Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Üzerime alınayimmi :)) keseyi gördük 0.58 cm yazıyo ultrason çıktısında. Doktorun biri cumartesi 4+3 diğeri 4+5 günlük dedi
Kizla ugrasinca cok firsat bulamiyorum okudum yazdigini doktorun dedigine bakma takilma bana 6.haftamda kesen bozuk dedi sagliksiz gihi konustu ama kizim yanimda suan. Neyin ne olacagini Allah bilir sen stres yapip bebegini etkileme sakin. Ayrica haftana göre kesende normal boyutta. Saglikli denen gebelikte bile her zaman isler tersine dönebilir. Doktorlar 3-4 ayina kadar bebegi canlidan bile saymadiklari icin boyle incitici pata kute soylemlerde bulunabiliyorlar. Tecrubeyle sabit:)

haklısın cnm , banada demişti kan tahlılımde bu gebelik değil demişti. hooş sonradan adet oldum ama sonuçta o zaman değerim yüksekti

Kızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo[/QUOTE
Ar
Kızlar şaka mi bu inanmalimiym testin markası güvenli mi bilen varmo
Canım tebrikler hamilesin:) gözün aydın kan testi yaptırabilirsin gayet koyu bence.Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Valla son haftalarda bu sayfada hamile arkadaşların sayısı arttı. Bizlere de umut oluyor gerçekten. Darısı başımıza

Çok sağol canım Allah razı olsun nasip valla bu ay bnm hiç beklemedgm aydi ovuda bigün eşim hastaydi birinde çok iyi olmamıştı o iki haftayada misafir cagirdm birsürü tem zlik hazrlik yaptım ağır kaldrdm hiç dikkat etmedm Mart ayına kurmstm kndmi hep gerçekten dusunmeyince oluyormus demkki Rabbim sizlerede tez zamnda hayrli sağlıklı gebelikler nasip etsin

Canim kanaman yoksa korkma. Sadece dikkatli ol. Merdiven inip cikma, agir seyler kaldirma, uzanma bunu cogu doktor soyluyor zaten benim 5 ay bitiyor daha yeni yeni basladim uzanip birseyler almaya. Sende dikkatli ol ama panik olma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…