- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.861
inşallah meleğin gelmiştir canımbata son 5
inşallah meleğin gelmiştir canım
benimde bu ay düşüğüm olmuştuinşallah cnm 2 ay once kımyasal olmuştu. yıne o zamankı gıbı hafıf batmalarm kasık agrılarım oldu ümitliyim ama ovu takıbı yapmadım o konuda umıtsızım :)
benimde bu ay düşüğüm olmuştu
bizim gibi olanlara düşüğün ayağı içerde derlermiş inşallah bebiş gelir tez zamanda sana bana
benimkide 5+6 da tutunamadı düştü
benımde canım 5 haftalıktı son adet tarihine göre
canım kimseye vermesin inşallah senin başına hiç gelmezLen düşük yazmayın canım burnumda çalışıyorum korkutmayın beni
Son adet tarihim 25 ocaktı, Allah hepimize hayırlısını versin ama içim almayarak çalışıyorum çok korkuyorumcanım kimseye vermesin inşallah senin başına hiç gelmez
senin ne zaman adet tarihin
Canım kendini strese sokma. Herşey güzel olacak bol bol dua et yeter. İyi düşün iyi olsun canımSon adet tarihim 25 ocaktı, Allah hepimize hayırlısını versin ama içim almayarak çalışıyorum çok korkuyorum
cnm 10 yada 11 mart bat.... tsh 1 ay sonra tekrar baktıracagım... se nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin... kalp atışını gördün mü?Bende prolaktin icin oyle dusunuyorum onu kafaya takma. Tsh icin tekrar test vereceksin o zaman insallah dusecek bu defa. Bat ne zaman canim?
cnm bazı kişilerde adete yakın koyuluk çıkabılıyor bilemiyorum gebe de olabılırsın ama bat ne zaman?Kızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo
cnm bu gebelık testi değilmı hamilesin o zaman tebrık ederım ...Kızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo
Bat geçti canım 2 gün sabahta Ovulasyon testi yaptım oda pozitif cikticnm bazı kişilerde adete yakın koyuluk çıkabılıyor bilemiyorum gebe de olabılırsın ama bat ne zaman?
Canm hcg demı bu oyleyse tabıkı hamılesın sılık bıle degıl hayırlı olsn ıns.benımde bı gun gectı gogus agrım dısında bı belırtm yok o yuzden test de yapmadım kasık agrımda yok senı boyle gorunce bende ümıtlendm acıkcası kendımdenKızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo
Evet canım gebelik testicnm bu gebelık testi değilmı hamilesin o zaman tebrık ederım ...
o zaman hamilesin ben ovu testi sandımmm kan verirsen daha kesın sonuç alırsın... Rabbim kucagına almayıda nasip etsin...Evet canım gebelik testi
Evet canım hcg hemen belirdi hemde inşallah canım sende hamilesndr ama ben hala inanamıyorum çok ümitli değildim bu aydan ben sokCanm hcg demı bu oyleyse tabıkı hamılesın sılık bıle degıl hayırlı olsn ıns.benımde bı gun gectı gogus agrım dısında bı belırtm yok o yuzden test de yapmadım kasık agrımda yok senı boyle gorunce bende ümıtlendm acıkcası kendımden
amin canım çok sağol darısı başına inşallah ama halen inanamiyorm ben sağlık ocağında kayıtlı değilim kaydim memlekette test yaparlarmi acaba bi bilgin varmı canimo zaman hamilesin ben ovu testi sandımmm kan verirsen daha kesın sonuç alırsın... Rabbim kucagına almayıda nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?