Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bende kimyasal yasadim ama bak kizim uyuyor yanimda simdi. Saglikli olsaydi dusmezdi boyle bak olaya hayırlısıyla tekrardan en kisa zamanda ver mujdeyi insallah
Allah saglik sihhat versin kizina amin canim insallah bende oyle diyorum ama bazen dusmemis olsaydi 5 aylik olacaktim diyorum

Cnm ben erken kalkarımda eşim sabah olsun isremiyor akşam daha güzel diyor )
Benim adamda kesinlikle is zamani sabah kalkipta iliski olsun diye dusunmez uykusundan feragat etmez kesinlikle.. 4 senelik evliyim 1 ya da 2 kere gunduz olmustur heralde o da hafta sonu ogle vaktine yakindirbizim dunku islemde tamam sonrasi Allah Kerim artik

Bende 4 de gircem ins yasin kac bizim hafta sonu gunduz olur oda bizde hep aksam olacaksa olur zaten

Kızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
Tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşaallah canım darısı bize olsun

Ama spermlerin en iyi zamani sabah saatleri uzmanlar bile özellikle öneriyor. Bazi seylerden feragat etmek lazim :)
biliyorum cnm haklısın sabah yaptığımızda oldu bazen haftasonuan denk gelıyordu yum zamanı o zaman sabah ilişkı oluyordu ama yine olmadı... kısmetimde olsa şimdiye kadar çoktan olurdu... öbür ay aşılama yaptıravcagım zaten spermler sabah erkenden verilecek bakalım olacakmı

cnm açıkcası benımde kalkasım olmuyor zaten 6'da kalkıyorum iş için ilişkı için 5'te kalkmam lazım kı yetişeyim, oda daha çok strese sokuyor ikimizi, bizde haftasona denk gelırse 9 -10 gibi ilişkı oluyor... bizimde dün tamam bundan sonra gün aşırı 2 ker daha ilişkı olur sonra keyfi olur artık :))

ay evet stres oldu mu hiç olmuyor dün bizimde biraz zoraki oldu bol bol güldükama bakalım bebiş için her şeye değer inşallah nasibimizde vardır da sağlıkla gelir bebişlerimiz

Tebrik ederim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşaallah canım darısı bize olsun
Teşekkürler canım, Amin inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına :) ben hala inanamadığım için eşime anneme söyleyemedim. İçimde tutmaktan ve yarını beklemekten patlayacağım :)

Teşekkürler canım, Amin inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına :) ben hala inanamadığım için eşime anneme söyleyemedim. İçimde tutmaktan ve yarını beklemekten patlayacağım :)
Bende söylemem. Diye düşünüyorum seni anlayabiliyorum canım mutluluktan 4köşesin ama sakinsin tebrik ederim yinede ben dayanabilir miyim onuda bilmiyorum

8 aydır canım inşallah umarım değer yükselmeye devam eder cuma test yaptırıp cumartesi doktora gideceğim bakalım
Canım hayırlı olsun. İnşallah güzel güzel artar değerlerin. Darısı bizlerin başına. Rabbim bize de böyle mutluluk nasip etsin. Bizleri de haberdar et gelişmelerden

Bende söylemem. Diye düşünüyorum seni anlayabiliyorum canım mutluluktan 4köşesin ama sakinsin tebrik ederim yinede ben dayanabilir miyim onuda bilmiyorum
cnm merhaba nasılsın? ben dahılıye randevumu pazartesıne aldım yarına denk getiremedım... ilacımda bitmek üzere... bu ilacı eczaneden gidip alabılırmıyız reçetesız yane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…