- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.661
Amin inşallah :)Gzun aydin kuzummmm saglicakla insaAallh kucsaklmayida nasip etsin rabbim
İnşallah canımTebrikler inşallah saglikla hayirla kavusursun bebise
Aaa kiz cinsiyet öğrenecek kadar buyudunuzmu vakit ne cabuk geciyor masallah. 4 gun ust uste genelde kiz oldu nasip erkekmis sana Rabbim karar veriyor bu islere biz sansimizi deniyoruz:)Sabirsiz61 Canım selam nasılsın benim bebişin cinsiyeti bellş oldu erkek bebek 2. Oğlum geliyor 4 gün üst üste bebesi erkek kız olur diye umut etmiştim hayırlısı buymuş çok şükür allaha
Degerin gayet iyi canim baska kan vermeme gerek yok :)İnşallah canım
Aynen canım zaman çok hızlı geçiyor ben de anlamıyorum valla nasip canım benim için hayırlısı buymuş demekAaa kiz cinsiyet öğrenecek kadar buyudunuzmu vakit ne cabuk geciyor masallah. 4 gun ust uste genelde kiz oldu nasip erkekmis sana Rabbim karar veriyor bu islere biz sansimizi deniyoruz:)
Canım esinde sperm problemi var mıydı pekiSabırsız bana eşimin sperm sıvılaşma süresinin 90 dk olduğunu söylemişti. 1.30 saat bacaklarımı duvara dayadım.Banyoyuda sabah işe gitmeden yaptım. Hemşire bir arkadaşım var bi arkadaşı 2 yıl uğraşıp hamile kalamamış eşine L-arginine kullandırmış aynı ay hamile kalmış. Bende bu ay onu kullandırdım eşime solgar marka 500 mg dı bizimki, sabah akşam 2 adet yemekten yarım saat önce kullandı. Hangisi işe yaradı bilemiyorum Rabbim devamını nasip eylesin, dileyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
Likefaksiyon 90 dk, sperm konsantrasyonu 96.000.000, total sperm sayısı 288.000.000, morfoloji normal %61 baş anomalisi %15 boyun %14 kuyruk %10, hareket ileri hızlı %16 yavaş %21 yerinde hareket %28 hareketsiz %35 Böyleydi sonuçlarıCanım esinde sperm problemi var mıydı peki
İleri hızlı biraz düşükmüş canım. Neyse tutmuş sonuçta Hayırlı olsun :)Likefaksiyon 90 dk, sperm konsantrasyonu 96.000.000, total sperm sayısı 288.000.000, morfoloji normal %61 baş anomalisi %15 boyun %14 kuyruk %10, hareket ileri hızlı %16 yavaş %21 yerinde hareket %28 hareketsiz %35 Böyleydi sonuçları
Tebrik ederim canııııım yarın kanda da tescilleKızlaaarSabirsiz61 test pozitifff yükleyemiuorum ama pozitif net ,adet günümde
Ayyyy hadi insallah yukle kiz hatta yukleme git kan verKızlaaarSabirsiz61 test pozitifff yükleyemiuorum ama pozitif net ,adet günümde
GidiyoruzAyyyy hadi insallah yukle kiz hatta yukleme git kan ver
Ay yarını bekleyebilir miyim ben bir saat sonra elimizde insallahTebrik ederim canııııım yarın kanda da tescille
Hadi guzel haberler ver bize canimGidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?