- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.781
Canım valla bazen yumurtlama olmuyor. Belki benim bu ay olmadı belki de yakalayamadım. Ama benim yumurtlama olduğunda ağır oluyor ve akıntı çok artıyor. Bu ay ağrım olmadı ama akıntı var pazar gününden beri. Pazar ve çarşambayı değerlendirdik. Bilmiyorum bugün ya da yarın olsun mu diye. Akşam test yaptım yine silik. Rabbim bi mucize versin diye dua ediyorum artık. Stres stres mahvoldum iyice. Herkesin yapabildiği birşeyi ben yapamıyorum diye kendime kızıyorum.aynı durum bende de oldu 1 gün çift çizgi sonraki 2 gün hiç 2.çizgiyi göremedim yumurtlama olayı bitmiş mi oluyo o zaman çünkü ayda sadece 24 saat yumurtlama oluyo diye biliyorum
aynı durum bende de var benan__35 .en son gittiğimde de farklı bi dahiliye doktoruna gittim ve doktoruma da ilettim diğer muayene olduğum doktor her ay kontrol edilmem gerekiyo dedi diye o da her ay gelmene gerek yok 3 4 ay sonra kontrole gelsen yeterlı olur dedi..Aynen canım tsh bebek için önemli. Bende kullanmaya devam ediyorum. Ama çok sık baktırmıyorum tsha. Sürekli doktora gitmekten sıkıldım çünkü.
Evet canım. Zaten önemli bir hormon olduğu için kadın doğumlular genelde bakıyor bu hormonal. Bana haşimato demişti endokrin doktoru takip için dahiliye gidiyorum.Tsh nezaman bakilio cnm kanla deme
adetin bittikten sonra her gün 2 kere ovulasyon testi yaptın mı canımCanım valla bazen yumurtlama olmuyor. Belki benim bu ay olmadı belki de yakalayamadım. Ama benim yumurtlama olduğunda ağır oluyor ve akıntı çok artıyor. Bu ay ağrım olmadı ama akıntı var pazar gününden beri. Pazar ve çarşambayı değerlendirdik. Bilmiyorum bugün ya da yarın olsun mu diye. Akşam test yaptım yine silik. Rabbim bi mucize versin diye dua ediyorum artık. Stres stres mahvoldum iyice. Herkesin yapabildiği birşeyi ben yapamıyorum diye kendime kızıyorum.
Sem nezamandir deniorsun yasin kac cnm suan yine aglamaktayim yeni evlenen biri arkadas tanidigimiz isteniom ben iki sene dedigi halde hamileymis Herkesin imtihani ayri deme kizlarEvet canım. Zaten önemli bir hormon olduğu için kadın doğumlular genelde bakıyor bu hormonal. Bana haşimato demişti endokrin doktoru takip için dahiliye gidiyorum.
Canım 7 dr sorun yok diyorsa yoktur. Ben o hapı kafama göre bir ay kullandım. Ama gerek yokmuş referans aralığı önemliymiş20nin uzeri bence yuksek sayiliyor. Ama her doktor farjli bir yorumda bulunuyor iste.. hatirlarsan ilk gittigim doktor bana polikistik over oldugumu soyleme geregi gormemisti. Oysaki bu cok onemli birseydi. Doktorlara guvenmekte zor malesef.. dostinex ile zaten hemen düşüyor prolaktin
Canım 7 dr sorun yok diyorsa yoktur. Ben o hapı kafama göre bir ay kullandım. Ama gerek yokmuş referans aralığı önemliymiş
7 aylik evliyim canim ilk iki ayi pek degerlendiremedik maalesef yani bes aydir ugrasiyoruz iki aydr ovulasyon testi ile deniyoruz hala olmadicnm genellıkle doktorlar fsh 10 ve üzeri olduğu zaman fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlanması gerektiğini söylerler senın 8.45 normal ama tedavi için fazla gecikme ne kadardır denıyorsunuz?
Canım geç başladım yapmaya. Elimde test azdı 14. Gün başladım. Sonraki iki gün iki kez yaptım. Zaten hissetmedim bu ay hiç ağrı felan. Normalde tek taraflı bir ağrı oluyordu. Bugün de silik tek test yaptım. Şehir dışına çıkmam gerekti ondan. Bakalım yarın iki kez yaparım ama 18. Gün olacak yarınadetin bittikten sonra her gün 2 kere ovulasyon testi yaptın mı canım
hepimiz aynı durumdayız canım üzme kendini .bende 6 aydır deniyorum olmadı bu ay ovulasyonu denedim bakalım ay sonunda ne olacak bekliyorum.Canım valla bazen yumurtlama olmuyor. Belki benim bu ay olmadı belki de yakalayamadım. Ama benim yumurtlama olduğunda ağır oluyor ve akıntı çok artıyor. Bu ay ağrım olmadı ama akıntı var pazar gününden beri. Pazar ve çarşambayı değerlendirdik. Bilmiyorum bugün ya da yarın olsun mu diye. Akşam test yaptım yine silik. Rabbim bi mucize versin diye dua ediyorum artık. Stres stres mahvoldum iyice. Herkesin yapabildiği birşeyi ben yapamıyorum diye kendime kızıyorum.
Bizim nerdeyse iki sene oldu bebek istiyoruz. Bir buçuk sene evvel 5 haftalık düşük oldu. Sonra olmadı hiç. 3,5 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. Benimde arkadaşlarım hamile. Tabi ki burukluk oluyor insanın içinde. Ama sabredip şükretmek lazım. Hatta burda birbirimize bunu hatırlatmalıyız hep. Çok şükür bin şükür sağlıklıyım. Bi derdimiz bu Rabbim beterinden saklasın.Sem nezamandir deniorsun yasin kac cnm suan yine aglamaktayim yeni evlenen biri arkadas tanidigimiz isteniom ben iki sene dedigi halde hamileymis Herkesin imtihani ayri deme kizlar
Aynen canım insan yanlız olmadığını bilince biraz rahatlıyor. Valla hakkınızı helal edin arkadaşlar. İyi ki varsınızhepimiz aynı durumdayız canım üzme kendini .bende 6 aydır deniyorum olmadı bu ay ovulasyonu denedim bakalım ay sonunda ne olacak bekliyorum.
Direnç olabilecek bi hastalık değil fakat önümüzdeki aya eğer düşmezse başka bi doktora git canım benim ilk 9küsür sonra 6 küsür sonra 4 küsür şimdi 1.567falan yavaş yavaş düştü bende doktor direk 50mg başladı sonra 75mg yükseltti şimdilik iyi bakalım hayırlısı ile birde bebek gelsedeğerim 373 çıkmış öncekı teste göre biraz yüksek ... anlamadım ben işaç kullanmama rağmen değerlerım aynı kalmış demek kı doz yeterlı olmamış.. 1 ay sonra tekrar gel dedı... acaba bu hastalığa karsı direncim mi var? genellıkle duyuyorum birçok kişinin değeri hemen düşüyor...
Evet bin sukur iste bazen kusurluyum gibu hizediom iyiki varsiniz benim 1.6 da 4 senem.olcak evleneli 4 aydir denioz yasim mayista ins 28 esim buyuk 37 iste esin fasla yasi olmadan olsun diorlar ama iste nasip allahim baska hastalik vermesin progeteronum iyi sukur digerlerini sölemediler 14.3 de randavum var bakalimBizim nerdeyse iki sene oldu bebek istiyoruz. Bir buçuk sene evvel 5 haftalık düşük oldu. Sonra olmadı hiç. 3,5 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. Benimde arkadaşlarım hamile. Tabi ki burukluk oluyor insanın içinde. Ama sabredip şükretmek lazım. Hatta burda birbirimize bunu hatırlatmalıyız hep. Çok şükür bin şükür sağlıklıyım. Bi derdimiz bu Rabbim beterinden saklasın.
5.5 cnmAii tuh senin kac ben bilmiom telde sölemediler ya
cnm eğer fsh sınırda yada yüksekse amh bakıyorlar ve o zaman yumurta rezerve azlığı tanısı kesın olarak koyuluyor... ön bilgiyi veren fsh kesın tanı koymaya yardımcı amh...
benm 3,29 tsh doktor dozu yükselttı bende 50 mg kullanacagım ... inş 2,5 altına düşer...benan_35 bende Euthrox 50 mg kullanıyorum bana 2 sene önce subakut troid teşhisi konulmuştu fakat sonra değerlerim normale döndü doktorum yine de kullan çünkü bebek için tshin 2.50 altında olması gerek dedi
sen yenısın cnm 1 sene dene inş yavrun tez vakitte gelır...7 aylik evliyim canim ilk iki ayi pek degerlendiremedik maalesef yani bes aydir ugrasiyoruz iki aydr ovulasyon testi ile deniyoruz hala olmadi
benım tsh 3,29 olduğu içim doktor düşük dozla başladı ve şimdi 3,16 düştü ama t4 önceden 0,85 idi şimdi 1,17 olmuş... birde antitpo azda olsa yükselmış galıba düşük doz işe yaramadı 50 mg kullancagım bakalım ne olacak bir ay sonra tekrar gel dedı doktor..Direnç olabilecek bi hastalık değil fakat önümüzdeki aya eğer düşmezse başka bi doktora git canım benim ilk 9küsür sonra 6 küsür sonra 4 küsür şimdi 1.567falan yavaş yavaş düştü bende doktor direk 50mg başladı sonra 75mg yükseltti şimdilik iyi bakalım hayırlısı ile birde bebek gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?