- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.901
Abla olmussunuz siz artik :) çok sağol canım çok iyisin Allah razı olsun senden64 gunluk olduk bugun teyzesi korkma korkunun faydasi yok zaten :))) simdiden dinlenmeye bak enerji depola hicbirseyide kafana takma :)
Üzerime alınayimmi :)) keseyi gördük 0.58 cm yazıyo ultrason çıktısında. Doktorun biri cumartesi 4+3 diğeri 4+5 günlük dediKeseyi gordun mu ?
canımmmmm cok sevındımmmmm tebrık ederımmmmAbla olmussunuz siz artik :) çok sağol canım çok iyisin Allah razı olsun senden
Senin bat tarihin nezamndi canım bide son adetinn ilk günüÜzerime alınayimmi :)) keseyi gördük 0.58 cm yazıyo ultrason çıktısında. Doktorun biri cumartesi 4+3 diğeri 4+5 günlük dedi
Çok sağol canım benim darısı başına inşallah sen neyaptncanımmmmm cok sevındımmmmm tebrık ederımmmm
bata son 5 canım beklemedeyım :)) ama bu ay olursa cıdden mucıze olur, ne ovu takıbı yaptım ne bısey hatta ılıskı 1 defa oldu cunku rahatsızdm :) nasipÇok sağol canım benim darısı başına inşallah sen neyaptn
25 ocak 25 şubat :)Senin bat tarihin nezamndi canım bide son adetinn ilk günü
Kizla ugrasinca cok firsat bulamiyorum okudum yazdigini doktorun dedigine bakma takilma bana 6.haftamda kesen bozuk dedi sagliksiz gihi konustu ama kizim yanimda suan. Neyin ne olacagini Allah bilir sen stres yapip bebegini etkileme sakin. Ayrica haftana göre kesende normal boyutta. Saglikli denen gebelikte bile her zaman isler tersine dönebilir. Doktorlar 3-4 ayina kadar bebegi canlidan bile saymadiklari icin boyle incitici pata kute soylemlerde bulunabiliyorlar. Tecrubeyle sabit:)Üzerime alınayimmi :)) keseyi gördük 0.58 cm yazıyo ultrason çıktısında. Doktorun biri cumartesi 4+3 diğeri 4+5 günlük dedi
Kizla ugrasinca cok firsat bulamiyorum okudum yazdigini doktorun dedigine bakma takilma bana 6.haftamda kesen bozuk dedi sagliksiz gihi konustu ama kizim yanimda suan. Neyin ne olacagini Allah bilir sen stres yapip bebegini etkileme sakin. Ayrica haftana göre kesende normal boyutta. Saglikli denen gebelikte bile her zaman isler tersine dönebilir. Doktorlar 3-4 ayina kadar bebegi canlidan bile saymadiklari icin boyle incitici pata kute soylemlerde bulunabiliyorlar. Tecrubeyle sabit:)
Kızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo[/QUOTE
Ar
Canım tebrikler hamilesin:) gözün aydın kan testi yaptırabilirsin gayet koyu bence.Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Valla son haftalarda bu sayfada hamile arkadaşların sayısı arttı. Bizlere de umut oluyor gerçekten. Darısı başımızaKızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo
Netteki hesaplamalara göre bnmde öyle çıktı o yüzden sordum; )25 ocak 25 şubat :)
Çok sağol canım Allah razı olsun nasip valla bu ay bnm hiç beklemedgm aydi ovuda bigün eşim hastaydi birinde çok iyi olmamıştı o iki haftayada misafir cagirdm birsürü tem zlik hazrlik yaptım ağır kaldrdm hiç dikkat etmedm Mart ayına kurmstm kndmi hep gerçekten dusunmeyince oluyormus demkki Rabbim sizlerede tez zamnda hayrli sağlıklı gebelikler nasip etsinCanım tebrikler hamilesin:) gözün aydın kan testi yaptırabilirsin gayet koyu bence.Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Valla son haftalarda bu sayfada hamile arkadaşların sayısı arttı. Bizlere de umut oluyor gerçekten. Darısı başımıza
Canım Allaha şükür kanamam falan yok işyerine hamileliğimi söylemedim henüz şu an 4 hamile var benimle 5 oluyor kalplerine inmesin die kalp atışına kadar söylemeyeceğim. Ohal yüzünden doktorlar rapor vermiyor. Merkezimde şu an yıllık iznimi onaylamaz yerime bakabilecek tek personel şubede ben olmazsam sorun yaşarlar. Ptt memuruyum ben işten çıkma gbi bi durumum yok zaten ev kredimiz var 2900 ben olmasam batarız :) rapor alabilseydim keşke sadece dinlenden fazlasını yapmadılar çok tedirginim
Hayirlisi olsun canim insallah sagsaglim kucagina alKızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo
Yok canım ya cumartesi günü hcg 640 di yarına randevu verdi dr. Çok zor oldu randevu alabilmek.Keseyi gordun mu ?
Çok sağol canım allah razı olsunHayirlisi olsun canim insallah sagsaglim kucagina al
Hadi guzel haberler ver yarin bizlere ::)Yok canım ya cumartesi günü hcg 640 di yarına randevu verdi dr. Çok zor oldu randevu alabilmek.
Vercem vercem artık benden kötü haber yok hep güzel haberlerle geleceğimHadi guzel haberler ver yarin bizlere ::)
Gozun aydin kuzum kabbak gibide hanilesin iste silik bile degil cokkkkkk netttt hafi tekrar gozun aydinKızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?