Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.ağrımla sızımla bebeğimle ilgilenmekten giremedim.bi kendime gelemedim daha.rabbim herkese nasip etsin ama şu bebeğin ilk doğduğu günler ne zor Allah ım.
Gozun aydin canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. O zor gunleri yasamak icin bekliyoruz bence sukret

Kızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
Tebrikler inşallah saglikla hayirla kavusursun bebise

Kızlar buda bugünkü testım geçen ay 12 gün aşılama olmustum

Eklentiler

• IMG_6199.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 47
Canım farklı bi şeyler yapmış mıydın bu ay.
Sabırsız bana eşimin sperm sıvılaşma süresinin 90 dk olduğunu söylemişti. 1.30 saat bacaklarımı duvara dayadım. Banyoyuda sabah işe gitmeden yaptım. Hemşire bir arkadaşım var bi arkadaşı 2 yıl uğraşıp hamile kalamamış eşine L-arginine kullandırmış aynı ay hamile kalmış. Bende bu ay onu kullandırdım eşime solgar marka 500 mg dı bizimki, sabah akşam 2 adet yemekten yarım saat önce kullandı. Hangisi işe yaradı bilemiyorum Rabbim devamını nasip eylesin, dileyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…