Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Stres yaptın çünkü bence o yüzden ilaçları düzenli kullanıyorsun değil mi kahvaltıdan yarım saat önce içmelisin Anti tpo değerin kaç çıktı
onlar akşam bellı olacak cnm çok düzenlı kullandım işe gidiyorum zaten aç karnına alıyorum kahvaltı bile çoğu zaman yapmıyorum ama sabit çıkmış üstelık t4 biraz yükseldi belkı ilacın dozunu artırmak gerekıyor

sher33 neden martta yok calisma ben iste yeni basladim calismaya dun oldu persembe hafta sonu falan ve bakalim ovu testi de alcam nasip degerlerimi demediler aradim korkuom

Kızlar benim ovulasyon testlerimde ikinci çizgi koyulaştırılmış bugün 16. Günüm testleri yükleyemiyorum sorun oluşuyor nedense. Canım sıkıldı biraz geçen ay 16. Günde çatlamış. Kaçırdım mı acaba ya

Eğer düşmediyse dozunu arttırabilir canım sen hangi ilacı kaç mg kullanıyorsun ama sıkıntı yapma ve bu hastalıkta düzenli beslenmede önemli kahvaltıda yapmalısın canım

Resmi galeride birazcik kirparsan yuklenir ayrica her ay ayni gun yumurtlama olacak diye bir sart yok

Sonunda yükledim bi bakar mısınız arkadaşlar

Eklentiler

• _20170301_164245.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 47
Eve gidince bir kez daha yapıcam test iş yerinde de yaptım bi saat önce silik çizgi. Su içmeden evde bi yapayım bakalım ama inşallah koyulaştır

merhaba aranıza yeni katıldım bu ovulasyon testlerinden hiç birşey anlamıyorum benim adetime 7 gün var ve orta koyulukta silik gösteriyor lütfen bilgi verebilir misiniz tecrübeli hamiş olan canlar

merhaba aranıza yeni katıldım bu ovulasyon testlerinden hiç birşey anlamıyorum benim adetime 7 gün var ve orta koyulukta silik gösteriyor lütfen bilgi verebilir misiniz tecrübeli hamiş olan canlar
Canım bildiğim kadarıyla anlatayım. Adet döngüye göre ovulasyon günün belli olur adet gününden 14 gün önce ovulasyon gerçekleşir. Senin adetin 30 günse 16. Gün ovulasyon oluşması lazım. Onuncu günden itibaren başlarsan test yapmaya yakalarsın. Ben bu ay geç başladım 14. Gün belki de kaçırdım bilemiyorum.

merhaba hamiş adayları arkadaşlar ben 7 gündür ovulasyon testi yapıyorum dün çift çizgi çıktı fakat bugün sabah 2. çizgi silik çıktı akşam da 2. çizgi hiç yok sizde de böyle bi şey oldu mu ?

merhaba hamiş adayları arkadaşlar ben 7 gündür ovulasyon testi yapıyorum dün çift çizgi çıktı fakat bugün sabah silik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…