- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.801
Insallah canim evet rabbim hepimize tez vakitte versin saglikli hayirli evlatlarsen yenısın cnm 1 sene dene inş yavrun tez vakitte gelır...
Hadi hayırlısı olsun canımbenım tsh 3,29 olduğu içim doktor düşük dozla başladı ve şimdi 3,16 düştü ama t4 önceden 0,85 idi şimdi 1,17 olmuş... birde antitpo azda olsa yükselmış galıba düşük doz işe yaramadı 50 mg kullancagım bakalım ne olacak bir ay sonra tekrar gel dedı doktor..
Daha vermediler iste ayin 14.3 de randavim.anca ozamanmis anlamadim hollanda bölecnm sen değerlerını buraya atsan daha sağlıklı yorum yaparız...
Çok teşekkür ederim melankolik daha çok yeni inşallah bu kez tamamına erecek. Öpüyorum. Allah bebegini size ,sizi bebeğinize bağışlasınTEKPRENSES sukufelale C candy1907 mineati canlarim hepinizin gozu aydin bebekleriniz umarim saglikla buyuyordur. Hem bebeklerinizi hem sizleri kucak dolusu opuyorum. Ecrin ablacim sen okursan eger sanada gozun aydin dileklerimi gonderiyorum etiketleme yapamadim.. bebis icin gayret gosteren kardeslerime gayret ve allahtan hayirlisini diliyorum.. missagor son yazismalarda bebek bekledigini ogrendim cok mutlu oldum saglikla kucagina almak nasip olur insallah.. saglikla ve hoscakalin :))
Cok tesekkur ederim ablam biz de 28 gunluk olduk an itibari ile kizcem sezeryanla ve dunyaya oturarak geldi resmen oturuyodu hicbir sekilde donme olayi olmadi icin sanci aciklik oldugu icin sezeryana aldilar direk cok sukur ve ben girmedende girip ciktiktan sonrada her aci cekisimde her sizlamalarimda veee her kizimin gulumseyisi aglayisi yani dipten basa kadar her seyde olmayan ama yurekten isteyen herkese cokkkk dua etttimmm etmeyede devam edicem her zamanTEKPRENSES sukufelale C candy1907 mineati canlarim hepinizin gozu aydin bebekleriniz umarim saglikla buyuyordur. Hem bebeklerinizi hem sizleri kucak dolusu opuyorum. Ecrin ablacim sen okursan eger sanada gozun aydin dileklerimi gonderiyorum etiketleme yapamadim.. bebis icin gayret gosteren kardeslerime gayret ve allahtan hayirlisini diliyorum.. missagor son yazismalarda bebek bekledigini ogrendim cok mutlu oldum saglikla kucagina almak nasip olur insallah.. saglikla ve hoscakalin :))
Çok sağolasın. Ailece gribi atlatmak üzereyiz, iyiyiz çok şükür. Ayşe kızım büyüyor 3 ayı doldu. İki yaramazla günler su gibi akıyor. Sen nasılsın, yavru kuş nasıl?TEKPRENSES sukufelale C candy1907 mineati canlarim hepinizin gozu aydin bebekleriniz umarim saglikla buyuyordur. Hem bebeklerinizi hem sizleri kucak dolusu opuyorum. Ecrin ablacim sen okursan eger sanada gozun aydin dileklerimi gonderiyorum etiketleme yapamadim.. bebis icin gayret gosteren kardeslerime gayret ve allahtan hayirlisini diliyorum.. missagor son yazismalarda bebek bekledigini ogrendim cok mutlu oldum saglikla kucagina almak nasip olur insallah.. saglikla ve hoscakalin :))
Elifcim hayırlı, ömürlü olsun yavrun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Cok tesekkur ederim ablam biz de 28 gunluk olduk an itibari ile kizcem sezeryanla ve dunyaya oturarak geldi resmen oturuyodu hicbir sekilde donme olayi olmadi icin sanci aciklik oldugu icin sezeryana aldilar direk cok sukur ve ben girmedende girip ciktiktan sonrada her aci cekisimde her sizlamalarimda veee her kizimin gulumseyisi aglayisi yani dipten basa kadar her seyde olmayan ama yurekten isteyen herkese cokkkk dua etttimmm etmeyede devam edicem her zaman
Çok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun, gözün aydınÇok teşekkür ederim melankolik daha çok yeni inşallah bu kez tamamına erecek. Öpüyorum. Allah bebegini size ,sizi bebeğinize bağışlasın
Amin balim aminnn rabbim cumlemize saglicakla evlatlarimizi buyutmeyi nasip etsinElifcim hayırlı, ömürlü olsun yavrun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahÇok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun, gözün aydın
HAYIRLI olsun, Allah sağlıkla kavuştursun...Gunaydin bayanlar uzun zamandir goremedigim ovulasyonu subat ayinda gorup 3 gun ust uste iliski olmustu sabah test yaptim sukur 2.cizgiyi gordum darisi tum bekleyenlere olsun insallah
Hayırlı olsun tebrik ederim :)Gunaydin bayanlar uzun zamandir goremedigim ovulasyonu subat ayinda gorup 3 gun ust uste iliski olmustu sabah test yaptim sukur 2.cizgiyi gordum darisi tum bekleyenlere olsun insallah
HAYIRLI olsun, Allah sağlıkla kavuştursun...
Amin kizlar. saolun darisi tum isteyenlere insallahHayırlı olsun tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?