- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #51.921
Sağol canım hala inanamıyorum normal mi bu ya :)Gozun aydin kuzum kabbak gibide hanilesin iste silik bile degil cokkkkkk netttt hafi tekrar gozun aydin
Cnm tebrik ederim.neguzel ya duygulandim seni duyunca semde jel siz yapamiyordun deme bu ay masil yaptin neöer dikkat ettin bide sen kan aldirmismiydin hormonlarina baktirmismiydin kaca ydir deniordun cok olmadi galiba demeSağol canım hala inanamıyorum normal mi bu ya :)
Merhaba tatlım bikac gunun kalmis guzel haberlerle gel insallah. Benim randevum carsamba sabah canim.cnm 10 yada 11 mart bat.... tsh 1 ay sonra tekrar baktıracagım... se nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin... kalp atışını gördün mü?
Çok sağol canım tesekkurler aynn jelsz olmuyordu hiç yine jelle oldu canım iki hormonuma bkmisti doktor hatta hiç ilgilenmrmisti buaydan hiç ümidim yoktu açıkçası hastalgimi beklydm hep daha iyi bir doktora gtmk için nasip bugunyms darısı başınıza canımCnm tebrik ederim.neguzel ya duygulandim seni duyunca semde jel siz yapamiyordun deme bu ay masil yaptin neöer dikkat ettin bide sen kan aldirmismiydin hormonlarina baktirmismiydin kaca ydir deniordun cok olmadi galiba deme
Bende jelsiz etniorum demek olacaksa oluor neguzel böle duyunca umitlenioruz niye umidin yoktu ne hormonu baktirdin seninde yas 29 du deme cnmÇok sağol canım tesekkurler aynn jelsz olmuyordu hiç yine jelle oldu canım iki hormonuma bkmisti doktor hatta hiç ilgilenmrmisti buaydan hiç ümidim yoktu açıkçası hastalgimi beklydm hep daha iyi bir doktora gtmk için nasip bugunyms darısı başınıza canım
Gayet normal kiz bnimki bile bu kadar net degeldi ayrica bende bunlardan ayptim ogrendjmSağol canım hala inanamıyorum normal mi bu ya :)
Canım tebrik ederim çok güzel bi çift çizgi Çıkmış maşallah darısı bizlere olsunÇok sağol canım tesekkurler aynn jelsz olmuyordu hiç yine jelle oldu canım iki hormonuma bkmisti doktor hatta hiç ilgilenmrmisti buaydan hiç ümidim yoktu açıkçası hastalgimi beklydm hep daha iyi bir doktora gtmk için nasip bugunyms darısı başınıza canım
Cnm bu ovu testi clear blue ilk idrallemi yapilioKizlar yardim edin ilk defa ovulation testi kulandim ama yanliş kulanmisim yinede 2 cizgiyi gordum yumurluyomuyorum demek ve bugun adettim biteli sadece 2 gun oldu bugun ve dun degerlendirdim bugunde deyerlendirmem lazim mi bu arada munkunmu adetten bittikten hemen 2 gun sonra yumurtlamak
Benimde tam olarak bi bilgim yokCnm bu ovu testi clear blue ilk idrallemi yapilio
Maşallah arkadaşım çok güzel sonucun.Darısı isteyen herkese inşallah
Cok guzel degerın canm rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn.benım de gecıkmemın ıkıncı gunu ama cesaret edemıyorm hala.goguslerım agrıyo hala ozellıkle yanlarıDarısı isteyen herkese inşallah
Maşallah arkadaşım çok güzel sonucun.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsnMaşallah arkadaşım çok güzel sonucun.
Amin canım çok sağol inşallah elinde OvUlasyon testi varsa bi ondan yap istersen senide arkamdan bekliyorum hayirlisiylaCok guzel degerın canm rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn.benım de gecıkmemın ıkıncı gunu ama cesaret edemıyorm hala.goguslerım agrıyo hala ozellıkle yanları
Aksama sürpriz büyük eşim hastayım diye biliyor hastaneden zor kovdum senin gelmeni istemiyorum diye şimdide bebek ayakkabilarini aldım gidiyorm cok istiyorum burdaki herkesn hamile olmasını dualarmdasnz artıkmisss_girl masallah ya buyuk supriz yap esine ai duygulandim darisi bizlete
Aii neguzel ya off tamda yil dönumunde hem vajinusmus atlattik jelsiz yapamiom diordun bak Rabbim buyuk yaAksama sürpriz büyük eşim hastayım diye biliyor hastaneden zor kovdum senin gelmeni istemiyorum diye şimdide bebek ayakkabilarini aldım gidiyorm cok istiyorum burdaki herkesn hamile olmasını dualarmdasnz artık
Ayyy ıns bende gelırım arkandan.ya memleketteym evde vardı ovulasyon testı gebelık testı ama almadm yanıma bır suru ped aldm yıne hasta olurum dıyeAmin canım çok sağol inşallah elinde OvUlasyon testi varsa bi ondan yap istersen senide arkamdan bekliyorum hayirlisiyla
Gozun aydin kuzum bak gercekmis demiDarısı isteyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?