Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Arkadaşlar ben dün sabah sekizbuçuk gibi sezaryenle doğurdum. Bebeğim beklediğimden çok daha iyi çok şükür. 36+3 günlük bekleyemedi miniğimmm
Ay sen dogum yapmissin simdi msjini gorunce bu msji arayip buldum tebrik ederim Rabbim saglikli uzun ömürler versin evladina. Korktugun gibi olmamis ne bizinkinden 5 gun erken gelmis aceleci seninki :)

Kızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
Gzun aydin kuzummmm saglicakla insaAallh kucsaklmayida nasip etsin rabbim

selam kızlar sabahki testim gecen ay gunumde asılama yaptırmıstım tutmadı tabı 5 gun klomen kullanmıstım sizce koyulasma varmı ?

Eklentiler

• e01603e5-6ff0-467e-8426-b343ce5ed8ec.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 44
selam kızlar sabahki testim gecen ay gunumde asılama yaptırmıstım tutmadı tabı 5 gun klomen kullanmıstım sizce koyulasma varmı ?
cnm tam koyu olmamış yapmaya devam et ... ilişkı olmadıysa gün aşırı ilişkıye başlıyabılırsın 2 gün sonra pik olur muhtemelen

ben de sabah olsun diyorum, iki kez hamile kaldım, ikisinde de akşam ikinci çizgiyi görmüştüm, hemen ertesinde sabah 5 - 6 civarı ilişki olmuştu.
anladım cnm ama dün akşam ilişkı oldu daha doğrusu 3 günü üst üste değerlendirdim belkı bu akşamıda değerlendirebılırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…