bak olaya hayırlısıyla tekrardan en kisa zamanda ver mujdeyi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…