Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Valla siz eskilerden boyle guzel haber almak inanilmaz mutlu etti beni artik darisi diger kızların basina dua etmeyi ihmal etme hamilesin artik. kimin duasinin kabul olacagi hic belli olmaz :)
Valla dua seansları yapcam oturup listenin başına ,tüp bebek merkezi araştırmaya başlayınca oluyo demekki kızlar yeni taktik bu

Amin amin inşallah kuzum

Amin canım allah aratmasın diye dua etmek gerekiyo heralde. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim canım ben adet bitti başladım zaten kaçırmayın diye yani tam bi koyuluk yasamadım orta koyulur oldu tabi değerlendirdinama adetin yaklaştı hala silik gosteriyor bu testler böyle mi oluyor bide adete 7 gün kaldı bel ağrım gazım ve göğüslerim cok şiş belirti olabilir mi

Dunku testte iki cizgide ayni koyuluktamiydi? Silik cizgi her zaman cikar onemli olan oncesindeki koyuluk. Pik olmus diyebilmemiz icin t cizgisinin c den koyu yada ayni esitlikte olmasi sonrasindada silik cizgiye donmesi beklenir. Adet dongun kac gun ve kacinci gundesin suan ?

Evet seni tüp bebek topiklerinde gördüm. Kendiliğinden oldu demek ne güzel :) bişey denemiş miydin
Akıntı olduğu günleri değerlendirdik ama zaten genel olarak yeme içme alışkanlıklarımızı değistirmistik Kaan aydosa gittik testler normal çıktı ama bence normal çıkmasının sebebi benim yaklaşık 6 aydır eşimi ve kendimi iyi beslemem. Doktorlar şimdiye kadar korunun demişti bu aydan itibaren 6 ay normal deneme olacaktı 6 ay sonunda tüp bebek olcakti ilk aydan oldu çok şükür.

merhaba aranıza yeni katıldım bu ovulasyon testlerinden hiç birşey anlamıyorum benim adetime 7 gün var ve orta koyulukta silik gösteriyor lütfen bilgi verebilir misiniz tecrübeli hamiş olan canlar
Gunde 2 kez yapmadiysan kacurmis olabilirsin ovulasyonu. Adet dongun onemli burada. Yaklasik gunlerde iliski olduysa hamilelik olabilir tabiki ama belirtilere aldanmamak lazim bu belirtileri yasayip hamile olanda var adet olanda.

Hayirli olsun cnm.nezamandir istiorsun neler yaptin kac senelik evlisin yasin kac soru yagmuru ama iate böke duyuncada umitlenioruz
5 buçuk yıllık evliyim 3 düşügüm var hep bebek istedim zilyon tane test zilyon tane yöntem denedim hala hamileyim diyemem hele bi su kalp atışını duyayım o zman kutlama yapcam esas. 30 yaşımdayım

Eğer düşmediyse dozunu arttırabilir canım sen hangi ilacı kaç mg kullanıyorsun ama sıkıntı yapma ve bu hastalıkta düzenli beslenmede önemli kahvaltıda yapmalısın canım
25 mg eughtx kullanıyordum cnm daha antitg ve antitpo belli olmadı

Canım ne gibi seyler yediniz? Bizimki sebepsiz ama senin adına cok sevindim

Ayrıca bu değer cok değişkenmiş düzelir çabucak. Rabbim yüzümüze güler inş. Peki bu ay aşılma yapacak mısınız
Yapıcagım cnm benim hep 14_16 falan çıkıyordu adetin 3. Günü tekrar yaptıracagım

Canım ne gibi seyler yediniz? Bizimki sebepsiz ama senin adına cok sevindim
Eşim günde 6-7 tane havuç yiyebildiği kadar incir yedi,haftanın 3 günü nohut yemeği yedik (ısladığım suda pisırdim) ısırgan otu çayı içtik keçi boynuzu pekmezi yedik , hergün yeşil salata yedik , bu saydıklarım sperm üzerine çok etkili esimle ben de yedim yiyoruz da sevdik biz bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…