- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.701
Bizma moralini prolaktin bir ilaca bakiyor hemencik dusuyor hamile kalmadan once benimde yuksekti dostinex kullanirken hamile kaldim hemen moralini bozma.Sabirsiz61 sher33 Amine Busra @friendlyfriendly @xra221 kızlar moralim bozuk tsh düşmemiş üstelik t4 ve hiç çıkmayan prolaktin yüksek çıktı prolaktin 28,78
Tsh 3.29
T4 1.13
bu ilaç reçetelımı cnm ?Bizma moralini prolaktin bir ilaca bakiyor hemencik dusuyor hamile kalmadan once benimde yuksekti dostinex kullanirken hamile kaldim hemen moralini bozma.
Stres yaptın çünkü bence o yüzden ilaçları düzenli kullanıyorsun değil mi kahvaltıdan yarım saat önce içmelisin Anti tpo değerin kaç çıktıSabirsiz61 sher33 Amine Busra @friendlyfriendly @xra221 kızlar moralim bozuk tsh düşmemiş üstelik t4 ve hiç çıkmayan prolaktin yüksek çıktı prolaktin 28,78
Tsh 3.29
T4 1.13
Hic hatırlamıyorum ki yavrum yabu ilaç reçetelımı cnm ?
onlar akşam bellı olacak cnm çok düzenlı kullandım işe gidiyorum zaten aç karnına alıyorum kahvaltı bile çoğu zaman yapmıyorum ama sabit çıkmış üstelık t4 biraz yükseldi belkı ilacın dozunu artırmak gerekıyorStres yaptın çünkü bence o yüzden ilaçları düzenli kullanıyorsun değil mi kahvaltıdan yarım saat önce içmelisin Anti tpo değerin kaç çıktı
pekı tatlım tesekkur ederımHic hatırlamıyorum ki yavrum ya
Cnm prolaktin venomde yuksek bakalim simdi ne cikacak t4 ne ve digeri onlar cokmu önemlipekı tatlım tesekkur ederım
Gozun aydin kiz cok sevindimKızlaaarSabirsiz61 test pozitifff yükleyemiuorum ama pozitif net ,adet günümde
Prolaktin hemen dusuyor sen ona takilma reglden sonra kontrole git doktor yazsin, kac gun var regle?Sabirsiz61 sher33 Amine Busra @friendlyfriendly @xra221 kızlar moralim bozuk tsh düşmemiş üstelik t4 ve hiç çıkmayan prolaktin yüksek çıktı prolaktin 28,78
Tsh 3.29
T4 1.13
Canım eşim yurtdışına çıkacak o yüzden olmayacak bu haftasonu gidiyorsher33 neden martta yok calisma ben iste yeni basladim calismaya dun oldu persembe hafta sonu falan ve bakalim ovu testi de alcam nasip degerlerimi demediler aradim korkuom
Eğer düşmediyse dozunu arttırabilir canım sen hangi ilacı kaç mg kullanıyorsun ama sıkıntı yapma ve bu hastalıkta düzenli beslenmede önemli kahvaltıda yapmalısın canımonlar akşam bellı olacak cnm çok düzenlı kullandım işe gidiyorum zaten aç karnına alıyorum kahvaltı bile çoğu zaman yapmıyorum ama sabit çıkmış üstelık t4 biraz yükseldi belkı ilacın dozunu artırmak gerekıyor
Resmi galeride birazcik kirparsan yuklenir ayrica her ay ayni gun yumurtlama olacak diye bir sart yokKızlar benim ovulasyon testlerimde ikinci çizgi koyulaştırılmış bugün 16. Günüm testleri yükleyemiyorum sorun oluşuyor nedense. Canım sıkıldı biraz geçen ay 16. Günde çatlamış. Kaçırdım mı acaba ya
Canım bildiğim kadarıyla anlatayım. Adet döngüye göre ovulasyon günün belli olur adet gününden 14 gün önce ovulasyon gerçekleşir. Senin adetin 30 günse 16. Gün ovulasyon oluşması lazım. Onuncu günden itibaren başlarsan test yapmaya yakalarsın. Ben bu ay geç başladım 14. Gün belki de kaçırdım bilemiyorum.merhaba aranıza yeni katıldım bu ovulasyon testlerinden hiç birşey anlamıyorum benim adetime 7 gün var ve orta koyulukta silik gösteriyor lütfen bilgi verebilir misiniz tecrübeli hamiş olan canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?