- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.641
Gozun aydin canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. O zor gunleri yasamak icin bekliyoruz bence sukretArkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.ağrımla sızımla bebeğimle ilgilenmekten giremedim.bi kendime gelemedim daha.rabbim herkese nasip etsin ama şu bebeğin ilk doğduğu günler ne zor Allah ım.
Nerelerdesin cnm sen merak ettim neyaprinGozun aydin canim Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. O zor gunleri yasamak icin bekliyoruz bence sukret
Iyim canm ne yapayim girmiyorm artik . Beklemedeyim iste. Sen nasilsin var mi gelismeler ?Nerelerdesin cnm sen merak ettim neyaprin
Yok bendede ya progesteronum.iyi cikti sukur bugunde diyer hormonlar iicn kan verdim öle iateIyim canm ne yapayim girmiyorm artik . Beklemedeyim iste. Sen nasilsin var mi gelismeler ?
Tebrikler inşallah saglikla hayirla kavusursun bebiseKızlar bana bi el atın. Öğlen kan testi yaptırdım 20.40 çıktı. 11 yada 12 sinde yumurtlama oldu beklenen adet günüm 25 yada 26 sıydı. Oluyomu şimdi gerçekten şoka girdim ağladım baya yeni duruldm
Canım farklı bi şeyler yapmış mıydın bu ay.Amin canımm şoktayım hala adet gününe daha varya o yüzden beklemiyodum 2 gün öncede 1.7 olunca şaşkınım cumartesi gelmeden heveslenmek istemiyorum
Bence olmalı canımkızlar ben yine dün test yaptım koyu çıktı buğün tekrar yapıcagım bakalım koyuluk artacak mı en son çarşamba ilişkı olmuştu büğünde olsun her ihtimale karsı diyorum :))Amine Busra Sabirsiz61 xra221
cnm ben salı günü piki yakaladığımı sanıyordum ama dünkü koyulukta bayağı fazlaydı bakalım artık bundan sonra günaşırı devam ederımBence olmalı canım
Olaun tabi gunasiri olmus oluyor iste fazla samimiyetten zarar gelmez :)kızlar ben yine dün test yaptım koyu çıktı buğün tekrar yapıcagım bakalım koyuluk artacak mı en son çarşamba ilişkı olmuştu büğünde olsun her ihtimale karsı diyorum :))Amine Busra Sabirsiz61 xra221
Canim bende oyle bi etkisi olmadi dojtora sor istersenMidemden de sesler gelmeye başladı ya çok korkuyorum
ewt cnm haklısın :) bir hafta daha günaşırı olsun zaten öbür ay aşılama yaptıracagım :) aşılamadan önce son fırsatlar :))Olaun tabi gunasiri olmus oluyor iste fazla samimiyetten zarar gelmez :)
Teşekkür ederim cevabın içinCanim bende oyle bi etkisi olmadi dojtora sor istersen
Sabırsız bana eşimin sperm sıvılaşma süresinin 90 dk olduğunu söylemişti. 1.30 saat bacaklarımı duvara dayadım.Canım farklı bi şeyler yapmış mıydın bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?