Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Cnm tebrik ederim.neguzel ya duygulandim seni duyunca semde jel siz yapamiyordun deme bu ay masil yaptin neöer dikkat ettin bide sen kan aldirmismiydin hormonlarina baktirmismiydin kaca ydir deniordun cok olmadi galiba deme
Çok sağol canım tesekkurler aynn jelsz olmuyordu hiç yine jelle oldu canım iki hormonuma bkmisti doktor hatta hiç ilgilenmrmisti buaydan hiç ümidim yoktu açıkçası hastalgimi beklydm hep daha iyi bir doktora gtmk için nasip bugunyms darısı başınıza canım

Bende jelsiz etniorum demek olacaksa oluor neguzel böle duyunca umitlenioruz niye umidin yoktu ne hormonu baktirdin seninde yas 29 du deme cnm

Kizlar yardim edin ilk defa ovulation testi kulandim ama yanliş kulanmisim yinede 2 cizgiyi gordum yumurluyomuyorum demek ve bugun adettim biteli sadece 2 gun oldu bugun ve dun degerlendirdim bugunde deyerlendirmem lazim mi bu arada munkunmu adetten bittikten hemen 2 gun sonra yumurtlamak

Eklentiler

• IMG_0710.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 58
Canım tebrik ederim çok güzel bi çift çizgi Çıkmış maşallah darısı bizlere olsun

Cnm bu ovu testi clear blue ilk idrallemi yapilio

Cok guzel degerın canm rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn.benım de gecıkmemın ıkıncı gunu ama cesaret edemıyorm hala.goguslerım agrıyo hala ozellıkle yanları
Amin canım çok sağol inşallah elinde OvUlasyon testi varsa bi ondan yap istersen senide arkamdan bekliyorum hayirlisiyla

misss_girl masallah ya buyuk supriz yap esine ai duygulandim darisi bizlete
Aksama sürpriz büyük eşim hastayım diye biliyor hastaneden zor kovdum senin gelmeni istemiyorum diye şimdide bebek ayakkabilarini aldım gidiyorm cok istiyorum burdaki herkesn hamile olmasını dualarmdasnz artık

Aksama sürpriz büyük eşim hastayım diye biliyor hastaneden zor kovdum senin gelmeni istemiyorum diye şimdide bebek ayakkabilarini aldım gidiyorm cok istiyorum burdaki herkesn hamile olmasını dualarmdasnz artık
Aii neguzel ya off tamda yil dönumunde hem vajinusmus atlattik jelsiz yapamiom diordun bak Rabbim buyuk ya

Amin canım çok sağol inşallah elinde OvUlasyon testi varsa bi ondan yap istersen senide arkamdan bekliyorum hayirlisiyla
Ayyy ıns bende gelırım arkandan.ya memleketteym evde vardı ovulasyon testı gebelık testı ama almadm yanıma bır suru ped aldm yıne hasta olurum dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…