Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Amin kızlar valla ağla ağla helak oldum ve ilk kez bu ay gerçi 2 haftadır gribim bademcikler falan sis hiç belirti hissetmedim , sadece rüyamda ufak bi işaret gördüm ve rüyamda hamileliğe yorumladım sabah kalkınca da dalga geçtim kendimle. Başkada bişey yoktu.
Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum inşallah çifter çifter katlanacak ve bu kez bebeğim doğacak sağlıklı bi şekilde. Öpüyorum hepinizi Sabirsiz61 A Asiy2

Takvimini sevsinler senin. nazar boncugunuda taktim:) tabiki kotu birsey dusunme degerin gayette guzel artacak persembe aksami yine ayni saatlerde ayni yerde kan ver icini rahatlat sonra kese icin beklemeye basla. Ayrica aglamak yok minnagi simdiden uzme annesi ufaciklar ama etkileniyorlar:))

Peki ogretmenim

Çok sevindim arkadaşım. Senin bu heyecanını mutluluğunu yaşamayı nasip etsin Rabbim bizlere de tez zamanda. Allah tamamına erdirsin sağlıkla.

Ayyyyy canım benim bir zamanlar her ay ne ümitler kurardık ne totemler yapardık burda şükür bugünleri de gördük içini ferah tut inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın Rabbim o günleri de gösterecek. Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına çoooook mutlu oldum bugün senden bu haberi alınca

Tebrikler canım benim. Bende hamilelik takvimi yaptım iki arkadaşımız uğur getirsin diye yapmıştı ve ikisi de hamile :) şimdi öğrendim birini darısı başıma inşallah ve tüm isteyenlere inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…