Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hadi hayırlısı olsun canım

S sinkar senin 5.5 ii cnm yanu bende hem amh bakilior hemde oburu ama bilgi yok egerki kötu sey olsaydi randavuyu beklemezler burda diye dusunuom

TEKPRENSES sukufelale C candy1907 mineati canlarim hepinizin gozu aydin bebekleriniz umarim saglikla buyuyordur. Hem bebeklerinizi hem sizleri kucak dolusu opuyorum. Ecrin ablacim sen okursan eger sanada gozun aydin dileklerimi gonderiyorum etiketleme yapamadim.. bebis icin gayret gosteren kardeslerime gayret ve allahtan hayirlisini diliyorum.. missagor son yazismalarda bebek bekledigini ogrendim cok mutlu oldum saglikla kucagina almak nasip olur insallah.. saglikla ve hoscakalin :))

Çok teşekkür ederim melankolik daha çok yeni inşallah bu kez tamamına erecek. Öpüyorum. Allah bebegini size ,sizi bebeğinize bağışlasın

selam kızlar nasılsınız? yeni hamişler var sanırım hayırlı doğumlar diliyorum onlara, taze annelere de Allah analı babalı büyütsün diyorum :) bekleyen arkadaşlarım sizler için her gün dua ediyorum ismen bilmesem de genel olarak Rabbim kabul etsin inşallah. bir gün siz de burda gebelik haberlerinizi paylaşacaksınız Allah'ın izniyle.. biraz sabır.. vakti zamanı gelince Rabbim ol diyecek olacak inşallah. Allah'a emanet olun hayırlı geceler diliyorum

Cok tesekkur ederim ablam biz de 28 gunluk olduk an itibari ile kizcem sezeryanla ve dunyaya oturarak geldi resmen oturuyodu hicbir sekilde donme olayi olmadi icin sanci aciklik oldugu icin sezeryana aldilar direk cok sukur ve ben girmedende girip ciktiktan sonrada her aci cekisimde her sizlamalarimda veee her kizimin gulumseyisi aglayisi yani dipten basa kadar her seyde olmayan ama yurekten isteyen herkese cokkkk dua etttimmm etmeyede devam edicem her zaman

Çok sağolasın. Ailece gribi atlatmak üzereyiz, iyiyiz çok şükür. Ayşe kızım büyüyor 3 ayı doldu. İki yaramazla günler su gibi akıyor. Sen nasılsın, yavru kuş nasıl?

Elifcim hayırlı, ömürlü olsun yavrun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Elifcim hayırlı, ömürlü olsun yavrun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Amin balim aminnn rabbim cumlemize saglicakla evlatlarimizi buyutmeyi nasip etsin kimsenin kucagi bos kalmasin haaa birde rabbim isteyene versin zalime degil kiymetine bilmeyene degil canina kast edenedegil rabbim yanip tutusana versin bee onlar bizim rabbimizden bzie emanet hic hiyanetlik olur mu yatip kalkip olmayana da versin diyr dua ediyorum ama isteyene versin tabiki

Kızlar Merhaba benim bu ay adetimin 15 ve 16.günü pik oldu 17.gün silindi bu tarihlerde Şubat 16 17 18 e denk geliyor şimdi benim bat tarihim kaç Mart oluyor son 3ay adet tarihlerimde 5aralik 5kasim 2subat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…