Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Adetim düzensiz. Şu an 13. gündeyim. Bundan sonra ovulasyon testlerine devam etmeli miyim*

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-03-01 at 20.06.32.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 47
Hmm ozamn yükselmiş biraz benimde 28 29cıkıyo ama referans 30 Bülent tıraşa gönderdim normal önemli olan referans değeri deyince artık rahatladım
Laboratuvar dan laboratuvara fark ediyor referans araligi kimi 28 kimi 30 baz aliyor ama ha 30 cikmis ha 50 tek hap direkt duzene sokuyor zaten en buyuk derdimiz prolaktin olsun ben 31 iken kullandim 10 gun sonra hamile kaldigimi ogrendim zsten

Canım tsh kolay düzenleniyor. Ben de kullanıyorum ilaç Euthrox 50 mg. Tamamen tesadüfen bulundu. Kan tahlili yaptırmaya gittim sağlık ocağına. Bebek düşünüyorum dedim doktoruma o güne kadar tsh nedir bilmezdim. Biraz yüksek dahiliye git dedi bu bebek için önemli. Gittim ve ultrason yapıldı temiz çıktı. Bir ay kullanmaya Bike düştü hemen. Çok üzülmüştüm önce sonra bir ay sonra hamile kaldım. Ama tabi düşük yaptım. Diyeceğim bu sorun halledilebilecek birşey kafana takma yani

Kızlar akşam üzeri tekrar test yaptım ikinci çizgi yok gibi. Neden böyle oldu aslında akıntı da var ama anlamadım. Bi akıl verin ne olur

Eklentiler

• _20170301_213119.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
Semde aynisini yedin deme.peki bizim.icin yumurta falan ne iyimis bu yazdigini resim.cektim bende.yapayim ins

Canım prolaktinde referans aralığı ne? Üzülme canım stres yapma ne olur
20nin uzeri bence yuksek sayiliyor. Ama her doktor farjli bir yorumda bulunuyor iste.. hatirlarsan ilk gittigim doktor bana polikistik over oldugumu soyleme geregi gormemisti. Oysaki bu cok onemli birseydi. Doktorlara guvenmekte zor malesef.. dostinex ile zaten hemen düşüyor prolaktin

cnm ben bir ay ilaç kullandım ama aynı kaldı değer düşmedi maleseffff

cnm o ilaç reçetesiz alabiliyormusun?

Semde aynisini yedin deme.peki bizim.icin yumurta falan ne iyimis bu yazdigini resim.cektim bende.yapayim ins
Salata incir nohut ve keçiboynuzu pekmezi yedim ben de, yumurta için bal çörekotu tarçın iyi geliyor incir kuru de yapabilirsin ama hormonlarin kafayı yiyebilir. Ben eskiden sırayla önce soğan kürü sonra bal corekotu tarçın kürü sonra incir havuç kürü yapmıştım ama hamile kalmamıştım. Yumurtalarımda sorun yoktu bilmiyorum neden olmadı.

Ben reçeteyle aldim sende doktora sormadan kullanma canim yan etkisi olur falan Allah korusun
canım hemen kullanmayacgım birde adetım 3. günü ölçtürecegım arada sırada biraz yüksek çıkması normalmış çğnkü daha önce 3 defa yaptırdım hep 13-16 arası bir değer çıkmıştı belkı sadece bu aya özel bir durumdur... çünkü birkaç haftadır çok yoğunum ve uykusuzum onun etkisi olacagını düşünüyorum...

Kkizlar merhaba hormonlarima baktirdm doktor yüksek buldu ve catlatma ignesi falan dedi.adetim cok duzenlidir aslinda niye boyle cikti degerler anlamadim sizlere de atiyorum yorum yaprsaniz sevinirim sizce nasil

Eklentiler

• 20170228_145543-1-1.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 53
Kkizlar merhaba hormonlarima baktirdm doktor yüksek buldu ve catlatma ignesi falan dedi.adetim cok duzenlidir aslinda niye boyle cikti degerler anlamadim sizlere de atiyorum yorum yaprsaniz sevinirim sizce nasil
cnm değerlerın normal gözüküyor doktor niye öyle dedi anlamış değilim

Yüksek dedi 4 5 yil kaybimiz varmis. Gibi degerlendirelim gibisinden sozler soyledi üzüldüm baya hic bir sıkntm yok cunku normal yollarka olabilecegini düşünüyordum

Yüksek dedi 4 5 yil kaybimiz varmis. Gibi degerlendirelim gibisinden sozler soyledi üzüldüm baya hic bir sıkntm yok cunku normal yollarka olabilecegini düşünüyordum
cnm o ne biçim doktor anlamadım
yasınız kaç ?
değeriniz normal sadece fsh 8.45 gayet normal ama yaşınızla yumurta rezerveniz orantılı değilse belkı onu belırtmeye çalışmıştır
mesala ben 27 yasındayım ve fsh 5,5 yumurta rezervem gayet iyi olmasına rağmen 2,5 yıldan berı gebe kalamıyorum ...
başka bir doktorada gösster değerlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…