Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

amin canım çok sağol darısı başına inşallah ama halen inanamiyorm ben sağlık ocağında kayıtlı değilim kaydim memlekette test yaparlarmi acaba bi bilgin varmı canim
cnm o zaman sağlık ocagı test yapmaz özel bir merkeze gidebilirsşn maksimum 40 tl alırlar

Ayyy ne guzel darısı bana olsn ıns ya.sımdı gogus hassasıyetı dısında bı belırtın yok demı
Inşallah canım benim Rabbim bekletmeden isteyen herkese nasip etsin yok canım kasık ağrısı hiç olmadı halende yok biriki kere çinko mu diyorlar bir tat hissettim normalde gezmeyi çok severim haftasonu dışarı çıktığımizda en son gittigimiz yerde sen git çok yoruldum dedim otrdm eşim şaşırdı hatta normolde tam tersi olur

Amın canm ıns rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsn.benm sadece gogsum cok hassas 12 gundur baskada bırsey yok.herkes kasık agrısından bahsedınce o zaman yoktur dedm umıdımı kesmıstm tam sen oyle soyleyınce tekrar gozlerm parladı kız.

Akıntın var mı pekı.benm cok az gelıyo arada

inşallah canım ya çok isterim güzel haberlerini bekliyorum seninde

yakın sağlık ocağı bi gidip şansımı deneyim yinede o zaman bu durumda kaydimida aldirmam gerekcek zaten olmadı yarın doktora gitcektk zaten
cnm evet kaydını aldır sağlık ocagı gebelık takıbı ve bebek için aşılama takıbı yapıyor çok işine yarar aldırman... ben de aldırmadım eğer hamile kalırsam hemen aldırırım:))

Nerdeyse dogum zamani gelmis be ne belirgin test sakasimi var gozunaydin:)
Çok mutlu oldum çok güzel bi cvp olmuş canim hemde ikinci çizgi belirdi önce saniyeler içinde belirdi ikiside :) sen bilgi ver şimdi bana kese ne zamn gozukcek kalp atışı ne zamn duyulacak kasık ağrım yok hiç birde normalmi bu

Bosver bunlari uykuya hasret kaldim asil sen bilgi ver bu kiz ne zaman duzene girecek gece sabahlamalar ne zaman bitecek sacimi yikayinca ne zaman tarayabilecegim kurutmayi bosver. Bu surekli kicima kadar inen kusmuk ne zaman son bulacak seni neler beklediginin farkindasin dimi herseye ragmen kizima asigim dunyanin enn guzel aşkı ve duygusu evlat sevgisi. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin insallah
2 gun gecmis sanirim kan versen daha net birsey derim ama teste bakilirsa 300 den asagi degil degerin ve takribi pazartesi keseyide hatta bebeği bile görürsün

cnm evet kaydını aldır sağlık ocagı gebelık takıbı ve bebek için aşılama takıbı yapıyor çok işine yarar aldırman... ben de aldırmadım eğer hamile kalırsam hemen aldırırım:))
Sağlık ocağına gittim sadece çarşamba günleri test yapiyolarmis yarına kaldı artık bu ay inşallah senide hamile görürüm canım

Deme öyle kız korkutma:) suan hepsine razıyım tek korkum uyku siz kaç günlük oldunuz artık bi duzeniniz olmuştur sizin..Sağlık ocağına gittim bugün test yapmiyolarms bugn yarın doktra gtcktk zaten eşime çaktırmadan halledeblrm insallah son adet tarhmn ilk günü 2 subat

64 gunluk olduk bugun teyzesi korkma korkunun faydasi yok zaten :))) simdiden dinlenmeye bak enerji depola hicbirseyide kafana takma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…