- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.761
Hadi hayırlısı canım inşaallah düşecek tatlım o değerler Anti tpo değerin ne çıktısher33 cnm doktor dozu 50 mg yükseltti prolaktin içinse bir sey yazmadı gerek yok dedi...
cnm genellıkle doktorlar fsh 10 ve üzeri olduğu zaman fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlanması gerektiğini söylerler senın 8.45 normal ama tedavi için fazla gecikme ne kadardır denıyorsunuz?27 yasim canim. Alttan mmuayene etti. Daha once baska bi doktor smer aldi cok iyi hic bir seyin yok dedi hormonlarima bakilmamisti o zaman gecen hafat hormonlarima baktirdim bu doktorda boyle dedi
değerim 373 çıkmış öncekı teste göre biraz yüksek ... anlamadım ben işaç kullanmama rağmen değerlerım aynı kalmış demek kı doz yeterlı olmamış.. 1 ay sonra tekrar gel dedı... acaba bu hastalığa karsı direncim mi var? genellıkle duyuyorum birçok kişinin değeri hemen düşüyor...Hadi hayırlısı canım inşaallah düşecek tatlım o değerler Anti tpo değerin ne çıktı
Bal tarcin corekotu kuru adetin 2.gunu basliyor canim yanlisin varBu bal tarcin cörekotu nasil yapilio orculerini verirmisiniz ve adetimin 11.gunu basliyacam ins yarin 12.gunum
Aaa kacirdim tm saol birdaki aya ozaman kac gun surecek ve nasil yapilior cnmBal tarcin corekotu kuru adetin 2.gunu basliyor canim yanlisin var
Cnm fsh ne oluor peki eger 10 dan uzere olursa tedavi edilirmicnm genellıkle doktorlar fsh 10 ve üzeri olduğu zaman fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlanması gerektiğini söylerler senın 8.45 normal ama tedavi için fazla gecikme ne kadardır denıyorsunuz?
1 sene oldu yapali nasil oldugunu unuttum valla :) ama 2.gun basliyorsun 10.gun sona eriyor.Aaa kacirdim tm saol birdaki aya ozaman kac gun surecek ve nasil yapilior cnm
fsh 10 ve üzeri olması demek yumurta rezerveenı azaldığını gösterir ve malesef tedavisi yok eğer çok ilerlemişse bir an önce doktorlar tüp bebek tavsiye ediyorlar...Cn
Cnm fsh ne oluor peki eger 10 dan uzere olursa tedavi edilirmi
Aii tuh senin kac ben bilmiom telde sölemediler yafsh 10 ve üzeri olması demek yumurta rezerveenı azaldığını gösterir ve malesef tedavisi yok eğer çok ilerlemişse bir an önce doktorlar tüp bebek tavsiye ediyorlar...
CANIM adetin 2. günü başlıyorsun 12. güne kadar ölçüleri internette yazıyor 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu 10 yemek kaşığı bal tarçının ölçüsünü unuttum, bakalım bu ay ne sonuç olacak ama yumurtalarım büyüyor hissediyorum... ddenemeni tavsiye ederim...Bu bal tarcin cörekotu nasil yapilio orculerini verirmisiniz ve adetimin 11.gunu basliyacam ins yarin 12.gunum
Tm cnm saolasin sendemi deniorsun daha kac zamandir denionCANIM adetin 2. günü başlıyorsun 12. güne kadar ölçüleri internette yazıyor 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu 10 yemek kaşığı bal tarçının ölçüsünü unuttum, bakalım bu ay ne sonuç olacak ama yumurtalarım büyüyor hissediyorum... ddenemeni tavsiye ederim...
aynı durum bende de oldu 1 gün çift çizgi sonraki 2 gün hiç 2.çizgiyi göremedim yumurtlama olayı bitmiş mi oluyo o zaman çünkü ayda sadece 24 saat yumurtlama oluyo diye biliyorumKızlar akşam üzeri tekrar test yaptım ikinci çizgi yok gibi. Neden böyle oldu aslında akıntı da var ama anlamadım. Bi akıl verin ne olur
benan_35 bende Euthrox 50 mg kullanıyorum bana 2 sene önce subakut troid teşhisi konulmuştu fakat sonra değerlerim normale döndü doktorum yine de kullan çünkü bebek için tshin 2.50 altında olması gerek dedicnm ben bir ay ilaç kullandım ama aynı kaldı değer düşmedi maleseffff
Aynen canım tsh bebek için önemli. Bende kullanmaya devam ediyorum. Ama çok sık baktırmıyorum tsha. Sürekli doktora gitmekten sıkıldım çünkü.benan_35 bende Euthrox 50 mg kullanıyorum bana 2 sene önce subakut troid teşhisi konulmuştu fakat sonra değerlerim normale döndü doktorum yine de kullan çünkü bebek için tshin 2.50 altında olması gerek dedi
Tsh nezaman bakilio cnm kanla demeAynen canım tsh bebek için önemli. Bende kullanmaya devam ediyorum. Ama çok sık baktırmıyorum tsha. Sürekli doktora gitmekten sıkıldım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?