- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.621
benımde yaş 27 ve 2,5 senelık evlıyım :))yaş 29 canım benim. bizde nisanda tam 4 sene olcaz artık bişi kalmadı
Ay sen dogum yapmissin simdi msjini gorunce bu msji arayip buldum tebrik ederim Rabbim saglikli uzun ömürler versin evladina. Korktugun gibi olmamis ne bizinkinden 5 gun erken gelmis aceleci seninki :)Arkadaşlar ben dün sabah sekizbuçuk gibi sezaryenle doğurdum. Bebeğim beklediğimden çok daha iyi çok şükür. 36+3 günlük bekleyemedi miniğimmm
Gzun aydin kuzummmm saglicakla insaAallh kucsaklmayida nasip etsin rabbimKızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
Teşekkür ederim canım iyiyim evet alabiliyorsun kuzucnm merhaba nasılsın? ben dahılıye randevumu pazartesıne aldım yarına denk getiremedım... ilacımda bitmek üzere... bu ilacı eczaneden gidip alabılırmıyız reçetesız yane...
ben de sabah olsun diyorum, iki kez hamile kaldım, ikisinde de akşam ikinci çizgiyi görmüştüm, hemen ertesinde sabah 5 - 6 civarı ilişki olmuştu.
evet var ama sanki tam koyulaşma yarın olacak, yine de bu akşamı değerlendirebilirsiniz.selam kızlar sabahki testim gecen ay gunumde asılama yaptırmıstım tutmadıtabı 5 gun klomen kullanmıstım sizce koyulasma varmı ?
zaten ben 7 gunden itibaren gün aşırı değerlendirdim bugun olur inşallah akşamkı testıde atarımevet var ama sanki tam koyulaşma yarın olacak, yine de bu akşamı değerlendirebilirsiniz.
koyulaşacak canım sabırla yapmaya devam et adet döngün 28 mi?selam kızlar sabahki testim gecen ay gunumde asılama yaptırmıstım tutmadıtabı 5 gun klomen kullanmıstım sizce koyulasma varmı ?
cnm tam koyu olmamış yapmaya devam et ... ilişkı olmadıysa gün aşırı ilişkıye başlıyabılırsın 2 gün sonra pik olur muhtemelenselam kızlar sabahki testim gecen ay gunumde asılama yaptırmıstım tutmadıtabı 5 gun klomen kullanmıstım sizce koyulasma varmı ?
anladım cnm ama dün akşam ilişkı oldu daha doğrusu 3 günü üst üste değerlendirdim belkı bu akşamıda değerlendirebılırım :))ben de sabah olsun diyorum, iki kez hamile kaldım, ikisinde de akşam ikinci çizgiyi görmüştüm, hemen ertesinde sabah 5 - 6 civarı ilişki olmuştu.
27 canım adet döngumkoyulaşacak canım sabırla yapmaya devam et adet döngün 28 mi?
12. gün koyuluğu görebilirsin canım27 canım adet döngum
inşallah canım aksamla yarın bellı olur bakalım12. gün koyuluğu görebilirsin canım
canım batın 7 gununden ıtıbaren gun asırı devam nasip bakalımcnm tam koyu olmamış yapmaya devam et ... ilişkı olmadıysa gün aşırı ilişkıye başlıyabılırsın 2 gün sonra pik olur muhtemelen
Bugun verdim cnm daha kan doktora ben dedim o isaret etmis bakilsin diye cnm ins bunlarda iyi cikar lh falan baya brseyler vardi isaretkaç çıkmış canım amh? sen istemeden mi yaptı doktor baya pahalı bir test o ben kaç aydır yaptırıcam bekliyorum bir türlü fırsat gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?