- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.821
Hayırlı olsun canimGunaydin bayanlar uzun zamandir goremedigim ovulasyonu subat ayinda gorup 3 gun ust uste iliski olmustu sabah test yaptim sukur 2.cizgiyi gordum darisi tum bekleyenlere olsun insallah
Kızlar Merhaba benim bu ay adetimin 15 ve 16.günü pik oldu 17.gün silindi bu tarihlerde Şubat 16 17 18 e denk geliyor şimdi benim bat tarihim kaç Mart oluyor son 3ay adet tarihlerimde 5aralik 5kasim 2subat
Tesekkur ederim darisi basina insallahHayırlı olsun canim
Sağol canım inşallah bikaç gün daha beklemek istiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorm ne gibi belirtilern oldu canım göğüs hassasiyeti dışında hiçbişeyim yok benim suandaSilindigi gunden sonra 14 gun sayacaksin canim yani dun bat gunun mus test yapsan cikar bence
Tesekkur ederim darisi basina insallah
harika haber, allah sağlıklı hamilelik nasip etsin, kan testi sonucunu da yazarsın değil miGunaydin bayanlar uzun zamandir goremedigim ovulasyonu subat ayinda gorup 3 gun ust uste iliski olmustu sabah test yaptim sukur 2.cizgiyi gordum darisi tum bekleyenlere olsun insallah
Sağol canım inşallah bikaç gün daha beklemek istiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorm ne gibi belirtilern oldu canım göğüs hassasiyeti dışında hiçbişeyim yok benim suanda
Amin canim insallah carsamba gunu kan verecegim randevum vardi zaten mantar oldum diye ama insallah bebegimi kanda da gorup kesinlestirecegimharika haber, allah sağlıklı hamilelik nasip etsin, kan testi sonucunu da yazarsın değil mi
Sağol cvbn için bendede buay hiç kasık ağrısi yok neyse tekrar hayrli olsn canım daha güzel haberlrni beklyrzCanim ovulasyondan sonra hic gecmeyen gogus sizlamasi vardi.kasik agrim cok oldu kasik yanmam da oldu ayrica kasiklarim icten kasindi hep valla bunlar belirti mi bilmem ama yasadim yani. Son 4 gundur vajinal kasintim vardi iliskiden sonra pihti geldi icimden dedim mantar oldum heralde ovulasyonu gordugun icin umidim vardi ama mantardandir belki de demiatim belirtilerimi. Ama bebegimdenmis. Bekle tabi canim bende yapmicaktim bata 3 gun var daha benim ona ragmen iyi cikti testte cizgim.
Amin canim insallah carsamba gunu kan verecegim randevum vardi zaten mantar oldum diye ama insallah bebegimi kanda da gorup kesinlestirecegim
Canım senin için dua edeceğim lütfen kendini üzme ve sakin olmaya çalış. Eğer yapabilirsen hiç iş felan yapma dikkat et kendine. Her gebelikte risk vardır. Mutlaka dinlen. Ben pek bilmiyordum o zamanlar hep yüksek yerlere uzandım ayakta durdum zaten ev taşıdım. Rabbim hakkında hayırlısını versinSelam kızlar keyfim yok. Keseyi gördük kalp atışı 10 gün sonra. Ama doktor tehlikeli olduğunu söyledi merdiven çıkma yürüme dedi ama ilaç yada rapor vermedi. Yani yürüme dio ama çalışabilirim böyle saçma. Eve gelince sinirim bozuldu ağladm eşim başka doktora gidiyoruz dedi oda proluton iğne yaptırdı risk her zaman vardır dikkat et ama kendini sıkıntıyada sokma dedi. Beklemedeyim dua edin bana lütfen
Tebrik ederim arkadaşım. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al. Sen ne zamandır bekliyordun neler yaptın bu aşamada? Bu arada benim ovulasyonum yeni oluyor acaba bi bakar mısınız arkadaşlarGunaydin bayanlar uzun zamandir goremedigim ovulasyonu subat ayinda gorup 3 gun ust uste iliski olmustu sabah test yaptim sukur 2.cizgiyi gordum darisi tum bekleyenlere olsun insallah
Canim bugunu ve yarini kesinlikle degerlendir hatta dunde olsa olurmus. Ben koyulasmadan koyulastiktan sonra ve 2. Cizgi acildiginda ya ni 3 gun ust uste iliskiyle kaldim. Baskada bisi yapmadim bu ay 7. Ayimdi 3. Ayimda da 3 gun iliskiyle hamile kalmistim ama kimyasal oldu ondan sonra yumurtlama problemim oldu ama cok sukur subatta yine gordum ovulasyonu insallah bu seferki bana siki siki tutunur.Tebrik ederim arkadaşım. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al. Sen ne zamandır bekliyordun neler yaptın bu aşamada? Bu arada benim ovulasyonum yeni oluyor acaba bi bakar mısınız arkadaşlar
Aaaa çok sevindim nasıl stresli idin bu hafta mantar filan diyordun çok güzel bir haber bu kutlarım sağlıkla kucağında göstersin inşallah rabbimGunaydin bayanlar uzun zamandir goremedigim ovulasyonu subat ayinda gorup 3 gun ust uste iliski olmustu sabah test yaptim sukur 2.cizgiyi gordum darisi tum bekleyenlere olsun insallah
Saolasin canim hemde ne stres can sikintisi yasadim canim ama cok sukur bebegim benimleymisAaaa çok sevindim nasıl stresli idin bu hafta mantar filan diyordun çok güzel bir haber bu kutlarım sağlıkla kucağında göstersin inşallah rabbim
Ben kaçırdım ovulasyonu diye düşünüyordum. Demek ki bu ay geç gelecek. İnşallah bu akşam ve yarın akşamı değerlendireceğim. Akşam üzeri bi test daha yaparım. Çok dengesiz adetlerim hiç bir ay zamanında olmuyor. Daha önce farkrtmemiştim bunu geçen gün tek tek çıkardım tarihleri ve baktım ki hiç bir ay aynı aralıkta olmamış acaba bu pko belirtisi olabilir miCanim bugunu ve yarini kesinlikle degerlendir hatta dunde olsa olurmus. Ben koyulasmadan koyulastiktan sonra ve 2. Cizgi acildiginda ya ni 3 gun ust uste iliskiyle kaldim. Baskada bisi yapmadim bu ay 7. Ayimdi 3. Ayimda da 3 gun iliskiyle hamile kalmistim ama kimyasal oldu ondan sonra yumurtlama problemim oldu ama cok sukur subatta yine gordum ovulasyonu insallah bu seferki bana siki siki tutunur.
Canim tahlil yaptirmadan ve vajinal muayene olmadan bunu bilemeyiz. Bana ocak ayinda yumurta tembelligi teshisi konuldu ama adetlerim duzenliydi doktor sasirdi kaldi hormonlarim tam tersini soyluyordu oysa. Kasim aralik ve ocakta 2. Cizgiyi koyu olarak hic goremedim ovulasyon testinde ama bak sabrettim subata nasip oldu gormek. Seninde testin koyulasmis gun atlama iliski olsun. Olurda bu ay tutmazsa hormonlarina baktir reglin duzensizken ovulasyonu yakalaman cok zor olurBen kaçırdım ovulasyonu diye düşünüyordum. Demek ki bu ay geç gelecek. İnşallah bu akşam ve yarın akşamı değerlendireceğim. Akşam üzeri bi test daha yaparım. Çok dengesiz adetlerim hiç bir ay zamanında olmuyor. Daha önce farkrtmemiştim bunu geçen gün tek tek çıkardım tarihleri ve baktım ki hiç bir ay aynı aralıkta olmamış acaba bu pko belirtisi olabilir mi
Cnm merhaba gözun aydin neler yasadin nezamandir istiordun yasin kac neler yatinCanim tahlil yaptirmadan ve vajinal muayene olmadan bunu bilemeyiz. Bana ocak ayinda yumurta tembelligi teshisi konuldu ama adetlerim duzenliydi doktor sasirdi kaldi hormonlarim tam tersini soyluyordu oysa. Kasim aralik ve ocakta 2. Cizgiyi koyu olarak hic goremedim ovulasyon testinde ama bak sabrettim subata nasip oldu gormek. Seninde testin koyulasmis gun atlama iliski olsun. Olurda bu ay tutmazsa hormonlarina baktir reglin duzensizken ovulasyonu yakalaman cok zor olur
Canim 7 aydir istiyorduk yasim 29 otuz olmama az bir zaman kalmistiCnm merhaba gözun aydin neler yasadin nezamandir istiordun yasin kac neler yatin
Doktora gitmismiydiniz hic ai ne mutlu ins o duyguyu tadariz bizde bir mujoze oCanim 7 aydir istiyorduk yasim 29 otuz olmama az bir zaman kalmistiovulasyon testinden baska bir sey yapmadim canim cok sukur nasip oldu rabbim sizlerede nasip etsi insallah
Hormonlarin talihlerin yunurta tembelliyi gösteriormuydu ordanmi ögrendilerCanim tahlil yaptirmadan ve vajinal muayene olmadan bunu bilemeyiz. Bana ocak ayinda yumurta tembelligi teshisi konuldu ama adetlerim duzenliydi doktor sasirdi kaldi hormonlarim tam tersini soyluyordu oysa. Kasim aralik ve ocakta 2. Cizgiyi koyu olarak hic goremedim ovulasyon testinde ama bak sabrettim subata nasip oldu gormek. Seninde testin koyulasmis gun atlama iliski olsun. Olurda bu ay tutmazsa hormonlarina baktir reglin duzensizken ovulasyonu yakalaman cok zor olur
Canim senelik izninden kullanma gibi bir imkanin yok mu ya da is yerinden anlayis istesen cok yormasalar seni dinlenmem lazim ama rapor almadim falan desen bence anlayis gosterirlerSelam kızlar keyfim yok. Keseyi gördük kalp atışı 10 gün sonra. Ama doktor tehlikeli olduğunu söyledi merdiven çıkma yürüme dedi ama ilaç yada rapor vermedi. Yani yürüme dio ama çalışabilirim böyle saçma. Eve gelince sinirim bozuldu ağladm eşim başka doktora gidiyoruz dedi oda proluton iğne yaptırdı risk her zaman vardır dikkat et ama kendini sıkıntıyada sokma dedi. Beklemedeyim dua edin bana lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?