Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

27 yasim canim. Alttan mmuayene etti. Daha once baska bi doktor smer aldi cok iyi hic bir seyin yok dedi hormonlarima bakilmamisti o zaman gecen hafat hormonlarima baktirdim bu doktorda boyle dedi

27 yasim canim. Alttan mmuayene etti. Daha once baska bi doktor smer aldi cok iyi hic bir seyin yok dedi hormonlarima bakilmamisti o zaman gecen hafat hormonlarima baktirdim bu doktorda boyle dedi
cnm genellıkle doktorlar fsh 10 ve üzeri olduğu zaman fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlanması gerektiğini söylerler senın 8.45 normal ama tedavi için fazla gecikme ne kadardır denıyorsunuz?

Hadi hayırlısı canım inşaallah düşecek tatlım o değerler Anti tpo değerin ne çıktı
değerim 373 çıkmış öncekı teste göre biraz yüksek ... anlamadım ben işaç kullanmama rağmen değerlerım aynı kalmış demek kı doz yeterlı olmamış.. 1 ay sonra tekrar gel dedı... acaba bu hastalığa karsı direncim mi var? genellıkle duyuyorum birçok kişinin değeri hemen düşüyor...

Bu bal tarcin cörekotu nasil yapilio orculerini verirmisiniz ve adetimin 11.gunu basliyacam ins yarin 12.gunum

Cn
cnm genellıkle doktorlar fsh 10 ve üzeri olduğu zaman fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlanması gerektiğini söylerler senın 8.45 normal ama tedavi için fazla gecikme ne kadardır denıyorsunuz?
Cnm fsh ne oluor peki eger 10 dan uzere olursa tedavi edilirmi

Bu bal tarcin cörekotu nasil yapilio orculerini verirmisiniz ve adetimin 11.gunu basliyacam ins yarin 12.gunum
CANIM adetin 2. günü başlıyorsun 12. güne kadar ölçüleri internette yazıyor 12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu 10 yemek kaşığı bal tarçının ölçüsünü unuttum, bakalım bu ay ne sonuç olacak ama yumurtalarım büyüyor hissediyorum... ddenemeni tavsiye ederim...

Tm cnm saolasin sendemi deniorsun daha kac zamandir denion

Kızlar adetin 26. Gününe kadar testte pik olmadı bende bıraktım bugün 35.gün ilk idrar ile test yaptım ilk kez resimdeki gibi çıktı kafam allak bullak bir akıl verin ne bu şimdi

Kızlar akşam üzeri tekrar test yaptım ikinci çizgi yok gibi. Neden böyle oldu aslında akıntı da var ama anlamadım. Bi akıl verin ne olur
aynı durum bende de oldu 1 gün çift çizgi sonraki 2 gün hiç 2.çizgiyi göremedim yumurtlama olayı bitmiş mi oluyo o zaman çünkü ayda sadece 24 saat yumurtlama oluyo diye biliyorum

benan_35 bende Euthrox 50 mg kullanıyorum bana 2 sene önce subakut troid teşhisi konulmuştu fakat sonra değerlerim normale döndü doktorum yine de kullan çünkü bebek için tshin 2.50 altında olması gerek dedi
Aynen canım tsh bebek için önemli. Bende kullanmaya devam ediyorum. Ama çok sık baktırmıyorum tsha. Sürekli doktora gitmekten sıkıldım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…