Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

inşallah cnm 2 ay once kımyasal olmuştu. yıne o zamankı gıbı hafıf batmalarm kasık agrılarım oldu ümitliyim ama ovu takıbı yapmadım o konuda umıtsızım :)
benimde bu ay düşüğüm olmuştu
bizim gibi olanlara düşüğün ayağı içerde derlermiş inşallah bebiş gelir tez zamanda sana bana
benimkide 5+6 da tutunamadı düştü

evet iyi düşünelim iyi olsun kızlar
olan oldu geçmişte kaldı
benim testlerim geldi artık önümüzdeki maçlara bakacağız

Bende prolaktin icin oyle dusunuyorum onu kafaya takma. Tsh icin tekrar test vereceksin o zaman insallah dusecek bu defa. Bat ne zaman canim?
cnm 10 yada 11 mart bat.... tsh 1 ay sonra tekrar baktıracagım... se nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin... kalp atışını gördün mü?

Kızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo
Canm hcg demı bu oyleyse tabıkı hamılesın sılık bıle degıl hayırlı olsn ıns.benımde bı gun gectı gogus agrım dısında bı belırtm yok o yuzden test de yapmadım kasık agrımda yok senı boyle gorunce bende ümıtlendm acıkcası kendımden

Evet canım hcg hemen belirdi hemde inşallah canım sende hamilesndr ama ben hala inanamıyorum çok ümitli değildim bu aydan ben sok)

o zaman hamilesin ben ovu testi sandımmm kan verirsen daha kesın sonuç alırsın... Rabbim kucagına almayıda nasip etsin...
amin canım çok sağol darısı başına inşallah ama halen inanamiyorm ben sağlık ocağında kayıtlı değilim kaydim memlekette test yaparlarmi acaba bi bilgin varmı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…