Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım benimde kanamalarim oluyordu ama bir bucuk ay kadar calistim igne oldum. Progestan kullandim. Eve geldigim zamanlar yattim. İlk hafta rapor aldim sadece. Alabilirsen rapor al yada cikma durumun varsa isten cik canim. Ben 2 ay dolmadan isten cikarildim evde gecirdim gebeligi

Canim senelik izninden kullanma gibi bir imkanin yok mu ya da is yerinden anlayis istesen cok yormasalar seni dinlenmem lazim ama rapor almadim falan desen bence anlayis gosterirler
Senelik izin al canım yoksa mazeret izni. Başka Dr da bir seçenek tabiki dikkat et. İnşallah bu dönemi sıkıntısiz atlatirsin

Çok sağolasın. Ailece gribi atlatmak üzereyiz, iyiyiz çok şükür. Ayşe kızım büyüyor 3 ayı doldu. İki yaramazla günler su gibi akıyor. Sen nasılsın, yavru kuş nasıl?
Cok sukur canim bizde 5 i bitirmek uzereyiz.. yavas yavas basliyorum ek gidalara.. cok cok opuyorum cennet kokuluyu :))

Allah bagislasin saglikla gecsin tum omurleri insallah kizimin resmini profil resmi olarak koymaya calisicam ne benimle ne babayla alakasi olmayan boncuk gozlu bisey oldu gitti :))

Canım Allaha şükür kanamam falan yok işyerine hamileliğimi söylemedim henüz şu an 4 hamile var benimle 5 oluyor kalplerine inmesin die kalp atışına kadar söylemeyeceğim. Ohal yüzünden doktorlar rapor vermiyor. Merkezimde şu an yıllık iznimi onaylamaz yerime bakabilecek tek personel şubede ben olmazsam sorun yaşarlar. Ptt memuruyum ben işten çıkma gbi bi durumum yok zaten ev kredimiz var 2900 ben olmasam batarız :) rapor alabilseydim keşke sadece dinlenden fazlasını yapmadılar çok tedirginim

cnm merhaba gösterdım ilacın dozunu 50 mg çıkardı prolaktin için birsey demedı normal yükseklıkte dönem dönem her kadında bu kadar yüksek olabılır dedi...
Bende prolaktin icin oyle dusunuyorum onu kafaya takma. Tsh icin tekrar test vereceksin o zaman insallah dusecek bu defa. Bat ne zaman canim?

Kızlar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı piki gordgm gibi ilk önce ikinci çizgi oluştu ama gogus hassasiyeti disinda hicbiseym yok kasik agrim yok gebelik varsa kasik agrisi olmasi mi normal olmamasi mi yakindada eczane yok neyapsam sağlık ocaklarinda gebelik testi olurmu

Eklentiler

• 20170306_094143.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 39
Sağlık ocağında kan testi yapıyorlar ama sonuç geç veriliyor benim gittiğim 2 gün sonra demişti. Ben o zamana ölürüm die özele gitmiştim. Kasık ağrısı genel olarak oluyo ama benim bi arkadaşımın hiç olmadı maşallah gayet sağlıklı gidiyor hamileliği. Bünyeden bünyeye değişiyor

Çok sağol canım sonuç böyle çıkınca heyecan yaptim gidip test alcam sanırım idrar testi ne çıkacak bakalm

canım idrardan test yap ve kesin sonucu al derim inşallah meleğin gelmiştir adet gününmü bugün

Yumurtlama testi bir gelse idi hayırlısı ile bende merak içindeyim takip yapmak istiyorum
hesaplayıcıya baktım 10-11 mart gösteriyor özel günü
bakalım bu ay yumurtlama olacak mı

Allah bagislasin saglikla gecsin tum omurleri insallah kizimin resmini profil resmi olarak koymaya calisicam ne benimle ne babayla alakasi olmayan boncuk gozlu bisey oldu gitti :))
Tü tü tü maşallah. :) ALLAH nazardan saklasın bu ne güzellik. Anasına çekti herhalde. Çok tatlı maşallah. Cennet kuşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…